Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@updatevani ano je skoro na testovanie ale ked nad zachodom v policke tam tak pekne lezia a cakaju 😄 skusim znovu na 11dpo a hlavne aka bude BT 😕
@hope40 daaaaj potom vediet budem na teba myslit a drzim palce 🙂
@sonka_miro stale si vysoko 😘
@cindy11 podľa teplot to nevyzera že si mala ovu. Meraj dalej. Inak pravidlo je ze ovu prebehla ak 3 dni po sebe sú teploty vyššie ako v 6 predchádzajúcich dňoch.
Prečo mas prázdny krúžok v 10dc? Ak by teplota toho 10dc bola o trošku nižšia, tak by som považovala 12dc za tvoju ovu.
Aky zvykneš mať dlhý cyklus?
@katesocka ahoj ziena mam po kontrole tak dutinka je na spravnom mieste a meria 0,301mm (odpovedajuce tt) ... o 2tt kontrola t.j.30.5 uz by balo bit srdiecko 🙂
@topasitta uvidime co z toho, no kazdopadne sa zatial tesim ze ovu nabehla mala som anovulakya prvy mesiac som brala fytosoju a to ma lekar len do car posiela a vsetko mame ok. 😘
@updatevani jeeej super som velmi rada ze je vsetko v poriadku 😊 tesim sa s tebou 😊 teraz budeme na tie kontroly chodit na striedacky, to aby sme sa na stredy tesili 😊
@katesocka oo to ano... ty ides o tyzden ze ? ...u teba uz by malo byt vidno aj srdiecko 🙂
@updatevani áno o týždeň v stredu 🙂 no veru dúfam že už bude aj srdiečko 🙂
@katesocka uz nam zarazil aj tutu mutu :D tak bude mm postit
@updatevani To vážne? Ak smiem vedieť, aký dôvod na to dal?
@katesocka neviem povedal mi ze, ziaden pohlavny styk, ziadne nemahanie mometalne sa tvarte ze ste jedina na svete maximalny klud potrebujete...nech sa nic nestane...asi uz opatrnost kvoli potratu..
@updatevani Aha tak to potom hej. Aj si PN?
@katesocka nie nedal ma PN som mu vravela ze mam dobru pracu a ze mozem aj z domu robit...tak zatial nie...nerada by som bola obmedzena na vychadzky ...
@updatevani Tak to je jasné, keď máš fajn robotu a hlavne môžeš robiť z domu, tak potom nie je problém 🙂
@katesocka no jasne , ..ty ako v praci ?
@updatevani Dnes sa celkom dalo, zatiaľ nikto neriešil tú vec čo som čakala, zato si riaditeľka a právnička vymysleli, že mám spraviť jednu robotu, akože automaticky to dali mne, čo vôbec nemám ani v náplni práce ani nič, len som pozerala že čo chcú. Ale zase keď niečo poviem, tak bude problém, tak som momentálne ešte radšej ticho.
@katesocka mas prvadu ved uvidiss vydrz este tyzden mozno ta hodi na pn dr. 🙂
@updatevani Ešte by som veľmi nechcela, lebo ja blbá by som mala výčitky, keďže koncom júna robíme uzávierky a vyčítala by som si že som ich nechala v štichu. Nehovorím že by to bezo mňa nezvládli, ale nikto z nich neposielal elektronické výkazy, len ja.
@martinade dakujem za názor 😊 ja som z toho jeleň tentokrát. 10dc som spala dlhšie o hodku a pol a aj vecer som mala víno čiže reálne by bola nižšia. Môj anovulacny graf je s nižšími teplotami nikdy nie 37 preto tomu nerozumiem. Ani tomu ze klesla zas a dnes zas hore. Nechám sa asi prekvapiť co zajtra 😇
@sonka_miro super to je zaklad 😊 aj moj nas posiela do car,pozrel spermiogram a ze mi napise listok..ze ja som ok
podla neho, posledne 3 cykly 40-52 dni- uplna norma teda 🙈🙈🙈 vsak naco by mi spravil folikulometriu, pripadne clostil-pregnyl-duphaston. Laparku som si vyziadala, nastastie vsetko ok.
Viac sa dozviem tuto na koniku, fakt.
@topasitta presne nieco podobne som aj ja riesila a tiez co som si tu na koniku nastudovala a pozistovala. Dnesny lekari cele zle. A hlavne v dnesnej dobe si z tohto spravili lekari obrovsky biznis. Ale verim ze sa kazdej babenke podari. A tebe vela vela zdravicka. Ja s 2 krat potratila a odvtedy sa nam nedari ale dudam ze tento rok sa podari 😊

@dracik07 Ja na tej original vidím ducha,tak držím palčeky aby silnela 🙂