icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

lily183
12. máj 2018

@katesocka ooo dakujeeeem, ale este nie je k comuu :P

katesocka
12. máj 2018

@lily183 Aaaale, ja som mala takú istú čiarku ako ty. Uvidíš, bude pekne silnieť 🙂 Držím palce

ikonica
12. máj 2018

@katesocka no s tym pitnym rezimom to mam tiez nahnute a pri fraxiku treba pit este viac a ja ledva do seba dostanem pol litra-liter tekutin a to aj take blbosti, co som predtym moc nepila ako kofola, vinea, birel pomelo grep... nic mi nechuti.... ale dnes rano som nasilu dala pol litra vody s citronom... prezila som to....kavu som prestala pit 27.decembra a cuduj sa svete odvtedy mi nechyba.... zvykla som pit tak dve tri denne... jednu urcite....

katesocka
12. máj 2018

@ikonica No veru je ťažko piť keď ti nič nelezie dolu krkom. Zase naraz by som asi pol litra vody nedala ani ja (aj keď som počula o tom že tak ako ty si si dala ráno s citrónom je to zdravé). Lepšie je si to rozdeliť. Mať vždy po ruke fľašu s vodou a dať si aj keď len pár glgov, ono sa to pekne nazbiera a budeš si vedieť aj odsledovať koľko si vypila 🙂
S tou kávou, u seba tomu dávam tiež len nejakú chvíľu a asi ju prestanem piť. Vyslovene mi až tak nechýba, ale napríklad v robote to je už taký zvyk, ráno a poobede si po jednej spraviť 🙂

lily183
12. máj 2018

@katesocka naozaj?? jeej tak to si ma trosku ukludnilaa, ja by som mala-nemala mat zajtra ms, tak to som zvedava 🙂

ikonica
12. máj 2018

@katesocka ako... ja som to pila asi tak hodinu :D ale som rada ze som to do seba vobec dostala... no a este musim aspon 3 take vypit dnes....

katesocka
12. máj 2018

@lily183 koľko DPO si? Verím, že zajtra/pozajtra bude silnejšia fakt 🙂

katesocka
12. máj 2018

@ikonica No ale to je lepšie ako nič. Ešte vypiješ dnes 3, zajtra to pôjde jednoduchšie, pozajtra ešte viac a ani sa nenazdáš, zvykneš si na to 🙂

lily183
12. máj 2018

@katesocka noo, dnes som uz praveze 13 DPO

katesocka
12. máj 2018

@lily183 Akurát pozerám že z 13 DPO nemám test a 12 a 14 dpo som robila Lady Max, ale kuk, sotva viditeľná čiarka. 15 DPO som robila mamatest, tam už bolo pekne vidieť, za 2 dni už snáď bude aj tebe 🙂

lily183
12. máj 2018

@katesocka dakujem este raz za podporu, si velmi milaa 😍☺️ bodaj by si mala pravdu, tvoje testiky su kraasne

katesocka
12. máj 2018

@lily183 ďakujem a nie je začo, fakt verím, že aj tvoje budú o pár dní také krásne 🙂

updatevani
12. máj 2018

@katesocka ja tiez mam nizky tlak 90/60 😂....a uz pijem kavu citim hlavu....a vodou sa nalievam...vylozene laby mam chvilku 😉

katesocka
12. máj 2018

@updatevani No presne taký tlak zvyknem mať aj ja, aj keď ten spodný trochu nižší. Tento týždeň som nejakých zázrakom mala 99/54 🙂 A pulz klasika nad 100 🙄 Tak veru nalievaj sa vodou, odpočívaj, ja práve do seba tlačím cestoviny bleeee asi som sa prejedla 😀 Inak chystáš sa nejako zmeniť stravovanie, vynechať nejaké konkrétne jedlá? Lebo mne keď sestra hovorila čo všetko by som nemala jesť tak netuším čo budem jesť (keďže veľa vecí neľúbim)

karinkak892016
12. máj 2018

Babi ja viem blbá otázka ale kamarátka povedala že podľa tohto zistila že je tehotná :D akymate natoto vy názor? 😀

ikonica
12. máj 2018

@katesocka sak to ze ja som nemala problem s pktnym rezimom ale teraz... katastrofa... uz len ked si predstavujem, ze mam nieco vypit je mi soufl...

