icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

alison11
16. máj 2018

@dracik07 Ja na tej original vidím ducha,tak držím palčeky aby silnela 🙂

hope40
16. máj 2018

@updatevani ano je skoro na testovanie ale ked nad zachodom v policke tam tak pekne lezia a cakaju 😄 skusim znovu na 11dpo a hlavne aka bude BT 😕

sonka_miro
16. máj 2018

Ja dnes takto , ms asi na ceste

updatevani
16. máj 2018

@hope40 daaaaj potom vediet budem na teba myslit a drzim palce 🙂

cindy11
16. máj 2018

Dievčatá co si o tomto myslite? Bola ovu ci ako? Zvláštne teploty toto. Cover line mam zvyčajne 36,8. Myslim ze aj FF nerozumie.

topasitta
16. máj 2018

@sonka_miro stale si vysoko 😘

martinade
16. máj 2018

@cindy11 podľa teplot to nevyzera že si mala ovu. Meraj dalej. Inak pravidlo je ze ovu prebehla ak 3 dni po sebe sú teploty vyššie ako v 6 predchádzajúcich dňoch.
Prečo mas prázdny krúžok v 10dc? Ak by teplota toho 10dc bola o trošku nižšia, tak by som považovala 12dc za tvoju ovu.
Aky zvykneš mať dlhý cyklus?

updatevani
16. máj 2018

@katesocka ahoj ziena mam po kontrole tak dutinka je na spravnom mieste a meria 0,301mm (odpovedajuce tt) ... o 2tt kontrola t.j.30.5 uz by balo bit srdiecko 🙂

sonka_miro
16. máj 2018

@topasitta uvidime co z toho, no kazdopadne sa zatial tesim ze ovu nabehla mala som anovulakya prvy mesiac som brala fytosoju a to ma lekar len do car posiela a vsetko mame ok. 😘

katesocka
16. máj 2018

@updatevani jeeej super som velmi rada ze je vsetko v poriadku 😊 tesim sa s tebou 😊 teraz budeme na tie kontroly chodit na striedacky, to aby sme sa na stredy tesili 😊

updatevani
16. máj 2018

@katesocka oo to ano... ty ides o tyzden ze ? ...u teba uz by malo byt vidno aj srdiecko 🙂

katesocka
16. máj 2018

@updatevani áno o týždeň v stredu 🙂 no veru dúfam že už bude aj srdiečko 🙂

updatevani
16. máj 2018

@katesocka uz nam zarazil aj tutu mutu :D tak bude mm postit

katesocka
16. máj 2018

@updatevani To vážne? Ak smiem vedieť, aký dôvod na to dal?

updatevani
16. máj 2018

@katesocka neviem povedal mi ze, ziaden pohlavny styk, ziadne nemahanie mometalne sa tvarte ze ste jedina na svete maximalny klud potrebujete...nech sa nic nestane...asi uz opatrnost kvoli potratu..

katesocka
16. máj 2018

@updatevani Aha tak to potom hej. Aj si PN?

updatevani
16. máj 2018

@katesocka nie nedal ma PN som mu vravela ze mam dobru pracu a ze mozem aj z domu robit...tak zatial nie...nerada by som bola obmedzena na vychadzky ...

katesocka
16. máj 2018

@updatevani Tak to je jasné, keď máš fajn robotu a hlavne môžeš robiť z domu, tak potom nie je problém 🙂

updatevani
16. máj 2018

@katesocka no jasne , ..ty ako v praci ?

katesocka
16. máj 2018

@updatevani Dnes sa celkom dalo, zatiaľ nikto neriešil tú vec čo som čakala, zato si riaditeľka a právnička vymysleli, že mám spraviť jednu robotu, akože automaticky to dali mne, čo vôbec nemám ani v náplni práce ani nič, len som pozerala že čo chcú. Ale zase keď niečo poviem, tak bude problém, tak som momentálne ešte radšej ticho.

updatevani
16. máj 2018

@katesocka mas prvadu ved uvidiss vydrz este tyzden mozno ta hodi na pn dr. 🙂

katesocka
16. máj 2018

@updatevani Ešte by som veľmi nechcela, lebo ja blbá by som mala výčitky, keďže koncom júna robíme uzávierky a vyčítala by som si že som ich nechala v štichu. Nehovorím že by to bezo mňa nezvládli, ale nikto z nich neposielal elektronické výkazy, len ja.

cindy11
16. máj 2018

@martinade dakujem za názor 😊 ja som z toho jeleň tentokrát. 10dc som spala dlhšie o hodku a pol a aj vecer som mala víno čiže reálne by bola nižšia. Môj anovulacny graf je s nižšími teplotami nikdy nie 37 preto tomu nerozumiem. Ani tomu ze klesla zas a dnes zas hore. Nechám sa asi prekvapiť co zajtra 😇

martinade
16. máj 2018

@cindy11 skús si toho 10dc upraviť teplotu o 0,15 nižšie a čas o hodku a pol späť na tvoju normalny čas kedy meriaš teplotu. Tak predpokladam ze aj ff ti upravy graf a pravidlo 3 po 6 bude u teba platné.
A daj se graf. 🙂

cindy11
16. máj 2018

@martinade takze takto po upravení 🙃😁

martinade
16. máj 2018

@cindy11 ešte 9dc je prázdne krúžko...

cindy11
16. máj 2018

@martinade graf sa nezmení ak zmením cas 9dc. Tam to bolo 40 min a este 30 je v pohode pre graf. To bol utorok sviatok a v pondelok voľno tak sme pospali. Inak mam skúsenosti ze cas ho az tak neobplyvnuje. Myslim prázdne krúžky.

cindy11
16. máj 2018

@martinade asi mu chyba hlien tento cyklus ale toho bolo veľmi malo a nebolo co zapísať. Každopádne dakujem za rady

topasitta
16. máj 2018

@sonka_miro super to je zaklad 😊 aj moj nas posiela do car,pozrel spermiogram a ze mi napise listok..ze ja som ok
podla neho, posledne 3 cykly 40-52 dni- uplna norma teda 🙈🙈🙈 vsak naco by mi spravil folikulometriu, pripadne clostil-pregnyl-duphaston. Laparku som si vyziadala, nastastie vsetko ok.
Viac sa dozviem tuto na koniku, fakt.

sonka_miro
16. máj 2018

@topasitta presne nieco podobne som aj ja riesila a tiez co som si tu na koniku nastudovala a pozistovala. Dnesny lekari cele zle. A hlavne v dnesnej dobe si z tohto spravili lekari obrovsky biznis. Ale verim ze sa kazdej babenke podari. A tebe vela vela zdravicka. Ja s 2 krat potratila a odvtedy sa nam nedari ale dudam ze tento rok sa podari 😊