icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katesocka
1. jún 2018

@alison11 no to som zvedava, ja by som radsej chlapca (aj ked samozrejme budem rada aj za dievca) a aj som si vzdy myslela ze budem mat chlapca ale akosi mam pocit ze to bude dievcatko 😊 a veru este som v 2 mesiaci s takym bruchom 😊

katesocka
1. jún 2018

@dadus_ka nastastie mna neboli ale ten pocit neprijemny je. Po kazdom jedle. Zabudla som sa na to spytat gynekologa, ci sa s tym da nieco robit, tak dufam ze ked tam pojdem koncom mesiaca tak sa nezabudnem spytat.

katesocka
1. jún 2018

@updatevani inak pocula som zie niektorym zenam takto "vybehne" na zaciatku a potom uz neskor nebude take, tak som zvedava 😊
Slnko mi nevadi uz sa neviem dockat kedy konecne napustime bazen ale to teplo mi nerobi moc dobre som este viac unavena a poobede v robote uz nevladzem ani rozmyslat.

updatevani
1. jún 2018

@katesocka no ved vravim ze ked ti to tak vybehlo moze aj dlhsie takto ostat az neskor zas podrastie 🙂...
...ja by som sa rada tiez poclapkala ale niekde v tieni :D ozaj kedy presne mas dalsiu kontrolu?

katesocka
1. jún 2018

@updatevani jaaaj som zle pochopila 😁 my sice budeme mat bazen na mieste kde takmer cely den svieti slnko ale dam k nemu slnecnik ten snad spravi dostatocny tien.
Kontrolu ma 27.6. to budem 11+4 ty mas kedy?

dadus_ka
1. jún 2018

@katesocka nebolieva ta maternica ako na ms? Mna casto ale vraj mi rastie a roztahuje sa. Je to neprijemne...skus sa opytat a potom daj vediet lebo mne je tiez tazko po kazdom jedle a aj ked som hladna mi je zle

katesocka
1. jún 2018

@dadus_ka bolievala ma na zaciatku. Ale niekedy minuly tyzden to tusim bolo naposledy, odvtedy neboli, tak dufam, ze je vsetko v poriadku. Inak je to normalne tak ako pises, roztahuje sa maternica 😊 urcite sa na to spytam a potom dam vediet. Ty kedy ides k lekarovi?

sonulienka13
1. jún 2018

@martinade zlatko dnes som 2DC.co uz narobime.zivot je nespravodlivý.

updatevani
1. jún 2018

@katesocka mne dal 13.6 9tt presne to bude uz by som bola najradsej keby to bolo hned 🙂

martinade
1. jún 2018

@sonulienka13 som myslela ze ti ta teplota vyskoči. Škoda 😥

katesocka
1. jún 2018

@updatevani vtedy idem na pedikuru tak si to zapamatam 😁 aj ja by som uz chcela ist, tebe to zbehne rychlo 😊

martinade
Autor odpoveď zmazal
dadus_ka
2. jún 2018

@katesocka ja som bola 6tt+4 a bolo vidiet uz embryo ale srdiecko este nebilo, dalsiu kontrolu mam az 20.6. Tam by som mala byt uz 9tt+3 a ked bude vsetko ok uz zalozia knizku. A ty?

katesocka
2. jún 2018

@dadus_ka Ja idem týždeň po tebe 27.6. to by som mala byť 11tt+4. Máme to pekne rozdelené, najprv pôjde v stredu 13.6. @updatevani potom v stredu ty a potom v stredu ja 🙂

dadus_ka
2. jún 2018

@katesocka jeej ale ozaj 😁😊 a je medzi nami asi tyzdnovy rozdiel len ☺️ ale to cakanie na tie kontroly je strasne, mne to tak pomaly ubieha 😀 dufam ze nam to vsetko dobre dopadne a ze v januari budeme mat zdrave babatka 😍 uz ste aj tipovali pohlavie? Ja si budem v 12tt robit ten test so sodou 😂

katesocka
2. jún 2018

@dadus_ka veru nemáme veľký rozdiel 🙂 ide to pomaly veru ale tak musíme veriť že je všetko v poriadku 🙂 A čo sa týka pohlavia, vždy som si myslela, že budeme mať chlapca, ale odkedy som tehotná tak mám taký pocit, že to bude dievča. Ešte k tomu keď som hovorila sestre a švagrovi že čakáme bábätko tak švagor mal na rukách ich dcéru (moju krstnú dcéru) a hovorí jej že vidíš, budeš mať sesternicu. Ja som na to dodala že alebo bratranca. Deň na to sme sa bavili so svokrou a už ani neviem čo povedala, ale bolo to na spôsob keď bude ONA na svete. Hovorím to čo? Ona že nevie to z nej tak vyletelo ale aj včera sa tak vyjadrila a že ona má taký pocit tiež že to bude dievčatko. Tak uvidíme 🙂 Čo tipujete vy? Ako sa inak robí ten test? Zo srandy vyskúšam aj ja 🙂

alison11
2. jún 2018

@katesocka Ja som pri oboch chalanoch sa cítila na dievča,nuž až okolo 20tt som cítila z moču akoby testesteron smrdel mi vlastný moč akoby chlapský a tak som vedela že sú to chalani skôr než lekár videl na sone 😀 zaujímavé že.Keby sme sa boli snažili myslela by som si že toto je tehu graf,nuž ale ako vidíte len tam kde sú hviezdičky sme mali nechránený,chránený sexík nezapisujem.
Ja dnes takto

katesocka
2. jún 2018

@alison11 No necháme sa prekvapiť až kým nám ultrazvuk za pár týždňov neprezradí, či bude chlapec alebo dievča 🙂 Inak graf veru vyzerá pekne. Budúci mesiac sa už budete snažiť opäť?