katesocka
12. máj 2018

@ikonica Jaj tak, to je rozdiel, to ti nemusím nič vysvetľovať. To je potom ťažko veru, ale tak tie nevoľnosti prejdú snáď čo najskôr 🙂

ikonica
12. máj 2018

@updatevani uz mam navareno.... pecene hokaido s cibulkou a slaninkou, spenatovy privarok z mraz. pretlaku aj z toho baby spenatiku cerstveho, pecena cvikla s cenakom a rozmarinom a varene vajko.... uz to jem 10 minut.... este 10 a budem najedena.... len nech to tam ostane a nech mi to trosku rozhybe crevka....

updatevani
12. máj 2018

@katesocka nie nie ja neplanujem ziadne zmeny v jedalnicku co mi bude chutit to budem jest...ja som velky spekulant v jedle cize este keby som mala ist na obmedzenie nejem nic...samozrejme aj mi nebude zle :D lebo pri prvom tehu som ficala len na hriankach s maslom :D :D :D inak nic vo mne nevydrzalo viac ako 10 minut...

katesocka
12. máj 2018

@updatevani No ja som tiež strašne vyberavá, posledný týždeň fičím na suchej saláme a som sa dozvedela že tá by sa nemala, lebo je to tepelno neopracované mäso. A potom x ďalších jedál, ktoré ľúbim a ja teraz neviem či ich jesť alebo nie 😀

updatevani
12. máj 2018

@ikonica ja som si dala prazenicu s hlivami a mne to asi seriozne rozhybalo creva...ale horsie je ze kava nezbrala a mna boli hlava...dala som magnezium a idem asi aj otvorit si mineralku magnzium snad pomoze....

updatevani
12. máj 2018

@katesocka no neviem ti poradit :D ja radsej nic necitam nic nezistujem cim menej viem tym menej mi bude zle :D ... ako aj dnes no na farasa som ten test robila len som myslienkami stale pri tom preco tam uz nie su take kolajnice ako vcera ... :D

katesocka
12. máj 2018

@updatevani No ja som tiež nečítala, to ma sestra zásobuje informáciami 😀 A ten test, ja chápem, že si si ho spravila, bože, však ja sama testujem týždeň aj pol 😀 Zajtra sprav taký istý, na ktorom si včera mala pekné čiarky a uvidíš že ich budeš mať zase 🙂

updatevani
12. máj 2018

@katesocka na jednej foto tie dve silne su vcerajsie a na druhej silne ciarky vcerajsie a slabsie dnesne...k comu to bolo dobre ? Len k tomu ze ma to zmiatlo 😆

katesocka
12. máj 2018

@updatevani Rozdielne testy, neporovnávaj ok? Uvidíš zajtra budeš mať opäť krásne koľajnice. Mimochodom, také koľajnice mám až teraz po týždni meškania. Lady Max včera robený, Mamatest dnes.

topasitta
12. máj 2018

@ludka0611 ahoj 😘 kym su teploty dole, stale je nadej na ovulku. A stitnu mas v poriadku? Skus pozriet na fertility.sk , tam su rozne grafy, ak sa mi dobre mari, tak dlhy cyklus, nizke teploty a dlhe obdobie plodneho hlienu, je tam ako ukazka znizenej funkcie stitnej zlazy. Ak je toto len vynimocny stav, nepanikar. Ale urcite to pozri, presne si teraz nepamatam.

dracik07
12. máj 2018

Mne to lieta ako na hojdacke

updatevani
12. máj 2018

@katesocka no len aj vcerajsi one step bol silnejsi ako dnesny ale to jedno uvidime zajtra...dr max...

katesocka
12. máj 2018

@updatevani Dr. Max je lepší, uvidíš, zajtra budú pekné čiarky a hotovo 🙂

updatevani
12. máj 2018

@katesocka budu budu :D inak co s mojou hlavou? :D len vody pit na litre?