Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@tajkazanova to znamená, že si mohla byť tehotná, preto sa na teste ukázala druhá čiarka, ale plod sa neudržal a telo ho vyplavilo spolu s menzesom 😕
@petraslov áno aj ja si myslim toto , uvidím skúsim o pár dní test ale tiež si myslím že to išlo vonku
@tajkazanova no uvidíš, ako sa to bude ďalej vyvíjať, ukazuje to buď zostatkové HCG alebo je stále nádej že tehotná si a aj napriek tomu máš mrchu ktorá nemusí byť mrcha ako taká 😉 každopádne držím palce, nech je to tá druhá možnosť ☺
@petraslov ďakujem moc tak ja tiež dúfam ale nechcem si dávať zbytočnú nádej ďakujem 🙏
@tajkazanova zlatko myslim na teba.Bratrancova žena mala par mesiacov normalne mrchu a bola tehotna.Vsetko je mozne🙂 🙏🙏🙏🙏
@sonulienka13 Moja ty už nebudeš potrebovať konzultáciu 🙂 Krásny grafík,zajtra testni,držím moc palúchy.
@sonulienka13 Soni, často na teba myslím a pozerám občas tvoje snaženie 😊 len nedávno to bolo, čo sme obe čakali, ako nám dopadne čakanie na krámy v jeseni keď to vyzeralo nádejne u oboch len škoda, že u teba sa dostavila vtedy červená návšteva 😦 teším sa, že vám dali konzultáciu v centre tak, ako si si želala a možno kým dôjde k samotnému procesu umelého oplodnenia, podarí sa vám bábätko prirodzene lebo tak to väčšinou býva 😏 aj teraz to vyzerá sľubne, bodaj by už z takého pekného grafu chcelo byť konečne vytúžené bábo 💕 naša Ninka bude medzi nami o nejakých päť týždňov, už sa neviem dočkať. Tak akosi mi toto tehotenstvo rýchlo ušlo 😮
@petraslov Jeej dakujem zlatko 😍😍💕💕💕💐💐💐to ma teší 🙂 uz budete pekne vsetci spolu.ale to rychlo prešlo🙂 to ti verim.vies,ja s tou mojou diagnózou nemam šancu otehotnieť prirodzene.povedali mi to aj lekári.ale aj tak vzdy v kútiku duše verim a vzdy budem.aj ked vela krát narazím a nechce sa mi verit uz ale vzdy sa zdvyhnem.
@sonulienka13 ďakujem moja aj ja držím palceky tebe máš krasny graf , no ja len cítim skôr že to išlo von aj dnešná čiarka je slabšia ako včerajšia nejdem ešte volať dr zbytočne ale myslím že keď skúsim test o pár dní už tam nič nebude
@sonulienka13 uz ti meska, neklesas,😍 držím pršteky
@sonulienka13 krasny graf, Soni...strasne drzim palce 🙂
@dorotajedna pekny grafik...aj si testovala?
@sonulienka13 sonicka za mna bola ovu az 20dc. Chyba zapis hlienu a teploty po ovu.
@0507 ahoj, dakujem. Netestovala som kedze sa uz bojim skulit na testy a hladat marne duchov. Ms mam dostat v nedelu a vraj teda najskor 4 dni pred ms ukaze test. Takze asi zajtra by sa mohlo crtat nieco keby keby. Aj sa bojim skusit aby tonedopadlo zasa zle
@dorotajedna chapem, ze sa bojis...aj ja som sa. Prvu slabu ciarku som mala na 10dpo vecer.
@0507 a ten 10 dpo si bola kolko dni do ms?
@sonulienka13 Moja ani mne nedával gyn. šancu na prirodzené otehtonenie pred prvým a mám dvoch synov pomyla 7 ročného a 4 ročného,ako sa vraví nádej umiera posledná,kým je nádej čo len trošičku,sa človek zdvihne a ide si za cieľmi.A ja Verím,že ty už svoj zázračik nosíš pod srdiečkom,lebo sa Pánu nad vami uľútostilo i dušičke ktorá kvám zavítala 🙂 opatruj sa a čakám na testíky z // 🙂.

@dorotajedna 3 dni do ms

@martinade
@selinaliana len aby mi to bolo k niečomu dobre🙂 neviem ci nepríde mrcha.sem tam ma tupo boli podbrusko.uvidime.