Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katesocka aj ja dufam, inak som celkom ok som vlastne aj rada ze v priebehu dna mi je ok ...ale tesim sa ked aj toto sa vytrati :D s tou postelou ta chapem ja som dnes mala mega problem
@sonulienka13 veruže mi toto tretie tehotenstvo ubehlo zo všetkých najrýchlejšie, ale aj som si ho najviac vychutnávala 😊 až mi je ľúto, že už pomaly končí a nikdy tento stav už viac nezažijem. Ale ste na rade teraz vy všetky, čo na bábätku intenzívne pracujete, aby ste si tento pocit konečne zažili a to, čo ti lekári vravia, že s tvojou diagnózou nemáš šancu otehotnieť prirodzene, nemusí byť vôbec pravda. Možnože tie šance sú minimálne, ale príroda je silná pani a vie zariadiť také veci, o ktorých sa nám ani len nesníva. V mojom okolí poznám osobne tri žienky, ktorým nedávali ani polpercentnú šancu na otehotnenie a nakoniec úplne nečakane otehotneli keď s tým už vôbec nerátali 😊 posielam veľa pozitívnej energie a nádeje 😍
@updatevani veru to je super ze cez den ti je dobre. Ja by som v kuse len jedla 😂 pribrala som asi 1,5 kg za 3 tyzdne co u mna trva bezne rok pribrat 1 kilo 😂
@katesocka ja som sa vazila koncom min tyzdna a mala som 46,2 neviem kolko som mala predtym ale stale sa tocim okolo 46...no teraz vahu netusim...a sak akoze asi aj ja sa rozozieram prave som zosrotovala burger :( a dala by som aj kolac :D nastastie nie je
@updatevani mne akurat muz pecie maso a urcite si dnes dam este nanuk 😊 ja som mala asi 52,5 teraz mam tak 54 obcas trochu viac. Pre mna obrovske cislo, pred 2 rokmi som sa nad 50 kg nevedela dostat 😊
@alison11 zlatkooo dakujem❤️❤️❤️💕💕krasne si to napisala.az mi slzy vyhrkli ❤️❤️❤️😘😘
@dorotajedna ja na všetkych vidim čiarky 😂 2 hy test m a slabucku čiarku ale je tam
@martinade ano vidim ich tiez, ale je tam viditelny rozdiel na to ze su robone naraz. Potom baby stresuju zbytocne ze im nesilnir ked pouzije iny test vzdy

Žienky je možne mať ovu bolesť 3 dni pred OVU ? Ovu test je pozitivny až dnes; teplota ešte nestupla čiže ovu ešte isto nebola; ale hlien a bolest 3 dni dozadu 🙂) dakujem