icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

hope40
19. máj 2018

@alison11 ja som samovolne potratila v 7tt a zacali sme sa snazit hned a papapa som vsetko co pred tym no ale uz 2 cyklus zatial nic 😐 mne doctorka povedala ze vsetko vyzera ok a nevidi dovod sa nesnazit vraj je to lepsie hned lebo vraj zena po potrate je viac plodnejsia 🤔 to iba nie ak po potrate su problemy a treba liecit alebo pod.

ikonica
19. máj 2018

@alison11 vazne? Ale ved niektore baby tu maju laparky aj ked sice na priechodnost vajcovodov a pod a hned na to su tehu a ziadny problem... Hoci operacia slepaku je ine kafe... Ale to sa uz budem informovatvu dr...

alison11
19. máj 2018

@katesocka
@ruzovykvietok Nuž na nete sa píše o poklese na 5dpo prípadne 7-9dpo implantačný pokles sa nazýva tak neviem potom.

alison11
19. máj 2018

@hope40 Ja som na nete zas čítala že vraj prvé dva cykly je sliznica veľmi nízka a preto sa nemá plod kde zavŕtať preto lekári odporúčajú do 3cykla najskôr.Tak možno preto vám to teraz envyšlo nezúfaj na 3cyklus to bude ok.keďže celú sliznicu pri kyrete odstránili,niekomu azs len čiastočne odstránia.Ja som mala 9mm sliznicu pred kyretom teraz keď pozeral na sone včera tak vyzerá veľmi tenulinko tak ja si dávam radšej pauzu na najeké 2cykly pre istotu aby som nebola sklamaná a zas vaječníky sa mi len prebúdzajú a veľa rovnakých folíkov bolo na obidvoch u mňa včera preto som si aj istá že u mňa teraz ovulka momentálne nenastane podľa 37dc cyklu.

alison11
19. máj 2018

@ikonica Veru radšej sa spítaj pre istotu lekára,moja známa mala pruh po prvom pôrode ten si musela dať do poriadku až potom na drhé tehu sa snažiť a tiež musela nejaký čas čakať pred snažením si dala skontrolovať jazvu.To je iste vážnejšia operácia pruh ako slepák myslím väčšie jazvy.Istejšia si budeš keď sa informuješ pred zákrokom. 🙂

hope40
19. máj 2018

@alison11 moja naj.kamoska otehotnela hned prvy cyklus po samovolom potrate bola 11tt povedala ze citila ako jej telo bolo "pripravene"znovu otehu tak vidim za je to naozaj individualne u kazdej zeny .. vela stasticka a zdravicka prajem 🥀💖😘

alison11
19. máj 2018

@hope40 Samovoľný potrat nie je kyret,pri kyrete celú sliznicu zoškrabú preto treba viac času na regeneráciu sliznice na rpijatie plodu než pri samovoľnom sa vyplaví len odumretý plod a len tá sliznica čo bola posledná na vrchu ako posledná čo narástla za posledný cyklus.

katesocka
19. máj 2018

@alison11 Asi to bude u každej ženy individuálne 🙂

hope40
19. máj 2018

@alison11 ja som tiez mala samovolny potrat a preto sme sa hned snazily ked doc.povedala ze nevidi dovod nesnazit sa preto som to tak pisala 😊

mili22
19. máj 2018

Ahojte žienky.no asi s toho nič nebude 😕

updatevani
19. máj 2018

Joooj zeny moje stasti zas krvacam....

ikonica
19. máj 2018

@updatevani len klud moja...dufam ze doktor pride cim skor..... och boze co sa to deje :( drzim silno palce

dadus_ka
19. máj 2018

@updatevani jezis. A teplotu uz nemerias? Nezaznamenala si pokles dnes?

updatevani
19. máj 2018

@ikonica dakujem 😘 cakam na usg....ale vraj je to minimalne a z "rucneho" ohmatania v poriadku

updatevani
19. máj 2018

@dadus_ka nieee nemeriam odkedy ma pozitivny test...😏...ale akoze vcera som malo co sedela a dnes tiez...

katesocka
19. máj 2018

@updatevani joooj to mi je ľúto ale verím že bude aj tak všetko v poriadku. Držím palce :-*

ikonica
19. máj 2018

@updatevani no dufam ze aj sono bude ok...

inac ja som sa nejak rozozrala... po tom nechutenstve mi zas chuti jest... tie tri zhodene kila naberiem za tyzden spat :D

updatevani
19. máj 2018

@katesocka
@ikonica vsetko ok dokonca videl uz vyplnenu bublinku zltkom 😊😊...ukazoval mi...ze je to odpoovedajuce 4+6tt ... Ale ze vyvija sa tak ako sa ma a je to v poriadku .... A ze mam lezat a nerobit nic..

ikonica
19. máj 2018

@updatevani no parada ;) tesim sa... tak len pekne do postele a uz nic nerobit... a tu robotu v pondelok si rozmysli!!!

katesocka
19. máj 2018

@updatevani Veľmi sa teším 🙂 Veru už len ľahnúť oddýchnuť a ak sa dá, tak žiadna robota.

dadus_ka
19. máj 2018

@updatevani 4+6tt znamena ze si v 4 tyzdni a 6 dni? Cize tyzden po "menzes"? 😊

updatevani
19. máj 2018

@ikonica
@katesocka dakujem vam 😘...sedim s nohami hore ... Uz dufam, ze to bude bez stresu...

updatevani
19. máj 2018

@dadus_ka ano takto ale podla vynechanej ms som 5+3... Asi tak nieco poposuvane v cykle bolo..

dadus_ka
19. máj 2018

@updatevani ok dakujem 🙂 a dufam ze vsetko dobre dopadne ❤

updatevani
19. máj 2018

@dadus_ka dakujem aj ja 😍

alison11
19. máj 2018

@hope40 To je iné 🙂 pri samovoľnom by to malo ísť,držím palce nech sa vám čím skôr zadarí 🙂 Veľmi dobre ťa chápem aj mne chýba naše bábo,keď si len pomyslím,že som už bola v 2,5 mesiaci a teraz som už mohla byť na začiatku 4 mesiaca ☹ toľko času stratiť :-/
Ale Verím,že cez letné prázdniny max. september október a budem znovu tehotná a moc dúfam,že už úspešne po kyseline listovej,železe a veľa doma obraného ovocia,že budem mať dosť vitamínov a všetkého nato aby bábo bolo tento krát zdravé a aj ja 🙂. A každej snažilke moc prajem aby najbližšie obdobie bolo už čakacie 🙂 na deň D 🙂.
@updatevani Jej tak len odychuj a rastite do krásy 🙂

hope40
19. máj 2018

@alison11 dakujem ❤ a mooc ti zelam veeela stasticka a zdravicka 🌹...

0507
20. máj 2018

Dnes dost nadol

topasitta
20. máj 2018

@0507 stale si poriadne nad ciarou 😊

0507
20. máj 2018

@topasitta ja viem, LF mavam 13 dni, este je cas 🙂