Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@updatevani Oki to je vpohodke 🙂 Ja len že by nám tu bola nejaká zmena miestot estíkov už aj babulká 🙂 Ale tak počkáme na väčšie nech narastú 🙂.Viem očom píšeš,ja čo som mala predošlého gyn. tiež mal starší prístroj keď som čakala synov a teraz kde som u mladého nový prístroj z ktorým mi aj zväčšil naše bábo,žiaľ viac sníkom sme už mať nemohli o nej.Ale Verím že čoskoro budú aj viac o ďalšom 🙂.A ty sa držkaj a rastite 🙂
@sonulienka13 Juj skoré uzdravenie prajem je mi to ľúto,že si takto a neboj my keď sme zamýšľali na adopcii od januára už v októbri sme otehtoneli prirodzene,tie hranice času vedia robiť zázraky,Držím palčeky aby to prišlo aj u vás keď to budeš najmenej čakať,nezabudni potrebuješ harmóniu na duši a veľa sa usmievať a tka si privoláš bábo 🙂 Mysli nato že bábo smutnú,depresívnu mamu nechce.U mňa toto fungovalo pri oboch 🙂.
@katesocka ahoj tak uz mi asi bolo dost dlho dobre ...od vcerajska vecera je mi priserne zle, vsetko mi smrdi a len potlacam grcanie 😣😫 ty ako?
@kristina6014 Ahoj, ja mam
@sonulienka13 budem ti drzat prsty 🙂
Tak žienky ja mám zas hlienu veľa,až mi je to bčas trápne a aj v škôlke som musela do wc ostkočiť a utrieť sa zrejme to bude u mňa ďalšia ovulka,keďže vaječníky začali folíky do rastu produkovať po kyrete.ešteže sme sa nesnažili pred včerom to by boli dvojčence 😀
@updatevani Nuž to poznám ja som od 6tt zvracala z oboma,neboj mne gyn. vtomč ase vravel,že ak žena vracia počas tehu tak je to dobré lebo je dieťatko zdravé a silné,pri vracaní nehrozí potrat,nuž ja som pri tomto čo som bola len raz za týždeň vracala a potom vôbec asi tam bola u mňa chyba :-/ mohla som už vedieť skôr že niečo nie je ok keď som prestala vracať úplne.Ale čo už naučila som sa z toho.Radšej vracaj keď Ti treba nezadrživaj 🙂 Má to i výhody budeš kočka,po pôrode na tebe neostane ani gram 🙂 nazvyš.ja som schudla na začiatku v prvých 5 emsiacoch 5kg z prvým a rodiť som šla len o 4kg viac než pred tehu a po pôrode som mala -2kg oproti pred tehu váhe.
@updatevani joooj zacinaju nevolnosti? To mi je luto. U mna vsetko po starom aj ked sa mi zda ze viac zacinam citit prsia, aj ked len na dotyk. A obcas ma prepadne taky pocit ze hmm nieco by som zjedla len neviem co 😂
@lussinkaaa ahoj, máš aj nejaké ťažkosti?
@kristina6014 v beznom stave nie, len teraz ked som tehu, musim pichat fraxiparin
@lussinkaaa jáj mne dala anopyrin aby som mohla mať bábo a donosit ho 🙂
Baby dnes som 6DC
Obcas pri utreni este mam slabo hnedy vytok
Myslite si ze zajtra Rano uz mozem zacat merat bazalnu teplotu na 7DC ?
@majkaaaaaa od modrej čiarky-ovulácie 11.05. si spočítaj všetky dni a má výsledok 🙂
@alison11 to ano lenze na mna nejako nesedi mne pri prvom bolo ovela horsie ako teraz a dopadlo to ako dopadlo ... ja som sa este nevazila kolko vazim :D ale zatial necitim sa pribrata ale ani schudnuta, kto vie 🙂 no ved uvidime ako mi este bude zatial mi je dobre uvidime co do vecera
@katesocka ano ano citila som sa ako po opici vecer celu noc a rano..teraz je zatial ok :D...prsia aj ja citim viacmenej na dotyk 🙂
@updatevani taaak nech ta to co najskor prejde, mna obcas akoby napne ale len tak na sucho ale da sa to.
@majkaaaaaa pravdepodobne 13 DPO 🙂...neskusala si test?
@updatevani
@katesocka gratulujem k vcerajsim krasnym spravam 🙂
@katesocka prosim ta ako si brala ten clostyl? My sa snazime uz 8 mesiacov po kyrete a stale nic, tak ze by som ho vyskusala 🙂
@updatevani Nuž každá sme iná hlavné ej aby všetko dobre dopadlo aj u vás aby ste boli obaja zdraví a do úspešné konca aby ste to obaja zvládli 🙂
@alison11 presne aj kazde tehu ine uvidime ake to bude no snad dufam ze toto uz dobre dopadne 😊
@evi38 veď to že test biely, ale nebola ovulka náhodou 15dc 🤔
Baby, na tej apke fertility vam same ukaze, kedy mate ovulku, ci tam treba nieco zaplatit. Ja to mam v mobile a v anglictine, tak dost tomu nerozumiem. Samozrjeme, ked kazdy den znacite BT, atd...