Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katesocka no s tym pitnym rezimom to mam tiez nahnute a pri fraxiku treba pit este viac a ja ledva do seba dostanem pol litra-liter tekutin a to aj take blbosti, co som predtym moc nepila ako kofola, vinea, birel pomelo grep... nic mi nechuti.... ale dnes rano som nasilu dala pol litra vody s citronom... prezila som to....kavu som prestala pit 27.decembra a cuduj sa svete odvtedy mi nechyba.... zvykla som pit tak dve tri denne... jednu urcite....
@ikonica No veru je ťažko piť keď ti nič nelezie dolu krkom. Zase naraz by som asi pol litra vody nedala ani ja (aj keď som počula o tom že tak ako ty si si dala ráno s citrónom je to zdravé). Lepšie je si to rozdeliť. Mať vždy po ruke fľašu s vodou a dať si aj keď len pár glgov, ono sa to pekne nazbiera a budeš si vedieť aj odsledovať koľko si vypila 🙂
S tou kávou, u seba tomu dávam tiež len nejakú chvíľu a asi ju prestanem piť. Vyslovene mi až tak nechýba, ale napríklad v robote to je už taký zvyk, ráno a poobede si po jednej spraviť 🙂
@katesocka ja tiez mam nizky tlak 90/60 😂....a uz pijem kavu citim hlavu....a vodou sa nalievam...vylozene laby mam chvilku 😉
@updatevani No presne taký tlak zvyknem mať aj ja, aj keď ten spodný trochu nižší. Tento týždeň som nejakých zázrakom mala 99/54 🙂 A pulz klasika nad 100 🙄 Tak veru nalievaj sa vodou, odpočívaj, ja práve do seba tlačím cestoviny bleeee asi som sa prejedla 😀 Inak chystáš sa nejako zmeniť stravovanie, vynechať nejaké konkrétne jedlá? Lebo mne keď sestra hovorila čo všetko by som nemala jesť tak netuším čo budem jesť (keďže veľa vecí neľúbim)
@updatevani uz mam navareno.... pecene hokaido s cibulkou a slaninkou, spenatovy privarok z mraz. pretlaku aj z toho baby spenatiku cerstveho, pecena cvikla s cenakom a rozmarinom a varene vajko.... uz to jem 10 minut.... este 10 a budem najedena.... len nech to tam ostane a nech mi to trosku rozhybe crevka....
@katesocka nie nie ja neplanujem ziadne zmeny v jedalnicku co mi bude chutit to budem jest...ja som velky spekulant v jedle cize este keby som mala ist na obmedzenie nejem nic...samozrejme aj mi nebude zle :D lebo pri prvom tehu som ficala len na hriankach s maslom :D :D :D inak nic vo mne nevydrzalo viac ako 10 minut...
@updatevani No ja som tiež strašne vyberavá, posledný týždeň fičím na suchej saláme a som sa dozvedela že tá by sa nemala, lebo je to tepelno neopracované mäso. A potom x ďalších jedál, ktoré ľúbim a ja teraz neviem či ich jesť alebo nie 😀
@ikonica ja som si dala prazenicu s hlivami a mne to asi seriozne rozhybalo creva...ale horsie je ze kava nezbrala a mna boli hlava...dala som magnezium a idem asi aj otvorit si mineralku magnzium snad pomoze....
@katesocka no neviem ti poradit :D ja radsej nic necitam nic nezistujem cim menej viem tym menej mi bude zle :D ... ako aj dnes no na farasa som ten test robila len som myslienkami stale pri tom preco tam uz nie su take kolajnice ako vcera ... :D
@updatevani No ja som tiež nečítala, to ma sestra zásobuje informáciami 😀 A ten test, ja chápem, že si si ho spravila, bože, však ja sama testujem týždeň aj pol 😀 Zajtra sprav taký istý, na ktorom si včera mala pekné čiarky a uvidíš že ich budeš mať zase 🙂
@katesocka na jednej foto tie dve silne su vcerajsie a na druhej silne ciarky vcerajsie a slabsie dnesne...k comu to bolo dobre ? Len k tomu ze ma to zmiatlo 😆
@updatevani Rozdielne testy, neporovnávaj ok? Uvidíš zajtra budeš mať opäť krásne koľajnice. Mimochodom, také koľajnice mám až teraz po týždni meškania. Lady Max včera robený, Mamatest dnes.
@ludka0611 ahoj 😘 kym su teploty dole, stale je nadej na ovulku. A stitnu mas v poriadku? Skus pozriet na fertility.sk , tam su rozne grafy, ak sa mi dobre mari, tak dlhy cyklus, nizke teploty a dlhe obdobie plodneho hlienu, je tam ako ukazka znizenej funkcie stitnej zlazy. Ak je toto len vynimocny stav, nepanikar. Ale urcite to pozri, presne si teraz nepamatam.
@katesocka no len aj vcerajsi one step bol silnejsi ako dnesny ale to jedno uvidime zajtra...dr max...
@updatevani Dr. Max je lepší, uvidíš, zajtra budú pekné čiarky a hotovo 🙂
@katesocka budu budu :D inak co s mojou hlavou? :D len vody pit na litre?

@katesocka ooo dakujeeeem, ale este nie je k comuu :P