icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuji
29. máj 2018

Žienky je možne mať ovu bolesť 3 dni pred OVU ? Ovu test je pozitivny až dnes; teplota ešte nestupla čiže ovu ešte isto nebola; ale hlien a bolest 3 dni dozadu 🙂) dakujem

updatevani
29. máj 2018

@katesocka aj ja dufam, inak som celkom ok som vlastne aj rada ze v priebehu dna mi je ok ...ale tesim sa ked aj toto sa vytrati :D s tou postelou ta chapem ja som dnes mala mega problem

09lucia05
29. máj 2018

Kočky odborničky.... viete mi k tomu niečo povedať?
Takto mi BT ešte neskákala ... 🤦‍♀️
Ďakujem

sandra151
29. máj 2018

@topasitta
@0507
Žiaľ negatívny ,spravila som pred chvíľkou,ale moč som mala dosť svetlý lebo som veľa pila dnes ale podľa mňa by tam mal byť aspoň dušík už :(

petraslov
29. máj 2018

@sonulienka13 veruže mi toto tretie tehotenstvo ubehlo zo všetkých najrýchlejšie, ale aj som si ho najviac vychutnávala 😊 až mi je ľúto, že už pomaly končí a nikdy tento stav už viac nezažijem. Ale ste na rade teraz vy všetky, čo na bábätku intenzívne pracujete, aby ste si tento pocit konečne zažili a to, čo ti lekári vravia, že s tvojou diagnózou nemáš šancu otehotnieť prirodzene, nemusí byť vôbec pravda. Možnože tie šance sú minimálne, ale príroda je silná pani a vie zariadiť také veci, o ktorých sa nám ani len nesníva. V mojom okolí poznám osobne tri žienky, ktorým nedávali ani polpercentnú šancu na otehotnenie a nakoniec úplne nečakane otehotneli keď s tým už vôbec nerátali 😊 posielam veľa pozitívnej energie a nádeje 😍

alison11
29. máj 2018

@0507 Už nepríde min. 8 mesiacov keďže by si mala byť v 4tt 🙂 čo je mesiac 🙂 držím palčeky aby bolo všetko ako má byť 🙂

katesocka
29. máj 2018

@zuji mna zvyklo boliet niekedy aj tyzden dopredu

katesocka
29. máj 2018

@updatevani veru to je super ze cez den ti je dobre. Ja by som v kuse len jedla 😂 pribrala som asi 1,5 kg za 3 tyzdne co u mna trva bezne rok pribrat 1 kilo 😂

updatevani
29. máj 2018

@katesocka ja som sa vazila koncom min tyzdna a mala som 46,2 neviem kolko som mala predtym ale stale sa tocim okolo 46...no teraz vahu netusim...a sak akoze asi aj ja sa rozozieram prave som zosrotovala burger :( a dala by som aj kolac :D nastastie nie je

katesocka
29. máj 2018

@updatevani mne akurat muz pecie maso a urcite si dnes dam este nanuk 😊 ja som mala asi 52,5 teraz mam tak 54 obcas trochu viac. Pre mna obrovske cislo, pred 2 rokmi som sa nad 50 kg nevedela dostat 😊

martinade
29. máj 2018

@09lucia05 máš kopec prazdnych krúžkov, to znamena ze si nemerala v rovnaký čas.

ruzicccka
29. máj 2018

Baby a ja preco nemam ..tu cervenu ciaru ?
Lebo este nemeram dlho ci co ? 🙄😁😁

martinade
29. máj 2018

@ruzicccka cervena čiara sa zobrazi 3 dni po vyznacenej ovu

ruzicccka
29. máj 2018

@martinade a ovu sa mi vyznaci asi sama ze ?
Meriam prvy krat ani ta appka mi vela nehovori 🙄😁

sonulienka13
29. máj 2018

@alison11 zlatkooo dakujem❤️❤️❤️💕💕krasne si to napisala.az mi slzy vyhrkli ❤️❤️❤️😘😘

0507
29. máj 2018

@alison11 dakujem, snad bude vsetko v poriadku ☺

martinade
29. máj 2018

@ruzicccka ano samo to vyznací, ale az na 3 deň po ovu

dorotajedna
29. máj 2018

Dnes o 19:27
Baby len na porovnanie, 6 testov, kazdy ina znacka. Na dvoch ledva vidim ducha ked zmurim a na ostatnych ciarka. Aspon vidite ze treba jednou znackou staaaale

martinade
29. máj 2018

@dorotajedna ja na všetkych vidim čiarky 😂 2 hy test m a slabucku čiarku ale je tam

dorotajedna
29. máj 2018

@martinade ano vidim ich tiez, ale je tam viditelny rozdiel na to ze su robone naraz. Potom baby stresuju zbytocne ze im nesilnir ked pouzije iny test vzdy

happy9911
29. máj 2018

Baby co poviete na takyto test?

alison11
30. máj 2018

@sonulienka13
@0507verím žienky že bude všetko u vás // 🙂 Ja dnes takto

sonulienka13
30. máj 2018

Dobre ranko🙂 ja dnes takto.bolesti na mrchu ziadne.uvidime.ona vie prekvapiť🙂 a aj tak som mimo ovulky😂😂ako vzdy.a ak bola na 20dc tak uz duploooom😂😂😂

hope40
30. máj 2018

@ruzicccka cervenu ciaru ti vyznaci ovulaciu po 3ch zvysenych teplotach ...este je skoro na cer. ciaru kedze nebola ovulacia .. 😊

kasandra999
30. máj 2018

Ahojte dievcence, myslíte, že ovulka už bola? Dakujem

hope40
30. máj 2018

@09lucia05 vela prazdnych kruzkov to znamena ze si nemerala v rovnaky cas alebo si sa vela hybala /chodila pred meranim preto tie skakave teploty 😊

09lucia05
30. máj 2018

@hope40
Dakujem 😀
No je pravda ze nie vzdy vstavam v rovnaky cas a ani to nezapisujem v rovnaky cas... a rovnako vzdy ked vstanem tak idem do kupelne merat BT

ja17ay
30. máj 2018

@sandra151
Ahojky, ako dnes?

martinade
30. máj 2018

@09lucia05 práveze je nutné merať v rovnaký čas, inak teploty su skakave a nemas vierohodny graf a neda sa z neho moc citať ci zistiť ovu. Ale pravidla si poznas, ci nie?

lusyc
30. máj 2018

Ahojte žienky. Dnes mi vyznacilo ovu o dva dni skor ako minulý mesiac. To sa nečudujem pri mojej nepravidelnosti. Co sa mi nezda je, ze pomaly stupa teplota, myslíte, ze to tak moze byt? Snažím sa merať v rovnaký čas, aj budik sa mi pokazil. Ďakujem