Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@updatevani Oki to je vpohodke 🙂 Ja len že by nám tu bola nejaká zmena miestot estíkov už aj babulká 🙂 Ale tak počkáme na väčšie nech narastú 🙂.Viem očom píšeš,ja čo som mala predošlého gyn. tiež mal starší prístroj keď som čakala synov a teraz kde som u mladého nový prístroj z ktorým mi aj zväčšil naše bábo,žiaľ viac sníkom sme už mať nemohli o nej.Ale Verím že čoskoro budú aj viac o ďalšom 🙂.A ty sa držkaj a rastite 🙂
@sonulienka13 Juj skoré uzdravenie prajem je mi to ľúto,že si takto a neboj my keď sme zamýšľali na adopcii od januára už v októbri sme otehtoneli prirodzene,tie hranice času vedia robiť zázraky,Držím palčeky aby to prišlo aj u vás keď to budeš najmenej čakať,nezabudni potrebuješ harmóniu na duši a veľa sa usmievať a tka si privoláš bábo 🙂 Mysli nato že bábo smutnú,depresívnu mamu nechce.U mňa toto fungovalo pri oboch 🙂.
@katesocka ahoj tak uz mi asi bolo dost dlho dobre ...od vcerajska vecera je mi priserne zle, vsetko mi smrdi a len potlacam grcanie 😣😫 ty ako?
Tak žienky ja mám zas hlienu veľa,až mi je to bčas trápne a aj v škôlke som musela do wc ostkočiť a utrieť sa zrejme to bude u mňa ďalšia ovulka,keďže vaječníky začali folíky do rastu produkovať po kyrete.ešteže sme sa nesnažili pred včerom to by boli dvojčence 😀
@updatevani Nuž to poznám ja som od 6tt zvracala z oboma,neboj mne gyn. vtomč ase vravel,že ak žena vracia počas tehu tak je to dobré lebo je dieťatko zdravé a silné,pri vracaní nehrozí potrat,nuž ja som pri tomto čo som bola len raz za týždeň vracala a potom vôbec asi tam bola u mňa chyba :-/ mohla som už vedieť skôr že niečo nie je ok keď som prestala vracať úplne.Ale čo už naučila som sa z toho.Radšej vracaj keď Ti treba nezadrživaj 🙂 Má to i výhody budeš kočka,po pôrode na tebe neostane ani gram 🙂 nazvyš.ja som schudla na začiatku v prvých 5 emsiacoch 5kg z prvým a rodiť som šla len o 4kg viac než pred tehu a po pôrode som mala -2kg oproti pred tehu váhe.
@updatevani joooj zacinaju nevolnosti? To mi je luto. U mna vsetko po starom aj ked sa mi zda ze viac zacinam citit prsia, aj ked len na dotyk. A obcas ma prepadne taky pocit ze hmm nieco by som zjedla len neviem co 😂
@kristina6014 v beznom stave nie, len teraz ked som tehu, musim pichat fraxiparin
Baby dnes som 6DC
Obcas pri utreni este mam slabo hnedy vytok
Myslite si ze zajtra Rano uz mozem zacat merat bazalnu teplotu na 7DC ?
@majkaaaaaa od modrej čiarky-ovulácie 11.05. si spočítaj všetky dni a má výsledok 🙂
@alison11 to ano lenze na mna nejako nesedi mne pri prvom bolo ovela horsie ako teraz a dopadlo to ako dopadlo ... ja som sa este nevazila kolko vazim :D ale zatial necitim sa pribrata ale ani schudnuta, kto vie 🙂 no ved uvidime ako mi este bude zatial mi je dobre uvidime co do vecera
@katesocka ano ano citila som sa ako po opici vecer celu noc a rano..teraz je zatial ok :D...prsia aj ja citim viacmenej na dotyk 🙂
@updatevani taaak nech ta to co najskor prejde, mna obcas akoby napne ale len tak na sucho ale da sa to.
@majkaaaaaa pravdepodobne 13 DPO 🙂...neskusala si test?
@updatevani
@katesocka gratulujem k vcerajsim krasnym spravam 🙂
@katesocka prosim ta ako si brala ten clostyl? My sa snazime uz 8 mesiacov po kyrete a stale nic, tak ze by som ho vyskusala 🙂
@updatevani Nuž každá sme iná hlavné ej aby všetko dobre dopadlo aj u vás aby ste boli obaja zdraví a do úspešné konca aby ste to obaja zvládli 🙂
@alison11 presne aj kazde tehu ine uvidime ake to bude no snad dufam ze toto uz dobre dopadne 😊
Baby, na tej apke fertility vam same ukaze, kedy mate ovulku, ci tam treba nieco zaplatit. Ja to mam v mobile a v anglictine, tak dost tomu nerozumiem. Samozrjeme, ked kazdy den znacite BT, atd...