Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@dadulik6 no ja tiez dnes 1 DC, aj ked teplota bola este aj vcera hore, az teraz klesla... aspon viem, ze lutealna faza je 14dnova...
@snehulienka82 ja som este nedostala az v nedelu by mala prist... len ta teplota tehu nenasvedcuje 😔
@dracik07 testujes?
@updatevani ahoj 😍 mne dnes BT vyskocila hore 36.88 na 37.10 tak dufam ze je to dobre znamenie a bude sa drzat hore 🙏
@hope40 jeej gratulujem neskusis testnut 😀...prepac navadzam ta ale kolko dpo si?
@updatevani 😀10dpo skusim zajtra ... co February mi na 11dpo uz ukazal ducha viditelneho 🤞
@hope40 kukaam na graf a aj mne 11dpo ukazal ducha viditelneho uz dobre ze som nemusela skulit..tak teda pockaj este den 😁 ako sa citis?
@updatevani tehotno 😁 velmi podobne priznaky ako vo February sucho v hrdle chvilkami kovova chut v ustach smrdim spalene nieco okolo mna podbrusku pichava tahava bolest - znesitelna castejsie cikam uz druhu noc som vstavala cikat.unava. dve veci sa lisia som nachladena a prsa su iba jeeemne citlive 😐 tak snad to vsetko nieje iba moja psychika nahovaranie si 😐 ako sa citis ty? 😊
Caute baby, tie ktore sa vyznate v ovulacii...takmer kazdy mesiac citim pichanie bud na jednej alebo druhej strane pocas ovu (vacsinou na lavej) a tento mesiac to bolo na oboch stranach...je mozne, ze ovu prebehla na oboch vajecnikoch?
@hope40 pri prvom (nemala som sajnu ze to je tehu kym nemeskala ms) ..caste mocenie, naliate prsia tmave bradavky, nechapala som co mi vadia nohavice na bruchu..taka naliata som bola, zima mi bola a spala som, po meskani zvracanie....
Teraz, prsia nic, unava obcasna, cikanie normalna, brucho ploche nenafuknute...akurat som stale zahlienena, nachladena..
@updatevani no ked o tom teraz pises spomynam ze ties nafuknuta som bola teraz iba k veceru po celodennom papani a zimnica ani nie ale ruky a chodidla v kuse studene aj ked je teplo ... ja na to nachladnutie uzivam vit. C 1000mg trosku pomaha
@updatevani vcera negativny, takze uz cakam len na ms
@dadus_ka ja mam praveze cyklus 28-30 dni dlhsie som este nemala
Bambulky dúfam že má nevysmejete, dnes som 7dpo včera som jedla všetko čo som videla, nenormálne chute som mala, dokonca som si aj čokoládu otvorila, čo nikdy nezvyknem...
dnes som sa zobudila na prisernu bolesť brucha, hnačkujem, na toalete som už bola 6krat, bradavky má neskutočne pália .... môže to byt náznak niečoho? 🤔 či je to vyróza? nemáte s takým niečim niektorá skúsenosť?
@hope40 ja tiez beriem len to nejako teraz je vselijake jeden den lepsie druhy horisie 😆
Tak dievcata onedlho zacnem zas grafy pridavat... Bohuzial druhy missed....:(
Dievcata, nedalo mi to ale podľa mňa negativne
@updatevani
@dadus_ka
No neviem nechaj uschnut a tak hod foto 😊lebo bud som slepa alebo sa mi nieco mari...len neviem lebo test nie je uschnuty

@sonka_miro ja poznam aj dobrych. Napr.urologa , aj gynekologa na oddeleni v nemocnici, ten ma ale zobrat nemoze. Je mi luto teba aj vsetkych, ktore potratili, oproti nim sme my na tom este dobre, nam sa "len" zatial nepodarilo. A tiez verim, ze raz aj my budeme rodicia 😊