icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
24. máj 2018

@tajkazanova teplota sa drzi hore... nehadz flintu do zita ;) aky test si pouzila?

katesocka
24. máj 2018

@tajkazanova 10 dpo ešte nič nemusí ukázať, ak ostane teplota hore, skús test o 2 dni 🙂 Držím palce 🙂

lucia37
24. máj 2018

@katesocka dakujem, aj ovu?

lucia37
24. máj 2018

@lucia37 aha, ano aj ovulku

lucia37
24. máj 2018

@katesocka som v tejto teme nova , tak dakujem

evi38
24. máj 2018

@majkaaaaaa podľa mna to máš dobre vyznačené 🙂 držím silno palce, aby sa podarilo...ako dlho sa snažíte?

zuji
24. máj 2018

ahojte, baby čo ste brali Vitex, ako sa to berie od ovulácie ? teraz berem inofolic a kotvičník. ďakujem

ikonica
24. máj 2018

@zuji ja som brala cely cyklus 2xdenne 400mg... aj teraz tak beriem....

katesocka
24. máj 2018

@lucia37 ano ovulaciu a nie je zaco 😊

updatevani
24. máj 2018

@zuji aj ja som brala cely cyklus 😉

tajkazanova
24. máj 2018

@ikonica skúšala som aj klasické od bab čo to kupujú z Číny ale aj z lekárne no veď uvidime , čiže ešte je šanca keď som s teplotou vyššie či je to bežné baby ?
@katesocka

ikonica
24. máj 2018

@tajkazanova teplota je v pohode... pozri mozno sa len dnes uhniezdilo vajko.... a trva to tak dva tri dni kym sa to ukaze na teste.... cize kym nepride mrcha, je vzdy nadej 🙂 testuj v sobotu rano...

zuji
24. máj 2018

@updatevani @ikonica dakujem, ja som to ešte nebrala tak neviem, ale nevadí že berem ten kotvičník ( mal by zvyšovať hladinu estrogénu) a aj inofolic ....aj .kys. listovu.....a ešte pridam Vitex ,??? sa mi to zdá asi moc............asi to už prehánam 🙈

katesocka
24. máj 2018

@tajkazanova ja som na 12 dpo na teste nic poriadne nevidela dalsi som robila 14 dpo a tam bola slaba ciarka 😊

ikonica
24. máj 2018

@zuji s kotvicnikom moc skusenost nemam, inofolic je ok aj listovka... mme sa zadarilo v cykle, ked som brala gynex aj vitex a nejake vitaminy k tomu.... ale nakoniec to nedopadlo dobre... a @updatevani to brala takisto a tiez sa zadarilo v tom cykle..... skus tuto kombinacii, mozno aj tebe zaberie ;)

zuji
24. máj 2018

@ikonica tak to dúfam 🙂 že zaberie, skúsim ho teda nasadiť.

ikonica
24. máj 2018

@zuji ja som jeden mesiac brala kvapky Mastodynon... dalsi som nasadila vitex a gynex a vyslo to... update brala jeden mesiac agnucaston =vitex a dalsi agnucaston spolu s gynexom.... gynex sme brali 3xdenne po 7 kvapiek po dobu troch tyzdnov (potom ma byt tyzden prestavka)... kupili sme cez net v dr. max za 15eciek....

tajkazanova
24. máj 2018

@ikonica
@katesocka ďakujem baby ste moc zlaté , ďakujem počkám teda či sa dostavy Ms

zuji
24. máj 2018

@ikonica zatiaľ skúsim takto, tiež som potratila pred 2. mesiacmi a vtedy som brala iba inofolic a kyselinu, tak snáď sa zadarí, akurát som 7 DC ale už cítim pichanie, hlien- ovulka bude skoro hádam 9-10 DC, teším sa

ikonica
24. máj 2018

@zuji drzim palce

zuji
24. máj 2018

@ikonica podobne 🙏

majkaaaaaa
25. máj 2018

@evi38 dakujem krásne , včera sa mi spustila ms 😔 snažíme sa 8 mesiacov... vy ste na tom ako?

alison11
25. máj 2018

@updatevani Pevne Verím,že hej veď lekár ťa dal aj na pn-ku aj odychuješ,tak určite všetko ok dopadne 🙂
Ja mám dnes takýto graf.

8mirka8
25. máj 2018

Ahojte holky, myslite ze môžem skúsiť testnut? Som 11 DPO... Ukáže sa niečo?... ak tam teda niečo je 🤔... MS neočakávam v nedeľu... 🙄 tak snáď nepríde...

0507
25. máj 2018

U mna takto, vcera test biely, ziadne zmeny necitim, asi nic z toho

ikonica
25. máj 2018

@0507 bud trpezliva ;)

ikonica
25. máj 2018

Vyzera to dobre... Skus ;)
@8mirka8

0507
25. máj 2018

@ikonica nejak som tento mesiac uz rezignovala ☹
ty sa ako citis?

0507
25. máj 2018

@8mirka8 vyskusaj 🙂

evi38
25. máj 2018

@majkaaaaaa ja mam uz 2 velke deticke, obe na 1 x, teraz s priatelom (on ma tiez dietatko) sme si raz nedali pozor a hned sa zadarilo (chceli sme neskor, ze si prestaneme davat pozor a zacneme sa snazit), ale velmi sme sa potesili vtedy aj tak 🙂...no nedopadlo to dobre, kyret v 10tt, hned sme sa zacali snazit a uz 8 mesiacov nic, cyklus pravidelny, ovu 9-12 DC, na folikulometrii vsetko ok, aj endometrium, vajecniky...len nas uz tlaci aj vek, tak skusim tento mesiac nasadit clostyl a priatel skoci na spg, Dr. povedal, ze u mna nevidi ziadny problem, nech este skusime spg dat spravit...Vam nieco Dr. povedal?