Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@8mirka8 ahoj sme na Tom podobne aj ja mám teploty pekne hore očakávam zajtra MS , držím palceky aby nás mrcha obišla minimálne na 9mesiacov 🙂
@selinaliana jasne, vidim 🙂
@0507 dakujem to bolo pred 2 dnami skusim mozno dnes zajtra dalsi.
@selinaliana
skus, urcite bude silnejsia 🙂
@0507 potom dam info
@selinaliana Jeej aj ja vydiim 🙂
@tajkazanova Ahoj 🙂 no veru, nech nás obíde najväčšou obklukou 🙂 tak teda silno držme palčeky ❤ aby sa nám tam niečo ukázalo 🙂 snáď už konečne 🙏❤
@0507 To poznám,žiaľ aj ja mám kvôli tomu predošlému tehotenstvu predĺžený do decembra mala som rodiť v novembri a teraz to vôbec nebude sedieť len dúfam,že sa bdue dať ešte v decembri zas predĺžiť a už to vyjde keď otehotniem aby som nemusela zas predlžovať už potom ale aby som porodila včas.A vek to poznám tiež ja nechcem už pozdejšie rodiť ale ešte pred mojimi národkami ďalšími.Ty máš koľko ak smiem vedieť?Ja 31 moja mama a svokra mali najmladšie v 33 a vidím na nich ako nevládzu už a pritom moja sestra ešte má na strednej 2 roky ešte a mama teraz bude mať 50tku.
@selinaliana Vidím a tíško gratulujem a nech silnejú 🙂 držkajte sa.
@sonulienka13 Ten graf u teba lepšie vyzerá alebo sa mi len zdá že Ti tak neskáču teploty?Vieš ke´d rezignuješ tak to príde skôr ako keď sa snažíš až príliž.Držím palce 😘😉
@alison11 ty si ina mladica 🙂. Ja uz mam 37, v juli budem mat 38, syn sa mi narodil ked som mala cerstvych 36, zvladam to celkom fajn, aj ked momentalne ma obdobie vzdoru a niekedy mam z neho dost 🙂. Da sa teda predlzit materska keby sa nahodou zadarilo casom a termin porodu by vychadzal az po 3. narodeniach krpca? Vobec sa v tomto nevyznam...
@0507 Nie mne mladší má ekzémy od narodenia tak chodíme k imunoalergologičke aj ku kožnej a pridružila sa mu astma i zápaly ďasien máva keďže sa mu zuby kazia od zlomeného čo si vylomil ako ročný sa kúpal v olejovej prísade sa pošmykol :-/ a tak chodím sním každé 2-3 mesiace na kontroly kvôli jeho zdravotnému stavu mi predlžujú ale chcela som už nastúpiť do práce od apríla a vtedy som zistila že som tehotná tak som musela dať záznam zas a predĺžili mi lebo imunoalergologička neodporúča ho dať do kolektívu.Nuž i bez tak tá doktorka neodporúča deti do kolektívu kým nie je predškolák podľa nej je lepšie keď sú deti čo najmenej choré.Ale nevadí,zas detskú máme opačnú zas.Podľa nej zas aby získali imunitu treba ich dať.Mne švagriná rodila pred mesiacom a v júni bude mať 37 a už plánujú ďalšie aby tiež stihla čím skôr.A pritom ona rodila prvého nemanželského syna v 19tich už v novebri oslávi 18té narodeniny vlani sa vydala,tak preto doháňa zameškané.A ja popravde túžim amť ešte dcérku keby neni tá túžba tak by som sa nato nedala a to som včase keď som synov čakala som si priala mať pri oboch chalana. Prvého som rodila 24roch po 4 rokoch liečenia PCO,a Druhý po 3ch potratoch v 27 som rodila.Nuž a ten vzdor má ešte aj môj 6ročný aj 4ročný syn...
@alison11 aha...no nenudite sa. Ja som vzdy chcela dievcatko, muz zas syna, to sa mu splnilo...teraz je rad na mne 🙂. Ale nie, budem neskutocne vdacna za dalsie dieta bez ohladu na pohlavie...syn sa nam podaril na druhy cyklus, ani som tak skoro necakala a teraz uz skusame od leta a stale nic...pritom mam pravidelny cyklus, ovu vzdy od 12-14dc, trafime sa do nej takmer zakazdym a stale nic...mozno je to uz aj tym vekom ☹
@alison11 dakujem zlatik.ja sa uz na nic nespolieham.ani tak,ani tak.co uz.
Ahojte dnes mi konci bezplatne členstvo na ff a davaju mi 40 % zľavu teda 27e na rok.Myslite že by tu sumu ešte znižili?Aj tak sa mi to zda veľa.Neviem či to je aktualne iba dnes alebo možem tu zľavu využit ešte do nejakeho obdobia.Neviem sa rozhodnuť či kupiť VIP.Dakujem za info ☺
@sonulienka13 dakujem
@alison11 dakujem

@8mirka8 tiez by som uz vyskusala, graf pekny, drzim palce 🙂