icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dadulik6
13. máj 2018

@hope40 nie nemam ten monitor uvidim co z toho bude ale bradavky ma uz od ovu nenormalne bolia a to ma nikdy neboleli maximalne tak prsia

katesocka
13. máj 2018

@lily183 tak to mi je luto. Dalsi cyklus bude uspesny 😊

hope40
13. máj 2018

@dadulik6 mna nikdy za 11mesiacov snazenia neboleli prsa iba 3x (December January a February)🤔 nikdy nie pred ms alebo po ovulacii ako ine zienky tu pisu tento mesiac som 6dpo a asi prve 3 dni som mala citlive bradavky inac nic uz 🤔 neviem cim to moze byt

sonulienka13
13. máj 2018

Ahooojte zlaticka 🙂 Mooc sa za vas vsetky modlim🙏🙏🙏🙏❤️💕💕💕zaslúžite si aby ste sa dočkali uz svojich uzlickov.Viem,ze budete uzastne maminky.A tym,ktore uz nejake tie uzlicatka maju a snažia sa o ďalšieho anjelika,prajem krasny den MAMIČIEK 💐💐💐💐💐💕😍😍😘😘❤️❤️STE VSETKY UZASTNE!!!

meredith83
13. máj 2018

@ruzicccka ja mam 35 dnovy cyklus a ovulku den 21. Prikladam testy aby si videla ako to ide...Kolko krat denne sa testujes?

meredith83
13. máj 2018

Ja som z toho jelen. Moze implantacia prebehnut v den 5 po ovulke?? Prikladam graf nebolo znizenie teploty skor zvysenie... Ale ked som prisla s prechadzky tak som nasla malicko krvy( tmavej a trochu svetlej na spodnom pradle) takiez ma bolia krize. Vajecniky ma boleli do piatku a vcera bolesti hlavy... fakt sa v tom nevyznam

ruzicccka
13. máj 2018

@meredith83

Od 14DC do
Cca 17-18 DC len raz za den a to az vecer okolo 22:00 az 23:00
Ale po poslednom najsilnejsom Teste ...som sa testovala 2-3X za den ... tam uz ciarky pomali bledli ... a teraz zase tmavnu od .. 23DC
Dnesny test .. zase o trosku tmavsi ale stale Nie pozitivny tak asi ide o ..anovulacny cyklus :(
Pozri fotky 17-18DC najsilnejsi silnejsi nez na fotke ...
A dnesny
Viem ze ... dve ciarky mozu byt na ovu stale ...
A ze to neznamena nic ak je druha slabsia ale ..
Kedze tmavnu tak rozmyslam ci ovulka nebude este len
.aj ked bola som si ista
Pri tom teste 17-18DC
Kedze som Mala aj hlien aj trosku bolesti v podbrusku .. zvysenu chut na Tutu mutu 😁😁

meredith83
13. máj 2018

@ruzicccka je to mozne ze prisla skor... to by si mala byt kolko DPO? Tehotensky test si robila. Nechcem robit nadeje ale niektorym babam tmavne ked su tehotne...

dadulik6
13. máj 2018

@hope40 mna bolievali prsia vzdy 5 dni pred ms ma zacali ale odkedy som mala biochemicke (teraz januar to ma boleli uz 2tyzdne pred ms) a odvtedy nie aj ms mavam uplne slabu skor len spinenie teraz prvy cyklus co mi prisla nacas... tak som zvedava co to moze byt ked ma te bradavky nenormalne bolia ja som dnes 7 dpo tak dufam ze nam uz mrcha nepride a ze sa podarilo

ruzicccka
13. máj 2018

@meredith83 No maximalne 6-7 DPO ak nie menej test ...by mi este nic neukazal
A ovu testy ...neviem ci by mi tak skoro zacali tmavnut
Neviem ako sa prejavuje anovulacny cyklus ... ci ovu test vobec netmavne .. ani niesu silne ciarky alebo ako ?

ruzicccka
13. máj 2018

@meredith83
Aj bazalku som si az dnes zacala meriat co ... je dost neskoro a asi na nic nepridem ... 😁😁

dracik07
Autor odpoveď zmazal
meredith83
13. máj 2018

@ruzicccka otestuj sa za take 2-3 dni a uvidis...jedina moznost ako potvrdit ovulku je bud ist na krv kde pozru progesteron 7 dni po predpokladanej ovulke alebo sonom ked mas ovulovat

dracik07
13. máj 2018

A graf dnes takto. 23 DC a asi 9dpo

ruzicccka
13. máj 2018

@meredith83 zijem v UK
Obydve moznosti vylucia ...
Takze musim dufat ze ovulka Bola ..

meredith83
13. máj 2018

@ruzicccka ja zijem v Irsku a davam si krv brat u gp ziaden problem s tym nemaju...

ruzicccka
13. máj 2018

@meredith83 tu maju .. neberu krv

majkaaaaaa
13. máj 2018

Čo si myslite, bola už ovulka ?

dracik07
13. máj 2018

Moze byt takyto ovu test na 23dc - 9dpo?

alison11
13. máj 2018

@updatevani Veď uvidíme mám ešte 3mesiace na snaženie zatiaľ mám čas sa rozhodnúť a zotaviť.lekár tak vravel,že by som mala femibion 3 mesiace brať najskôr,nuž piatok uvidím čo mi dajú na krv a anémiu a čo zistili z histológie.

alison11
13. máj 2018

@sonulienka13 Ahoj akos a máš? Čo nové stebou?
@dadulik6 Mňa bradavky bolievali po uhniezdení vždy,tak držím palce aby to bolo tehu 🙂.

updatevani
13. máj 2018

@hope40 ja neviem ale som sa velmi zlakla, a vahala som ci ist na pohotovost alebo nie ale mm hned ma nalozil do auta, ze ideme ked som mu povedala....ono ja som okolo obeda spinila raz uplne jemnucko a potom k veceru som toho v celku dost mala ...tak mi vzali na pohotovosti krv hcg bolo 167,3, na usg jasne ze nic nebolo vidiet okrem vacsenej sliznice a pichli mi injekciu... dalsi den som spinila len malinko a potom uz nic (klop, klop),...no a moj gyn mi nasadil duphaston a kyselinu listovu...tak uvidime co to bude na kontrole v stredu 🙂

updatevani
13. máj 2018

@alison11 no dufam, ze vysledky pridu ok...budes cakat tie tri mesiace? ... ja do teraz trosku si vycitam, ze sme cakali no malo to byt asi tak ako to je ...

dadulik6
13. máj 2018

@alison11 jeej dakujem len mna bolia uz od ovu ale nie az tak intenzivne ako od 5dpo

hope40
13. máj 2018

@updatevani drzim silno palceky tebe ✊🙏 daj vediet ako dopadla streda 💓

zuji
13. máj 2018

@dracik07 skus tehu test; možno preto je silná; ja som to tak mala tiež

dracik07
13. máj 2018

@zuji myslíš žeby zajtra 10 dpo už niečo ukázal. Ten dnešný ovu test som robila z ranného m.

updatevani
13. máj 2018

@dracik07 mne ukazal... 🙂

zuji
13. máj 2018

@dracik07 Mohol by; ja som dnes 10 DPO podla appky ale podla mna 9 DPO; rano som už robila test a nič...zajtra rano testujem každopadne; ked som v marci otehotnela tak ukazal uz; žial sp.potrat; tak ideme odznova🙂)

dracik07
13. máj 2018

@zuji to mi je ľúto 😢