Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@0507 gratulujemmm vravela som
@selinaliana dakujem 🙂
@ruzicccka ahoj, niekde som čítala, že 15 minútový rozdiel nevadí, len to musí byť hneď po zobudení, bez vstavania pre teplomer, WC, prosto keď ešte v kľude ležíš. 🙂
@lusinkakiss
@sandra151 dakujem baby 🙂
@sandra151 presnr mne klesne 1-2 dni pred ms, raz som dokonca dostala aj pri vysokych teplotach. Takzr grafu mozem verit az tak ked bude ms meskat
@lusinkakiss
Chcem len dodat ... ze z postele som vobec nevstavala len som sa zobudila a chcela som cakat do 9 cca 10 minut ale som si odmerala skor .. snad to nevadi
Som v tom novacik a nejako sa v tom nevyznam vobec
@ruzicccka to bude úplne okej. Ja mávam niekedy rozdiel aj 10-15min. Inak trošku Ti závidím čas vstavania ;) 🙂
@dorotajedna
@sandra151 Ja vám moc držím palce aby toto boli vaše víťazné grafy.😉
@lusinkakiss 😁😁😁 momentalne nepracujem uz mesiac .... som doma co je teda hrozne radsej by som vstala o 5 rano ako byt cele dni doma ale budem musiet vydrzat par mesiacov ...
Takze
Si Uzivam to ze si mozem pospat 😁
myslite, ze ovu uz bola? http://www.womenzone.cz/uzivatelka/snehulienka8...
@tajkazanova nemas este jeden aby si skusila ? 🤔
@updatevani mám ale som myslela že počkám po MS
@tajkazanova skús urobiť z ranného moču.
@dracik07 no uvidim bud pockam po MS a urobim potom alebo zatra ale moc sa mi tomu nechce verit
@tajkazanova uvidis rano ci ti vystupi teplota alebo klesne. Držím pršteky aby vystupila.
@martinade som si dnes ani nemerala ked mam MS ale skusim teda zajtra zmerat ale asi len zblbol test by som povedala
@tajkazanova uz som videla grafy kde teplota spadla a potom vystúpila. Pokial nemáš krv, ale iba slaby vytok tak to ms nemusí byt. Zajtra uvidis aku budeš mat teploru a ci budeš mat len výtok alebo riadnu ms.
@martinade ved to je zvlastne mam poriadnu ms ziadnu slabu ci spinenie :(
@tajkazanova hmm tak je to riadna ms tak neviem, väčšinou ak je ms, tak to sa tkanivo odlučuje z maternice. Len nemaj nejaké velke nadeje aby si nebola zbytočne sklamana... A ak by náhodou motyka vystrelila, tak budeš minimalne príjmne prekvapena.
Prečo si si robila tehu test ak mas ms?
@tajkazanova mohlo by ísť aj o biochemické tehotenstvo
@martinade ved prave radsej sa nejdem tesit , zo tyzden mi je strasne nevolno strasne som sa par dni dozadu zavodila hrozne a stale mi je nevolno od zaludka tak som si dnes povedala ze skusim tie testy do prudu mocu a ukazala sa tam ciarka druha slaba ale aj tak tomu neverim skor si myslim ze je zly test
@petraslov fuha to neviem co je idem sa opytat uja ,,googla,,
@tajkazanova uvidis o par dni...
@sonulienka13 graf vyzera velmi pekne
@sonulienka13 vyzerá slubne ten graf, držím pršteky