icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ruzicccka
5. jún 2018

@evi38
Meriam prvy mesiac ale zatial mi ovulku este nevyznacil .. ani teplota nejako nestupa .. dnes ma aj dost pobolieva v pod brusku ale test je dnes slabsi ako vcera.. tak neviem kedze mam PCO a tento cyklus som nemala ..
Clomid na podporu ovulacie by som sa nedivila ze ovu nebude

evi38
5. jún 2018

@ruzicccka ovulku ti vyznaci, ked budu 3 vyssie teploty, to este nie je a ani test este nebol pozitivny, ake mavas dlhe cykly aj nieco uzivas, myslim vitaminy 🙂

lusyc
5. jún 2018

@evi38 malinko je ho tam, len 110 mg, tak som si dala aj extra 250 mg a ešte zopakujem 250 mg. Viac je podla mna ozaj zbytocne. K tomu pijem citronovu vodu a ovocie.

evi38
5. jún 2018

@lusyc ano to staci, co si si dala aj navyse 🙂...bekomplex si neskusala na to spinenenie, aby sa ti aj predlzila LF 🙂...to len tak "nahlas" uvazujem 🙂

lusyc
5. jún 2018

@evi38 v tom pregnafoline su vsetky b vitaminy. Bcomplex som neskúšala.

lusyc
5. jún 2018

@evi38 vsetky okrem B8. A uzivam aj vitaminy na vlasy a nechty, lebo mi ustupuje lôžko nechta na prsteniku.

ruzicccka
6. jún 2018

Baby potrebovala by som poradit
Bazalku si meriam stale o 9 na Minutu
Tak bolo aj dnes a bola 36.30
Ale mne sa zdalo ze teplomer zapipal nejako priskoro ... vyskusala som za cca 8-10 minut zase zmerat bez toho aby som vstavala z postele a teplota bola 36.37
Tak ktoru teraz mam zapisat? 🙄

lucia37
6. jún 2018

Baby, moj graf sa zblaznil? Vcera na utz 2 krasne 18 a 14 mm foliky, a dnes po merani BT toto?

ja17ay
6. jún 2018

@ruzicccka
Ja by som zapísala tú prvú 36,30

ja17ay
6. jún 2018

Môj graf dnes 16DC

ja17ay
6. jún 2018

@lucia37
Ovu testy si neskusala? Je možné, že ovulka bola na 13DC prípadne 14DC, máš tam aj vynechané dní v meraní, ale podľa hlienu tieto dni ti to vychádza. A teda aj podľa dr na folikulometrii 13,14,15DC

lucia37
6. jún 2018

@ja17ay ovu test som robila jeden, den pred utz a bol negativny. No ale aj som pred tym pila vodu. Tak uz som z toho magor. Ale viac verim utz ako grafu.

ja17ay
6. jún 2018

@lucia37
Jasné, ten je presnejší ako graf, ale ak máš ovu testy tak skus dnes urobit aj zajtra, hmm?

bona69
6. jún 2018

Dievčatá poradte, manžel vybral 2balenia antibiotík,tak asi ďalšie 3mesiace nemôžem rátať že otehotniem, či?ovulka dnes😞

ikonica
6. jún 2018

@bona69 za skusku nic nedas ;)

bona69
6. jún 2018

@ikonica no tutumutu sme mali pred troma dňami,a dnes asi nič z toho lebo mm bolia strašne kríže 😞

lucia37
6. jún 2018

@ja17ay dakujem, dnes pojdem kupit a urobim. Dam vediet potom. A dakujem za radu😘

lucia37
6. jún 2018

@bona69 podla mna sa nemate coho báť

evi38
6. jún 2018

@ruzicccka prvu teplotku 🙂
@lucia37 ked ti vystupi teplota, graf sa upravi a zmeni sa to 🙂
@bona69 kludne sa mozete snazit 🙂
@ikonica ako si na tom, uz ti prisla prva ms?

katusikkk
6. jún 2018

@lucia37
Vcera si mala len 18 mm a 14 mm folik.To je na ovulaciu malo.
Ovu bude niekedy cez vikend,takze zajtra v grafe mozes opat klesnut.
Graf mas len preto vyznaceny prerusovanou ciarou,lebo hned po ms si zaznacila W hlien.
Ked ovu prebehne a zvysi sa teplota,tak graf sa ti preznaci.

lucia37
6. jún 2018

@katusikkk akurat som robila ovu test a je pozitivny

@ja17ay tak baby, kedy teda bude ta ovulka?

lucia37
6. jún 2018

@katusikkk kedy sa teda mame najvic snazit? Snazili sme sa vcera a dnes😊

evi38
6. jún 2018

@lucia37 mas aj fotku toho testu? 🙂...po pozitivnom teste od 12-48 hod...tipujem, ze prebehne stvrtok alebo piatok 🙂...cez vikend pravdepodobne uz vyskoci teplota hore 🙂...drzim palce 🙂

katusikkk
6. jún 2018

@lucia37
Neviem pri kolko mm ti praskaju foliky.Mne napr.az pri 24 mm.
Tak teraz sa snazte tak raz za den dok teplota nevyskoci,ale podla mna ked mas test pozitivny,tak ovu moze byt v piatok.
V mojom pripade by bola tak v sobotu az.

ja17ay
6. jún 2018

@lucia37
Testovala si? To ti nevieme presne povedať, podla folikulometrii včera by som dnes alebo zajtra skúšala, ale asi skôr zajtra, ale keď mas ešte pozitívny test dnes tak zajtra by mala byť ovulka pravdepodobné, aj podľa teploty .

lucia37
6. jún 2018

@evi38 tu mam fotku

lucia37
6. jún 2018

@katusikkk tak takto vlastne, vcera dokt. na utz povedala, ze 1 folik ma asi 18-22mm a druhy 14mm. Este otazka, ked prebehne ovulka, testovacia ciarka slabne?
@ja17ay
@evi38

ja17ay
Autor odpoveď zmazal
ja17ay
6. jún 2018

@lucia37 Ja mávam aj 2-3 dní pozitívny ovu test, ale po poslednom pozitívnom býva ovu, záleží aj na teplote a hliene. Zrejme zajtra alebo v piatok budeš mať ovulku aj podľa folikulov, ale je to fakt
individuálne. Podľa mňa stačí ak sa zajtra posnazite. 😉

ja17ay
6. jún 2018

@lucia37
A áno,po ovu už slabne test