icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

arcanne2
15. máj 2018

@updatevani tak drzim palce nech to dobre dopadne;) ja zavolám dneska mojmu doktorovi a uvidim co mi povie ;)

dracik07
15. máj 2018

Ahojte, u mna dnes takto. Celkovo mam pocit ze tento cyklus je nejaky divny

snehulienka82
15. máj 2018

Baby, potrebujem radu. Meriam si bezne o 7:45. Dnes som musela vstat 4:45 a do 5:45 som bola hore. Potom som spala do 7.45. Namerala som si teplotu 36,89 co je u mna uz dost vysoka, som asi 13DPO. Myslite, ze vysoka teplota je kvoli tomu, ze som bola hore tu hodku? Moze to takto ovplyvnit?

dadulik6
15. máj 2018

@snehulienka82 ano mohlo to teplotu ovplivnit

alison11
15. máj 2018

@lussinkaaa Neboj všetko bude ok len sa šetri a ber vitamíny pre tehulky a mysli pozitívne 🙂
@updatevani C môžeš aj 1000mg denne 🙂 Skoré uzdravenie.

tajkazanova
15. máj 2018

Baby ako to vyzerá kedy bola ovu či to vychádza tak ako testy . Ďakujem

updatevani
15. máj 2018

@arcanne2 co poveda, uz si objednana? 🙂

arcanne2
15. máj 2018

@updatevani nakoniec som mu nevolala,poradila som sa so svagrinou,ona je gynekologicka a poradila mi aby som po tých 2 tyzdnoch meskania sla,nech dr.pozrie či je to tam kde má byt kedze mám stale krce ako na ms.tak idem buduci utorok 🙂 ty ideš kedy?

updatevani
15. máj 2018

@arcanne2 zajtra idem o 12tej 🙂 ....ja som tiez mala v plane ist az buduci tyzden 🙂 no vyvinulo sa to inak....mna uz tie bolesti chvala bohu presli sem tam este sa ozvu ale uplne malo a slabe....

bona69
15. máj 2018

@lussinkaaa gratulka❤️Sima❤️

arcanne2
15. máj 2018

@updatevani a ak spinis este? Mňa chytia 1-2 x za deň, neviem ci je to travenie ale nie, zle sa mi to rozoznáva normalne :/

martinade
15. máj 2018

@tajkazanova keď 3 dni po sebe budeš mať vyššiu teplotu ako v 6 predchádzajúcich dňoch

updatevani
15. máj 2018

@arcanne2 nie uz nie, zatial je to v tomto smere ok, uvidime zajtra 🙂

arcanne2
15. máj 2018

@updatevani super,hádam aj u mna to prejde, neviem sa dockat buduceho utorka ze co bude, je to moje prve tehu. Tvoje? ;)

updatevani
15. máj 2018

@arcanne2 ja mam za sebou jeden potrat, preto som v tomto opatrna, takze je to moje druhe 🙂

arcanne2
15. máj 2018

@updatevani tak to je jasné,drzim palce nech ti to dobre dopadne a bábätku sa dari ;)

martinade
Autor odpoveď zmazal
updatevani
15. máj 2018

@arcanne2 dakujem ti krasne, aj ja tebe drzim palce, hlavne daj vediet ako si na tom 🙂 a ako sa citis ;)

arcanne2
15. máj 2018

@updatevani jasne,aj ty sa ozvi zajtra ;)

martinade
Autor odpoveď zmazal
updatevani
15. máj 2018

@katesocka tak dnes sa k tebe pridavam, zjedla som 5 kolacov a pecene hovadzie rebra za tym ....dlho som taku zravku nemala :D

ikonica
15. máj 2018

@updatevani omg uz len ked to citam je mi zle... ja som sa teraz prinutila zjest biely jogurt s graham, rozkom... aby som mohla duphaston zobrat....

updatevani
15. máj 2018

@ikonica ja mam este chut na pivo len to hrdlo moje je take este uz relativne v klude ale nedrzadim..tak mam cistu vodu....dnes do teba nejak neide co?

ikonica
15. máj 2018

@updatevani vobec nie :( najviac ma stve ze ani pit sa mi neda...... :( to asi nov na mna posobi...

updatevani
15. máj 2018

@ikonica mne je nejako dobre cudujem sa az ci je vsetko ok :/...akoze ozaj kebyze nie testy neviem ze som v tom .... zajtra ostavas doma?

ikonica
15. máj 2018

@updatevani neviem, uvidim aka bude noc a rano ale asi pojdem do roboty lebo ma tam zozeru asi.....

updatevani
15. máj 2018

@ikonica hod sa na pn po kontrole u gyn ked ti je tak zle a oddychuj 🙂 nech si zvykaju ze nie si tam

katesocka
15. máj 2018

@updatevani 😀 Ja takisto stááále žeriem a tiež mám potom taký pocit, že vlastne nič mi nie je, či je všetko ok. Aj keď dnes na pedikúre sa mi nejako hlava dosť zatočila, ale to bude asi aj tlakom plus mi kolegyňa volala že je nejaký prúser v robote, čiže zajtra nebudem mať asi fajn deň a pomaly očakávam aj výpoveď tak som nervózna.

ikonica
15. máj 2018

@updatevani och neviem.... neviem ci by mi to preslo v praci a ja verim ze za par dni tyzdnov to prejde....

updatevani
15. máj 2018

@ikonica tak musis pozerat na seba a setrit sa...a v takom stave sa ti iste ani nerobi najlepsie 🙂