icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katesocka
12. máj 2018

@updatevani Stále neprešlo? Inak ani veľa vody nie je dobré ak vypiješ. Keby si skúsila pohár coly? Či to nie?

ruzicccka
12. máj 2018

Viem ze to sem nepatri ale snad mi niekto bude vediet ... poradit
Zienky toto sa mi este nestalo prikladam foto z ovu testoch
17-18DC bol najsilnejsi aj ked to na foto nieje az tak vydiet ale chybalo mu len trosku aby bol pozitivny potom ciarky slabli ... predvcerom uz skoro ziadna ciarka na ovu nebola dnes zase dost tmava ale zase to neviem pekne sfotit ale je dost tmava samozrejme stale to nieje pozitivne dnes som 23DC
Zeby az tak neskoro prichadzala Ovulka ?
Ale potom preco tie predosle slabe testy ? Cyklus mavam 34-35 dnovy
Co myslite ?? 🤔🤔 Ak ovulka bola tak by som dnes Mala byt cca 5DPO

updatevani
12. máj 2018

@katesocka nepijem vela zatial len uvazujem ... neviem nemam colu asi nekupujem to lebo mi nechuti...

katesocka
12. máj 2018

@updatevani fuuu tak potom ti neviem poradiť čo na to. Mňa hlava nezvykne bolieť takže netuším čo s tým.

updatevani
12. máj 2018

@katesocka ved nic len prejst to musiii ...aspon keby sa mi spat chcelo tak by som si pospala a preslo to ale nic :D

katesocka
12. máj 2018

@updatevani A keď si len ľahneš a zavrieš na chvíľu oči? Alebo nemôže ťa bolieť hlava aj z hladu?

updatevani
12. máj 2018

@katesocka nie som hladna jedla som 🙂..skor ci nie z toho upchateho nosu ..dutiny...sak asi aj skusim si lahnut ... uvidim ...taka som dnes nijaka...

katesocka
12. máj 2018

@updatevani Jaaaj vidíš to môže byť z toho veru. No skús si ľahnúť, možno to pomôže 🙂

snehulienka82
12. máj 2018

@zuji ahoj, nerobila som, este je skoro. Este pockam par dni, podla teploty. My sme sa netrafili do ovu, lebo som ju cakala neskor, takze mozno nic ani nebude

ludka0611
12. máj 2018

@topasitta ahoj 🙂 ďakujem za odpoveď,no brali mi krv na kontrolu štítnej žľazy vo štvrtok budem múdrejšia ...práveže ja mávam krátke cykly 21-24 dnove len posledné 3 mes.mi to blbne... a vo februári som mala pravdepodobne biochemicke :( no uvidíme lebo posledné 2 cykly som ani ovulku nemala,som z toho trochu nanervy :/

alison11
12. máj 2018

@updatevani Držím moc palce 🙂 a streda je tu za chvíľku 🙂 Ja zas čakám na výsledky ktoré budem amť vo štvrtok a v piatok pojdem k ženskému a stále sa rozhodujem skúsiť či neskúsiť mať ďalšie bábo...zatiaľ mám čas kým nastavia liečbu a začnem sa liečiť mám vyše mesiaca...nuž strach už asi ostane,ak by som bola znovu tehotná.

alison11
12. máj 2018

@ruzicccka Je možné že mávaš ovulku pozdejšie ale ovu testy ukazujú 24-48hod. dopredu čiže asi tak na 24-25dc potoma luteálku máš potom krátku len 10dpo. skús si bt merať teplomerom na to určeným,a bt grafy Ti rpesne ukážu kedy bola ovulka.

updatevani
12. máj 2018

@alison11 ooo dakujem krasne za podporu...mam ale strach po tom dnesom slabom teste....este navyse mam silno upchaty nos ledva dycham..cim dalej tym horsie...

...aj tebe drzim prsty 🙂 no mozno by si mohla este raz skusit 🙂..aj ked verim ze strach bude sama to prezivam este som sa neodvazila naplno tesit ...

topasitta
12. máj 2018

@ludka0611 to ma mrzi..dufam, ze sa ti to rychlo napravi 😘 skus bylinkove tinktury Naděje K05. Zrovnava horm.system, pomaha dozrievaniu vajicok a vela dalsim veciam.

hope40
12. máj 2018

@ruzicccka ja som nikdy nemala pozitivne asi ako tvoje (mam niekde fotky)a zadarilo sa.. tento mesiac tiez len "skoro pozitivne" a BT mi krasne ukazal ovulaciu ja testujem len zhruba aby sme vedeli kedy sa snazit a samo aj hlien sledujem 😊

updatevani
12. máj 2018

@hope40 mne tiez ani raz nevysiel pozitivny ... uplne tak ako ma byt...

dadulik6
13. máj 2018

Ja uz neviem co si mam o tomto mojom grafe mysliet .. som zvedava na zajtrajsiu teplotu

hope40
13. máj 2018

@dadulik6 moze ist o ip 😊 drzim silno paluchy aby to tak bolo 🙏✊

hope40
13. máj 2018

@updatevani a zadarilo sa vam niekedy? Ja si myslim ze ked nieje uplne pozitivne v case ked testujem a to niekedy aj 3-4 testy tak pozitivny by mi niekedy v noci ukazalo 😀

dadulik6
13. máj 2018

@hope40 aj ked mi to kleslo na dva krat? Najskor vcera na ciaru a dneska pod?

lily183
13. máj 2018

@updatevani, @katesocka, @ikonica... no zienky, napriek testu, vcera o 9 mi prisla ms, takzee zase nic, ale vam zelam krasne tehotenstvaa a zdrave babula☺️😍

updatevani
13. máj 2018

@hope40 prave som vo 4tt 😊 a dokonca tento cyklus len "duchovali" ovulaky

katesocka
13. máj 2018

@lily183 a je to klasicka ms? Je mi to luto, drzim palce aby to vyslo najblizsie. A dakujem 😊

hope40
13. máj 2018

@dadulik6 videla som aj take grafi z ip na FF charts... mas pregnancy monitor? Ak ano malo by ti tam pisat kolko % tehu grafov ma ip pod ciarou ? Ja vzdy porovnavam svoj graf z FF grafmi ale vzdy oznacim iba tie tehotne 😊

hope40
13. máj 2018

@updatevani aaa 😊 nezaznamenala som to gratulka a vela zdravicka do uspesneho konca 💖 citam prispevok za prispevkom ale tie nick name si nikdy neviem zapametat ktora to pise 😀 ja som vo February potratila v 7tt a teraz som 6dpo tak snad sa podarilo BT len stupa hore presne ako vo February 😄 tak mam silnu nadej...

updatevani
13. máj 2018

@lily183 tiez ma nalapadlo ci je klasika...ja som v stredu v den ms zacala spinit ....😏...nemas len spinenie?

updatevani
13. máj 2018

@hope40 dakujem ja mam strach stale ci je ok...lebo som spinila...a na usg nic nebolo este vidiet lebo ved je to samozrejeme skoro...len podla hcg a testov potvrdene...🙂...ja som v 8tt pred rokom 😏

hope40
13. máj 2018

@updatevani ten strach tam vzdy bude ale musis verit ze tentokrat je to uspesne nejako sa naladit na tu notu ja nad tym tiez rozmyslam ako sa budem citit ked znovu otehu.. 4tt no ked si spinila tak asi pri ip ci?

lily183
13. máj 2018

@updatevani bohužiaľ niee, toto je kasicka ms :/

lily183
13. máj 2018

@katesocka je to klasicka ms :/.. dakujem velmi pekne, aspon viem, ze testy az ked meskaa 🙂