icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sandra151
Autor odpoveď zmazal
sandra151
Autor odpoveď zmazal
selinaliana
28. máj 2018

@0507 gratulujemmm vravela som

0507
28. máj 2018

@selinaliana dakujem 🙂

lusinkakiss
28. máj 2018

@ruzicccka ahoj, niekde som čítala, že 15 minútový rozdiel nevadí, len to musí byť hneď po zobudení, bez vstavania pre teplomer, WC, prosto keď ešte v kľude ležíš. 🙂

ruzicccka
28. máj 2018

@lusinkakiss
@sandra151 dakujem baby 🙂

dorotajedna
28. máj 2018

@sandra151 presnr mne klesne 1-2 dni pred ms, raz som dokonca dostala aj pri vysokych teplotach. Takzr grafu mozem verit az tak ked bude ms meskat

ruzicccka
28. máj 2018

@lusinkakiss
Chcem len dodat ... ze z postele som vobec nevstavala len som sa zobudila a chcela som cakat do 9 cca 10 minut ale som si odmerala skor .. snad to nevadi

Som v tom novacik a nejako sa v tom nevyznam vobec

lusinkakiss
28. máj 2018

@ruzicccka to bude úplne okej. Ja mávam niekedy rozdiel aj 10-15min. Inak trošku Ti závidím čas vstavania ;) 🙂

alison11
28. máj 2018

@dorotajedna
@sandra151 Ja vám moc držím palce aby toto boli vaše víťazné grafy.😉

ruzicccka
28. máj 2018

@lusinkakiss 😁😁😁 momentalne nepracujem uz mesiac .... som doma co je teda hrozne radsej by som vstala o 5 rano ako byt cele dni doma ale budem musiet vydrzat par mesiacov ...
Takze
Si Uzivam to ze si mozem pospat 😁

snehulienka82
28. máj 2018
tajkazanova
28. máj 2018

Baby teplota klesla na 36,99 menzes mám druhý deň ale je mi strašné nevoľno ako pri tehotenstve skúsila som test do prúdu môže byť milny alebo zlý ?

updatevani
28. máj 2018

@tajkazanova nemas este jeden aby si skusila ? 🤔

tajkazanova
28. máj 2018

@updatevani mám ale som myslela že počkám po MS

dracik07
28. máj 2018

@tajkazanova skús urobiť z ranného moču.

tajkazanova
28. máj 2018

@dracik07 no uvidim bud pockam po MS a urobim potom alebo zatra ale moc sa mi tomu nechce verit

martinade
28. máj 2018

@tajkazanova uvidis rano ci ti vystupi teplota alebo klesne. Držím pršteky aby vystupila.

tajkazanova
28. máj 2018

@martinade som si dnes ani nemerala ked mam MS ale skusim teda zajtra zmerat ale asi len zblbol test by som povedala

sonulienka13
28. máj 2018

@alison11
@0507 zlaticka dakujeeem 😘😘😘😘💐💐💐💕💕ale viete ako to je.aj ked viem,ale vzdy je v dusi stotinka viery.aj ked som ovulu prešvihla o dva dni 😂😂😂🤞🤞

martinade
28. máj 2018

@tajkazanova uz som videla grafy kde teplota spadla a potom vystúpila. Pokial nemáš krv, ale iba slaby vytok tak to ms nemusí byt. Zajtra uvidis aku budeš mat teploru a ci budeš mat len výtok alebo riadnu ms.

tajkazanova
28. máj 2018

@martinade ved to je zvlastne mam poriadnu ms ziadnu slabu ci spinenie :(

martinade
28. máj 2018

@tajkazanova hmm tak je to riadna ms tak neviem, väčšinou ak je ms, tak to sa tkanivo odlučuje z maternice. Len nemaj nejaké velke nadeje aby si nebola zbytočne sklamana... A ak by náhodou motyka vystrelila, tak budeš minimalne príjmne prekvapena.
Prečo si si robila tehu test ak mas ms?

petraslov
28. máj 2018

@tajkazanova mohlo by ísť aj o biochemické tehotenstvo

tajkazanova
28. máj 2018

@martinade ved prave radsej sa nejdem tesit , zo tyzden mi je strasne nevolno strasne som sa par dni dozadu zavodila hrozne a stale mi je nevolno od zaludka tak som si dnes povedala ze skusim tie testy do prudu mocu a ukazala sa tam ciarka druha slaba ale aj tak tomu neverim skor si myslim ze je zly test

tajkazanova
28. máj 2018

@petraslov fuha to neviem co je idem sa opytat uja ,,googla,,

martinade
28. máj 2018

@tajkazanova uvidis o par dni...

sonulienka13
29. máj 2018

Dobre ranko🙂 ako dievcence?? Janstale cakam na mrsinu.Vcera bol predpokladaný prvy den.noo uvidime.aaale,vcera nam odpísali s Ferticentu,tak konzultácia je ako som chcela a potrebovala 🙂 11.6 o 10:00 jupiii.Tesiiim saaa 🙂

selinaliana
29. máj 2018

@sonulienka13 graf vyzera velmi pekne

martinade
29. máj 2018

@sonulienka13 vyzerá slubne ten graf, držím pršteky