Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@updatevani No ja sa snažím piť vodu aj keď je pravda že som jej dnes vypila pomenej. A veru až tak, ale bavili sme sa s mužom nech sa nestresujem, keby niečo, som v ochrannej lehote, čiže aj bez práce to nejako zvládneme.
@updatevani uvidime... zajtra skusim ist a stvrtok piatok mam volno....
@katesocka ak si tehotna si zakonom chranena a nemozeu ti dat vypoved
@sonka_miro Ja viem, ale je to tak aj keď ešte nemám potvrdenie od lekára? Ale musím podotknúť, občas by som bola rada, ak by som odtiaľ už aj vypadla, v poslednej dobe to tam máme na psychiku dosť náročné.
@sonka_miro chránená je len v tom prípade, že to písomne oznámi zamestnávateľovi.
@katesocka nemusíš mat potvrdenie od gynekológa, stačí im to oznámiť. Keď je to tam zle, nad pn nerozmyslas? Aj to by bola cesta ako byt v pohode a mat ako tak nejaký príjem
@ceklis Nechcela som to zatiaľ oznamovať kým som nebola na prvom ultrazvuku. Aj nad pn som rozmýšľala, ale to je tiež na 2 veci, minulý rok bola bývalá kolegyňa dlhodobo pn, z roboty je hádam raz týždenne vyvolávali ohľadom práce, to tiež nie je extra kľud. Ochranná lehota je dobrá, lebo aj keď by som bola bez práce, tak môžem ísť na pn a budem ju mať platenú akoby som bola zamestnaná. Ako stále dúfam, že sa to nejakým zázrakom v pohodke vyrieši, len keď ja tak nemám rada konfrontácie a tej sa zajtra nevyhnem.
@katesocka :( ja ti úplne rozumiem. Sú to veci, ktoré nevieme ovplyvniť a pritom sa trápime a aj keď robíme všetko najlepšie ako vieme, je to na dve veci. Držím moc palce nech je dobre. Ochranná lehota je 👍🏻 Pn môže byt kedykoľvek, máš pravdu aj po výpovedi. A nič nestojí za to aby sme sa trápili nad tým čo nevieme samé ovplyvniť ✊🏻
@ceklis Presne tak 🙂 Ja by som ani nejako nemohla nadávať na robotu, uvedomujem si, že som spravila určitú chybu, za ktorú by som mala niesť zodpovednosť. Len ten stres okolo toho, muž mi celý deň hovorí, že to za to nestojí, hlavne nech som kľudná, aby bolo bábo v poriadku. Len to nie je tak jednoduché 😔
@katesocka musi to byt oznamene zamesrnavatelovi, ale ak sa tam necitis dobre tak chod radsej na pn a neriskuj nech mas pohodu a klud
@sonka_miro No uvidím aká bude zajtra situácia a nálada a podľa toho sa rozhodnem.
Babulky prosim vas nemoze byt problem v hliene? Akoze mam eggwhite 2-3 dni a ovu 2 dni po tom. Nemoze byt problem v tom ze cez ovu uz nemam plodny hlien?
@dorotajednan
V den ovu uz nie je plodny hlien.Vetsinou ovu je prvy suchy den.
@dorotajedna ani ja som nemala a otehotnela som a tiez som sa bala kvôli tomu ale vidis podarilo sa.
@hope40 aj ja som 2x za sebou klesla 🙂 a nasla so // tak drzim prsty 🙂
@hope40 este k tomu upchatemu nosu, ja tu uz tyzden bojujem s upchatym nosom, hlienami, sem tam bolestivym hrdlom vcera a predvcerom napriklad aj kasel ... a ked umyvam zuby uz druhy tyzden mam krvave dasna ....
@updatevani prve 2 dni ma tiez bolelo hrdlo aj pokaslavam trochu so sucha v hrdle ale mi je divnô bo je tu teplo a nikto na okolo nie je chory aby som sa nakazila 🤔 zeby jeden z priznakov 😕🤔😊 dakujem ti za reakciu 😍😘
@hope40 kludne to moze byt 🙂...len na testovatnie mas skoro si myslim...ozaj ja som robila test 11dpo...s tym, ze 2x po sebe teplota klesla, vystupila, potom klesla, tak zas sla 2x po sebe hore...no ani by som nerobila test kvoli teplotam ale preto ze den pred testovanim mi bolo strasne zle ... test som robila s tym ze naozaj nic nebude a nesustredila som sa na neho :D cize ked som sa pozrela tak som mala sok :D

@katesocka no pekne, myslis ze az tak ? ...mne tiez tak isty cas bolo ale to akoze z toho ze somvodu nepila...ale inak bez nejakej zmeny...