Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonulienka13 bože dúfam že len kvapka moc držím palce aby to nebola mrcha :(
Dakujem Vám zlaticka😘😘😘ale mrcha dorazila.co sa dalo čakať.v mega silnej paráde.☹ bolesti ako svet☹
1DC
@sonulienka13 To je mi hrozne ľúo ☹
@sonulienka13 tak to ma mrzi, graf vyzeral super ☹
Ďakujem babulky.Noo som zvyknuta.co uz narobime.ked to nejde,tak to nejde☹
@sonulienka13 Tak už len vydržať do termínu ktorí Ti dali v centre držím palčeky.Aby Ti vedeli pomôcť a aj sa zadarilo.
@sonulienka13 tak to ma velmi drží. Bojujeme dalej. U mna to vyzerá ze zacinam špiniť. Uz aby dorazila mrcha aby po kyrete a laparoskopii sme sa mohli začať snaziť. V Septembri ma caka kyret aby mi odstranili zrasty. A potom IVF. Ale zatiaľ si robim masaž a zabal z ricinoveho oleja, o týždeň mi majú dojsť nejake enzymi ktore dufam ze pomozu eliminovat zrasty... Tak hádam sa prveho bábätka dočkame.
@kasandra999 ukaz graf z minuleho mesiaca a ukaz aj z predminuleho kedze kazdy vajecnik moze inak ovulovat.
Baby poraďte mi ešte niečo čo by som brala s INOFOLIC-OM na podporu počatia 🙂
@dadus_ka nemerala som bola som na duphastone dva.mesiace 🤔 a predtým som nikdy nemala teplotu vyššiu ako 36.67
@kasandra999 podla mna bola ovulka 7-8dc
@tajkazanova gynex ber(ja som brala aj vitex ale kvoli zvysenemu prolaktinu)
@updatevani ďakujem 🙏🙏🙏🙏
@martinade nie to len vtedy sme mali enchránený kde je hviezdička,musím ešte na preventívku po prvej ms tak to nechcem vynechať a tento cyklus som nevedela ako nabehne ovulka atď. keďže chceme dievčatko keďže máme dvoch synov a to by sme sa mali snažilkovať 3dni pred ovu a predtým mať častý sex,nuž a podľa tohto cyklu budem aspoň ako tak v obraze keďže moje vaječníky nepracujú rovnako raz mám dlhší cyklus a ´další kratší o 2-4dni.
@sonulienka13 dúfam ze iba kvapka....
@martinade je to o rychlosti spermii a spravnom nacasovani... 'muzske spermie' su rychlejsie... ale aj skor zahynu.... Preto ak chces chlapca, traba sa snazit co najblizsie k ovu... 'zenske spermie' su pomalsie ale dlhsie preziju... Na vajko si pockaju... Ale podla mna to je cele len nahoda, aj ked poznam ludi ktory takto planovali a vyslo to ;)
@martinade spermie z chromozómami Y žijú len 12-26hod. údajne čiže mužského pohlavia a ženského X chromozómami žijú 3-5dní som sa dočítala tu vo fórume ako na to keď chcú dievča.dievčenské spermie sú pomalšie preto treba pred ovulkou sa snažiť a poča ovulky nie ak chceš chlapca tak treba počas ovulácie mne chalani podľa toho aj sedia darmo ja som počas ovulky nadržaná 😀.
@alison11 no mna by zaujimalo potom este to pocatie 😂 lebo mne podla sona vyslo na 13-14 dc t.j. 23-24 april ...ovulku ale som mala podla teploty 16dc ...tak ako tu si ja domyslim pohlavie? 😂😂😂...sex sme mali 10dc a 13 dc potom az po tej ovulke 😆
@updatevani Tam by bola najviac šanca na dievčatko 🙂 pri 10dc ale ak ste mali aj 13dc tak chlapec predbehne dievčence :-/ tak je väčšia šanca na chlapca ale zas ak dorazia oba tak by mali byť dvojčatá len z jedného vajka že ako sa rozdelia keď jednováječné sú rovnakého pohlavia
No a ja si myslim ze to je nahoda. Ja som mala ovulaciu 13 dc, sex sme mali 12,13 a 14 dc. Odkial mozem vediet, z ktoreho dna boli tie vitazne spermie? 🤔

@sonulienka13 držim pršteky aby to bola len kvapka a nič viac. A teplota nech sa drží hore, musí.