Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@updatevani juuuuj ale uz bolo srdiecko, super 😊 ja akuratam sedim v cakarni
@updatevani supeeer ;)
@katesocka pis hned info 😉
@updatevani parada ☺
Tak už som doma. Dnes bol pán doktor vo veľmi dobrej nálade, prvé čo som vošla k nemu do ordinácie bolo že vidíte že to ide aj prirodzene 🙂 Všetko vyzerá byť v poriadku, bábätko je 1, je tam kde má byť 🙂 Aj srdiečko som videla. Fotku nemám, pán doktor nerád dáva fotky pred 12 tt, tak sme sa dohodli, že vydržím dovtedy. Najbližšie idem 27.6. to už by som mala dostať aj knižku 🙂
@katesocka gratulujem ... Nech dojdete do stastliveho konca
@nikuska111 ďakujem veľmi pekne 🙂
@katesocka jeeej gratulujeeem 😘
@updatevani ďakujem tak ako aj ja tebe 🙂 Kedy ideš najbližšie?
@katesocka
@updatevani Vau žienky tešíms a svami i keď bez snímky ale snáď nabudúce dáte a možno naraz aj ja svami môj dá vpohodke hneď na prvom sone 🙂.
@alison11 ja som nepytala od neho naozaj nebolo vela toho vidiet len bijuce srdiecko tak si radsej pockam na lepsiu viditelnost, navyse moj ma 2 ambulancie a v jednej ma starsi usg tak nie je az tak vidiet ako na tom novom v hlavnej ambulancii 🙂 (ostrost mam na mysli) ... a ja som nebola dnes v tej hlavnej 🙂
@bluka2 Zistuje pritomnost FSH hormonu v moči; ktory je ukazovatelom plodnosti; je to regulator funkcie vajačnikov.test je vhodny pre ženy po 35 a pre tie z nepravidelnou menstruaciou; akurat čakam na výsledok ...ale vyzera to tak že je negatívny čiže som plodná ....ak by bol pozitiv bolo by horšie
@zuji kde sa dá kúpiť ten test ženskej plodnosti
@butterfly333 ahoj ja som kupila všetko cez www.otehotnenie.sk v nedelu som objednavala a dnes už to mám doma
Ahojte mali ste tu niektorá syndróm lepivých doštičiek? :(
Ahooojte zlaticka🙂 len sem tam vas sledujem☹ som zle zdravotne na tom,skoro stale na lspp v noci.prezivam.ak sa dam dokopy,v novembri zase Mudr Dzurillova a smer sa na IVF!!! Drzim Vám palceky a stale myslim na vas!!!
@sonulienka13 drž sa, November je tu za chvíľku

Takze zienky uz to mam za sebou srdiecko som videla ale tlaci som nic nedavala poprosim na dalsej kontrole ak to bude uz vacsie 😉...ze den oplodnenia bud 23 alebo 24 april cize podla appky som pozerala 13dc vtedy sme aj mali tutu mutu 😂