dadus_ka
2. jún 2018

@katesocka tak to som nakoniec zvedava ze co budes mat ale tak katersky instinkt je najdôležitejší
😊... Mne sa snivalo o chlapcovi ale myslime ze to bude dievcatko podla takeho vnutorneho pocitu takze tiez som zvedava. Ostatní tipovali každý po svojom niekto chlapec niekto dievca ale vacsinou ked videli ako sa mi zhorsila plet tak dievca 😂😂😂 ale zase svagrova caka dievcatko a ma krasnu plet snad lepsiu ako kedykolvek predtym tak neviem. Vies co ten test sa robi ze si das do jedneho pohara jedlu sodu a do druhej moc, sodu zslejes mocom a ked to vypeni ako pivo je to chlapec a ked sa neudeje nic slebo len zasumi je to dievca. Svagrova skusala a jej sa potvrdilo dievca. Kukni na youtube su videa 😊 ale az od 12-13tt sa ro moze skusat

katesocka
2. jún 2018

@dadus_ka no to potom vyskúšam nech je sranda 😀 no som zvedavá čo budeme mať a aj vy čo budete mať 🙂 ja mám pleť pomerne čistú, tak ako vždy, ja som nikdy nemala problémy s vyrážkami, vždy sa mi spravili 2-3 pred menzesom to je všetko. Teraz som mala asi 2 dokopy zatiaľ. Aj vlasy sa mi zdá že mám nejako lepšie. No uvidíme, lebo zase sestra čakala dievčatko a teda nezdalo sa mi tiež že by mala horšiu pleť ani nič 🙂

dadus_ka
2. jún 2018

@katesocka moja kamoška zas cakala dievcatko a mala dost zlu plet asi ako ja ale to podla mna nezalezi od toho, to su proste hormony 😁

katesocka
2. jún 2018

@dadus_ka Presne tak, necháme sa prekvapiť a myslím že je jedno, či chlapček či dievčatko, hlavné že konečne bude a hlavne zdravé 🙂

dadus_ka
2. jún 2018

@katesocka ved to je jasné, nás potesi aj jedno aj druhe len nech je to zdravucke😊😊

alison11
2. jún 2018

@katesocka Áno chela by som sa budúci cyklus snažiť.Z gynekológom sme sa dohdoli po ms mám ísť na preventívku a to by som rada,ešte stihnúť a potom sa chcem snažiť už,hoc tvrdil že 3cykly máme počkať,ale tak dlho sa mi nechce čakať.A Verím,že vám je jedno čo to bude pri prvom je to tak aj ja som bola rada,že vôbec nejakého sa dočkáme 🙂 a pri druhom som bola rada,že po prvom využijeme vecičky pri druhom a že bude mať prvý parťáka,len akosi teraz keď sú už samostatný a viac sa učia od ich ocka a chcú byť sním keď príde z práce než somnou,veľa krát sa cítim sama,i preto by som rada mala ešte dcérku,moja krsná birmovná teraz čaká druhé na december a má už 36rokov,švagriná má dnes 37 a plánuje tretie po dvoch synoch,nuž ja mám ešte len 31 rokov,tak si myslím,že by bolo fajn ešte stihnúť tretie a keby bolo dievčatko by to bolo premňa oto krajšie a potom do dôchodku sa ešte narobím dosť. 🙂

alison11
2. jún 2018

@dadus_ka Je to možné moja sesternica má hroznú pleť a čaká dievča a ona pritom pleť mávala vždy krásnu hodvábnu,ja pri chalanoch som mala krásnu pleť a to sa od 10tich trápim z akné a teraz pred kyretom som amla hroznú mastnú z akné čo sa mi kyretom ešte viac pokazila teraz pijem žihľavový čaj raz za deň keď si spomeniem keďže sa nesmie len max. 2týždne.A moja mamina tiež mala pri sestre akné to som už mala 14rokov som si ju všímala,keďže ja som sa už tým trápila od 10tich a jej sa v 30tich vyčistila sestru rodila v 33rokoch.Je natom niečo ináč aj moje kamošky pri dcérach mali akné zhoršené.

katesocka
2. jún 2018

@alison11 Jasné chápem tvoju túžbu po dievčatku. To si ešte mladá, ešte v kľude môžeš stihnúť tretie. Ja budem mať tento rok 30 a aj keď ešte ani prvé nie je ani z ďaleka na svete, určite by som chcela ešte jedno 🙂 Držím palce, nech sa vám zadarí čo najskôr 🙂

dadus_ka
2. jún 2018

@alison11 tak možno na tom niečo bude 🙂 uvidime ci potvrdim pravidlo 😁😁

tajkazanova
2. jún 2018

Tehuľky a toto ste kupovali niektorá ?len tak ma to zaujalo 🙂

katesocka
2. jún 2018

@tajkazanova Minule som tuším kdesi čítala že to ukazuje akurát opačný výsledok 😀 Teda aspoň pár žien v diskusii to tak písalo 🙂

tajkazanova
3. jún 2018

@katesocka fakt ? 😂 Som myslela že si kúpim keď konečne nájdem //ale asi nič zvláštne eura 🙂