Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@dadulik6 Nu uhniezdenie býva na 5deň 🙂 Držím palce 🙂
@updatevani Ja sa rozhodujem ešte či sa dať na ďalšie vôbec,alebo nie preto aj počkám tie tri mesiace.Vieš ja som už aj rada,že mám samostatných chalanov a moje kríže často po nich boleli a keď si pomyslím,že by som sa zas mala zohýnať pri prebaľovaní a dvíhať kočíkom do autobusu...nuž asi radšej viac mám proti než za ďalšie.Ale vám moc prajem aby sa vám čím skôr zadarilo.
@myjusiatko ahoj, kuknes moj graf este raz? Link je vyssiev, dufam, ze su tam aj nove hodnoty. Myslis, ze mam nizky progesteron? Este kojim malu, moze byt, ze preto sa nedari? Alebo spermie slabe? Co myslis?
@snehulienka82 nevidim graf.
Baby ..Bazalku si merian len druhy den ...Dnes som po nocnej Takze som si odmerala bazalku o 9:10 vcera o 8:45
To vadi ??
Vcerajsia 36.62
Dnesna 36.81
Tak uz mam termin na prvy ultrazvzk, 23.5. to by som mala byt 6tt+4 tak snaaad uz bude nieco vidno 😊
@majkaaaaaa za mna 3dpo. Ale takto plus minus ten den by som neriesila. 🙂
@dadus_ka krásne gratulujem. Ja včera bt 37,1 dnes 37,3 ms čakám vo štvrtok
@katesocka drziiiiiim paluchy... a uzs i mala nejake vysetrenie alebo nieco?
@alison11 no tak uvidis ako nakoniec sa rozhodnes 🙂 ved sama vies co tvoje telo zvladne 🙂...budem mysliet na teba...ja som inak stale bez nejakych priznakov...akurat stale som usoplena rozpravam na nos, kycham obcas zakaslem..
@updatevani dakujeeeem 😊 a nemala, to idem prvy krat 😊
@updatevani to môžeš mať aj z alergie,počas tehotenstva je telo oslabené a viac sa alergia rpejaví,mala som aj ja.
Dievcata, musi uz ukazat test aspon slabu na 10dpo?
@dracik07 nemusi, asi zalezi podla mna aj od uhniezdenia ...
@katesocka jasne jasne... teraz si kolko tt?...vlastne mi sme skoro rovnako 🙂
@updatevani 5tt+2 ty tiez nie? 😊

@zuji a ovu testom musí byť čiarka rovnaká ako kontrolná či nemusí?