icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

lucia37
6. jún 2018

@ja17ay ďakujem

katusikkk
6. jún 2018

@lucia37
14 mm folik je prilis malicky nedozrety.
Ovulka bude z toho velkeho,ale nechapem udaj 18-22 mm.Tak bud ma 18,alebo 22 mm.Ved to musi presne namerat.To je rozdiel 4 mm.Ked niekomu rastu pomalsie,tak to moze byt aj rozdiel 3 dni.
Kazdopadne ked ste sa dnes snazili,tak este zajtra a pozajtra.

lucia37
6. jún 2018

@katusikkk no to ti neviem povedat, ja som bola stastna, ze su tam folikuly. Viac som neriesila, lebo o to mi islo, kedze som mavala anovulaky. A teraz po prvom mesiaci clostillu toto😃. Ona nieco sestricke vravela, ze no pozri, kolko tam tam toho je, ze hadam aj styri. Predpokladam, ze myslela foliky. Ale merala len tie dva. Stale rozmyslam nad tou ovulkou. Dnes ma cely den boli spodok brucha, ako ked ma prist mrcha, ale ze uplne tak. To tiez s tym nejak suvisi?

katusikkk
6. jún 2018

@lucia37
Ano z ovulky.Ked folik praskne bolest prestane.
Ja som bola na Ivf a foliky som mala 7,ale vajicka boli iba v 4.
Ono ovulka a spravne velky folik nezaruci,ze vo vnutri je vajko.

ikonica
6. jún 2018

@evi38 este cakam... pocitam ze tek o tyzden a pol najskor... no mohla by aj skor prekvapit :D v nedelu som si robila test a este tam bol duch takze to asi este chvilu potrva....

lucia37
6. jún 2018

@katusikkk ďakujem

evi38
6. jún 2018

@lucia37 tá bolesť bruska v obdobi okolo ovu je normálna 🙂 a je super, že ti clostil zabral 🙂
@ikonica u mna bol po kyrete ešte 21 dni pozitívny test, ale v deň ms 23 DC už biely...odvtedy sa snažíme 9 mesiacov a nič 😔

ikonica
6. jún 2018

@evi38 no nam sa podarilo po roku od prveho kyretu a len dufam ze teraz sa zadari skor...

lucia37
6. jún 2018

@evi38 ďakujem

dracik07
7. jún 2018

Ahojte, dnes pokles 😐

lusyc
7. jún 2018

Dobré ráno. Bojím sa tešiť, lebo vsetko je čudné. Včera bolesti ako na ms, cerstva krv na jednu slipku v nedelu a v pondelok raz na papieri. Stále slabé spinenie. Dnes je 11dpo a aj tak som nevydržala.

zuji
7. jún 2018

@lusyc ahoj ; ja tam niečo vidim

lusyc
7. jún 2018

Este graf, drží sa zatial hore

dracik07
7. jún 2018

@lusyc aj ja tam vidim slabucke čiarku 😉

zuji
7. jún 2018

Ja takto ; ten 4 den asi nemôže byť impl.pokles že ?

janedoe
7. jún 2018

@bona69 neviem ako je to pri muzoch, ale mne dr. po dobrati silnych ATB neodorucala otehotniet, kvoli peceni. Lebo ved aj tehotenstvo, aj duphaston co som brala su na pecen zaberak. Ale ehm.... rok sme sa snazili o 106, na odporucania doktorky sme si zavali pozor. Len teda raz to "nevydalo" a otehotnela som 😂 A vlastne aj prvy bol zamiesany po takmer 3 rokoch snazenia prave vtedy, ked sme obaja brali ATB. Boli sme uplne grogy, ale len tak zo srandy sme skusili liek mojho tatina. Do vareneho vina si supnut slivovicu, vypit a supnut sa pod perinu "vypotit" 😂

0507
7. jún 2018

@lusyc tiez vidim 🙂

evi38
7. jún 2018

@lusyc aj ja tam vidim a graf je super 🙂...aku mavas dlhu LF? 🙂

lusyc
7. jún 2018

@evi38 minule som mala 13 dnovu, ale mavam velmi nepravidelne cykly, tak neviem, hoci LF by mala byt rovnako dlha. Stale mam spinenie a bolesti podbruška, mozno sa ciarka neudrží.

lucia37
7. jún 2018

@katusikkk moja teplota dnes rano, neviem, co si nam mysliet

katusikkk
7. jún 2018

@lucia37
Graf je ok.Ovu este nebola.Ked bol vcera ovu test pozitivny ,tak bude bud dnes,alebo zajtra.

lucia37
7. jún 2018

@katusikkk to vazne???? Si ma potesila. Tak fakt este nebola?😊😊😊

lucia37
7. jún 2018

@katusikkk no ale som zabudla, ze dnes som tiez robila ovu test a ciarka bola bledsia ako ta kontrolna. Ja som z toho magor.

katusikkk
7. jún 2018

@lucia37 to meras prvy x ?Ja ovu testy nikdy nerobim.Ovu test ti ukaze,ze ovu sa blizi a nie ze ovuovprebehla prebehla.Meraj dalej.Ked ovu prebehne,tak teplota sa bude zvysovat.

lucia37
7. jún 2018

@katusikkk ano prvy krat. Dakujem😘

katusikkk
7. jún 2018

@lucia37
Tak to meraj aspon 4-5 mesiacov,aby si vedela priblizne ako mavas.A to meras v ustach,ze aj cez ms mas zapisanu teplotu?

lucia37
7. jún 2018

@katusikkk ano, v ustach

katusikkk
7. jún 2018

@lucia37 tak meraj len do ms.Cez ms nemeraj a meraj potom dole.V ustach graf nie je taky presny a preto aj tak skaces.

lucia37
7. jún 2018

@katusikkk aha,dakujem pekne

bona69
7. jún 2018

@janedoe to nie je zlý nápad 😁s tým vínom 🍸dnes som bola na kontrole u gyn tak mi povedala že po skoro roku a pol snazenia sa pohneme ďalej a urobila mi stery na všetky somariny,mikoplazmy,ureaplazmy, chlamýdie,a ešte neviem čo,no a horm.profil na 5dc z krvi,a manžel musí na spmg.takze uvidíme na čom sme.