Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@lucia37
14 mm folik je prilis malicky nedozrety.
Ovulka bude z toho velkeho,ale nechapem udaj 18-22 mm.Tak bud ma 18,alebo 22 mm.Ved to musi presne namerat.To je rozdiel 4 mm.Ked niekomu rastu pomalsie,tak to moze byt aj rozdiel 3 dni.
Kazdopadne ked ste sa dnes snazili,tak este zajtra a pozajtra.
@katusikkk no to ti neviem povedat, ja som bola stastna, ze su tam folikuly. Viac som neriesila, lebo o to mi islo, kedze som mavala anovulaky. A teraz po prvom mesiaci clostillu toto😃. Ona nieco sestricke vravela, ze no pozri, kolko tam tam toho je, ze hadam aj styri. Predpokladam, ze myslela foliky. Ale merala len tie dva. Stale rozmyslam nad tou ovulkou. Dnes ma cely den boli spodok brucha, ako ked ma prist mrcha, ale ze uplne tak. To tiez s tym nejak suvisi?
@bona69 neviem ako je to pri muzoch, ale mne dr. po dobrati silnych ATB neodorucala otehotniet, kvoli peceni. Lebo ved aj tehotenstvo, aj duphaston co som brala su na pecen zaberak. Ale ehm.... rok sme sa snazili o 106, na odporucania doktorky sme si zavali pozor. Len teda raz to "nevydalo" a otehotnela som 😂 A vlastne aj prvy bol zamiesany po takmer 3 rokoch snazenia prave vtedy, ked sme obaja brali ATB. Boli sme uplne grogy, ale len tak zo srandy sme skusili liek mojho tatina. Do vareneho vina si supnut slivovicu, vypit a supnut sa pod perinu "vypotit" 😂
@janedoe to nie je zlý nápad 😁s tým vínom 🍸dnes som bola na kontrole u gyn tak mi povedala že po skoro roku a pol snazenia sa pohneme ďalej a urobila mi stery na všetky somariny,mikoplazmy,ureaplazmy, chlamýdie,a ešte neviem čo,no a horm.profil na 5dc z krvi,a manžel musí na spmg.takze uvidíme na čom sme.

@ja17ay ďakujem