Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katesocka aj ja dufam, inak som celkom ok som vlastne aj rada ze v priebehu dna mi je ok ...ale tesim sa ked aj toto sa vytrati :D s tou postelou ta chapem ja som dnes mala mega problem
@sonulienka13 veruže mi toto tretie tehotenstvo ubehlo zo všetkých najrýchlejšie, ale aj som si ho najviac vychutnávala 😊 až mi je ľúto, že už pomaly končí a nikdy tento stav už viac nezažijem. Ale ste na rade teraz vy všetky, čo na bábätku intenzívne pracujete, aby ste si tento pocit konečne zažili a to, čo ti lekári vravia, že s tvojou diagnózou nemáš šancu otehotnieť prirodzene, nemusí byť vôbec pravda. Možnože tie šance sú minimálne, ale príroda je silná pani a vie zariadiť také veci, o ktorých sa nám ani len nesníva. V mojom okolí poznám osobne tri žienky, ktorým nedávali ani polpercentnú šancu na otehotnenie a nakoniec úplne nečakane otehotneli keď s tým už vôbec nerátali 😊 posielam veľa pozitívnej energie a nádeje 😍
@updatevani veru to je super ze cez den ti je dobre. Ja by som v kuse len jedla 😂 pribrala som asi 1,5 kg za 3 tyzdne co u mna trva bezne rok pribrat 1 kilo 😂
@katesocka ja som sa vazila koncom min tyzdna a mala som 46,2 neviem kolko som mala predtym ale stale sa tocim okolo 46...no teraz vahu netusim...a sak akoze asi aj ja sa rozozieram prave som zosrotovala burger :( a dala by som aj kolac :D nastastie nie je
@updatevani mne akurat muz pecie maso a urcite si dnes dam este nanuk 😊 ja som mala asi 52,5 teraz mam tak 54 obcas trochu viac. Pre mna obrovske cislo, pred 2 rokmi som sa nad 50 kg nevedela dostat 😊
@alison11 zlatkooo dakujem❤️❤️❤️💕💕krasne si to napisala.az mi slzy vyhrkli ❤️❤️❤️😘😘
@dorotajedna ja na všetkych vidim čiarky 😂 2 hy test m a slabucku čiarku ale je tam
@martinade ano vidim ich tiez, ale je tam viditelny rozdiel na to ze su robone naraz. Potom baby stresuju zbytocne ze im nesilnir ked pouzije iny test vzdy
@sonulienka13
@0507verím žienky že bude všetko u vás // 🙂 Ja dnes takto

Žienky je možne mať ovu bolesť 3 dni pred OVU ? Ovu test je pozitivny až dnes; teplota ešte nestupla čiže ovu ešte isto nebola; ale hlien a bolest 3 dni dozadu 🙂) dakujem