icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
31. máj 2018

@sonulienka13 držim pršteky aby to bola len kvapka a nič viac. A teplota nech sa drží hore, musí.

tajkazanova
31. máj 2018

@sonulienka13 bože dúfam že len kvapka moc držím palce aby to nebola mrcha :(

kasandra999
31. máj 2018

Ja pokračujem takto, mohla byť ovulka toho 22.5. čo je 10 DC? Dakujem

sonulienka13
31. máj 2018

Dakujem Vám zlaticka😘😘😘ale mrcha dorazila.co sa dalo čakať.v mega silnej paráde.☹ bolesti ako svet☹
1DC

alison11
31. máj 2018

@sonulienka13 To je mi hrozne ľúo ☹

0507
31. máj 2018

@sonulienka13 tak to ma mrzi, graf vyzeral super ☹

sonulienka13
31. máj 2018

Ďakujem babulky.Noo som zvyknuta.co uz narobime.ked to nejde,tak to nejde☹

alison11
31. máj 2018

@sonulienka13 Tak už len vydržať do termínu ktorí Ti dali v centre držím palčeky.Aby Ti vedeli pomôcť a aj sa zadarilo.

martinade
31. máj 2018

@sonulienka13 tak to ma velmi drží. Bojujeme dalej. U mna to vyzerá ze zacinam špiniť. Uz aby dorazila mrcha aby po kyrete a laparoskopii sme sa mohli začať snaziť. V Septembri ma caka kyret aby mi odstranili zrasty. A potom IVF. Ale zatiaľ si robim masaž a zabal z ricinoveho oleja, o týždeň mi majú dojsť nejake enzymi ktore dufam ze pomozu eliminovat zrasty... Tak hádam sa prveho bábätka dočkame.

dadus_ka
31. máj 2018

@kasandra999 ukaz graf z minuleho mesiaca a ukaz aj z predminuleho kedze kazdy vajecnik moze inak ovulovat.

tajkazanova
31. máj 2018

Baby poraďte mi ešte niečo čo by som brala s INOFOLIC-OM na podporu počatia 🙂

kasandra999
31. máj 2018

@dadus_ka nemerala som bola som na duphastone dva.mesiace 🤔 a predtým som nikdy nemala teplotu vyššiu ako 36.67

zitusss
Autor odpoveď zmazal
dadus_ka
31. máj 2018

@kasandra999 podla mna bola ovulka 7-8dc

alison11
1. jún 2018

Ahojte ja dnes takto

martinade
1. jún 2018

@alison11 super, teplota rastie

updatevani
1. jún 2018

@tajkazanova gynex ber(ja som brala aj vitex ale kvoli zvysenemu prolaktinu)

tajkazanova
1. jún 2018

@updatevani ďakujem 🙏🙏🙏🙏

alison11
1. jún 2018

@martinade Moja? Ja si len sledujem aby som vedela ekdy ms príde tento cyklus sa nesnažíme,som po kyrete.

martinade
1. jún 2018

@alison11 viem ze si po kyrete ale zdalo sa mi ze viac ako mesiac a ze si sa zacala znovu snažilkovať...

alison11
1. jún 2018

@martinade nie to len vtedy sme mali enchránený kde je hviezdička,musím ešte na preventívku po prvej ms tak to nechcem vynechať a tento cyklus som nevedela ako nabehne ovulka atď. keďže chceme dievčatko keďže máme dvoch synov a to by sme sa mali snažilkovať 3dni pred ovu a predtým mať častý sex,nuž a podľa tohto cyklu budem aspoň ako tak v obraze keďže moje vaječníky nepracujú rovnako raz mám dlhší cyklus a ´další kratší o 2-4dni.

martinade
1. jún 2018

Juchu zachvíku bude 1dc. Dúfam ze este dnes. Teda takto som sa na mrchu nikdy netesila.
Tento mesiac bez znazilkovania a tak viem ze ak budem mat 5dpo pokles, vobec nic to u mna nič /žiadne tehotenstvo neznamena.

martinade
1. jún 2018

@alison11 a kde niekto chce chlapčeka? Kedy sa ma snazilkovat? Odkial ti je ze ak niekto chce dievcatko tak sa musi skor snažilkovať? Je to nejako potvrde ze to funguje? Nie je to náhodou náhoda?

martinade
1. jún 2018

@sonulienka13 dúfam ze iba kvapka....

ikonica
1. jún 2018

@martinade je to o rychlosti spermii a spravnom nacasovani... 'muzske spermie' su rychlejsie... ale aj skor zahynu.... Preto ak chces chlapca, traba sa snazit co najblizsie k ovu... 'zenske spermie' su pomalsie ale dlhsie preziju... Na vajko si pockaju... Ale podla mna to je cele len nahoda, aj ked poznam ludi ktory takto planovali a vyslo to ;)

martinade
1. jún 2018

@ikonica tak diky za vysvetlenie 🙂 budem sa snazit o chlapčeka tak uvidíme 🙂

alison11
1. jún 2018

@martinade spermie z chromozómami Y žijú len 12-26hod. údajne čiže mužského pohlavia a ženského X chromozómami žijú 3-5dní som sa dočítala tu vo fórume ako na to keď chcú dievča.dievčenské spermie sú pomalšie preto treba pred ovulkou sa snažiť a poča ovulky nie ak chceš chlapca tak treba počas ovulácie mne chalani podľa toho aj sedia darmo ja som počas ovulky nadržaná 😀.

updatevani
1. jún 2018

@alison11 no mna by zaujimalo potom este to pocatie 😂 lebo mne podla sona vyslo na 13-14 dc t.j. 23-24 april ...ovulku ale som mala podla teploty 16dc ...tak ako tu si ja domyslim pohlavie? 😂😂😂...sex sme mali 10dc a 13 dc potom az po tej ovulke 😆

alison11
1. jún 2018

@updatevani Tam by bola najviac šanca na dievčatko 🙂 pri 10dc ale ak ste mali aj 13dc tak chlapec predbehne dievčence :-/ tak je väčšia šanca na chlapca ale zas ak dorazia oba tak by mali byť dvojčatá len z jedného vajka že ako sa rozdelia keď jednováječné sú rovnakého pohlavia

katesocka
1. jún 2018

No a ja si myslim ze to je nahoda. Ja som mala ovulaciu 13 dc, sex sme mali 12,13 a 14 dc. Odkial mozem vediet, z ktoreho dna boli tie vitazne spermie? 🤔