Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ahojte babulky, uz dlhsie Vas tu sledujem, my sme prisli o babatko v 10tt a odvtedy 8 mesiacov snazenia a nic...prikladam graf a Vam vsetkym snazilkam drzim palce 🙂
@majkaaaaaa ked som bola tehu to bol jeden z prvych priznakov, ze ma boleli bradavky 🙂 drzim palce, aby sa zadarilo, ja som dnes 8 DPO, ale uz citim, ze to opat nevyslo
@dracik07 u mna boli tieto testy spolahlive, uvidis po zaschnuti 🙂...drzim palceky 🙂
@ikonica je mi to velmi luto ☹
Tak druhy lekar napisal dg amembryomola... Zajtra idem na zakrok...
@evi38 s tým malinkými anjelikom mi je to veľmi ľúto 😢 nevzdávaj to...veď teplotu máš dobru 🤗
dievcataa dakujem vam vsetkym za podporu....zajtra idem na operaciu, tak prosim drzte palce, nech sa cim skor dam dokopy a mozem tu s vami snazilkovat znova.. podla druheho lekara tam plodik vraj ani nikdy nebol a napisal dg. anembryomola... na prvom sone bol vacok zodpovedajuci 6tt ale este nevidel plod, tak uz mozno aj to cosi napovedalo... teraz bol vacok zodpovedajuci 10tt ale nic v nom....
@ikonica vela sil, viem ake to je, tiez som dva krat prisla o babo. Ale my zeny sme silne a svoje babenko si vybojujeme. Drz sa a hlavne len pozitivne myslenie 😘
@sonka_miro no tuto kontrolu som sla s tym, ze som sa psychicky pripravovala aj na takuto variantu....bohuzial kto raz presiel potratom, uz vsetko vnima inac... aj tu druhu stratu uz beriem inac ako prvy raz....
@ikonica suhlasim je to tak. Ale aj na nas sa usmeje stastie 😘
Tak hlasim 1dc aj ked o 3 dni skor 😢
@alilka ziena a ty si na tom ako? 🙂
@alilka musim... nemozem sa dostat do depiek a zlych nalad lebo o to tazsie sa zas zadari potom...proste... som rada, ze aspon mozem otehu aj ked tazko, ale ide to no.... skusime najskor prirodzene, dame si nejaky limit a ked to nepojde, objedname sa zas do Splnu ;) ten kontrolny lekar odporucil ivf, ze uz sa vlozi embryo...ale ani tam nikto nic nezaruci... uvidime.... kazdopadne nevzdavam to .... urcite este dojde silna depka s velkym placom, ale to je sucast celeho procesu.... ale nemienim sa tomu moc poddavat....
@ikonica Juj mojka čo to čítam 😢😢😢 Držkaj sa ja som dnes dostala výsledky zo zrážanlivosti,z anémie a z histológie lekárovi pošlú ešte prepúšťaciu správu,zajtra idem ku gyn. z výsledkami čo imunoalergologička pozrela do výsledkou povedala že mám silnú anémiuostatné nevravela,nič len že takto malo byť a že mám byť rada že mám aspoň dvoch synov,že lepšie ako by bolo tretie choré...nuž dávame si regeneračnú do októbra a v októbri ak bduem sa cítiť na ´dalšie sa budeme snažilkovať rada by som ak by som chcela tak na letné prázdniny rodiť aby som sa mohla venovať počas škol. roka synovi keďže má elektívny mutizmus :-ä čiže ťažkosti z učením atď. komunikáciou tak by bolo fajn mať vlete bábo by som si aj jeho užívala 2 mesiace pred druhou triedou potom,ak by sa nazadarilo oktober-november tak by som to asi zbalila max. ešte ak december.V septembri nie je tak veľa učenia snáď ešte.A tebe moc držím palce aby si čím skôr sa zotavila ja ešte stále špiním a to dnes mám už 3týždne po kyrete.
@updatevani ahoj.😁 Ja uuplne v pohodke..😉 konečne po dlhom období som úplne vsetko chcuca 😂😂 zacala som pred mesiacom opäť chodiť do roboty. Lepšie som ani urobiť nemohla..moja myseľ konečne "nevysi" na preovulacnom období,potom plodnom,potom poovulacnom ..a testoch..ovulacnych,neskôr tehotenských 😁 a teraz?áno už som jeden cyklus ivf-umele odložila (keďže po odobratí oboch vajcovodov inú šancu na dieťa nemáme) a do ďalšieho mám ísť onedlho ale vooobec vooobec sa mi nechce.. najradšej by som sa na to vieš čo 🤔
Čaute. Stále vás tu sledujem aj keď nepridávam. Už ani nemeriam, vlastne sa mi ani nechce a hlavne, aby som na to nemyslela. svoje telo som spoznala, viem kedy ovulujem a nechcem sa stresovat BT. Držím palce, aby ste sa všetky dočkali.

@ikonica 😢 toto nie je spravodlive ale uz vôbec :( vela sil prajem