Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Baby som tu s dalsim problemom 🙈
Snad ma neukrizujete hoci to vyzera ze mi stale nieco je 🙃😁😁 skor sa ..snazim spoznavat moje telo
Pol roka som brala clomid na podporu ovulacie kde som mala
Istotu ze ovu je kedze som ju mala potvrdenu lekarom a s krvi
Tento cyklus bol bez clomidu
A ja chcem vediet ako moje telo funguje bez pomoci kedze mam PCO
Moj lekar v UK mi dal dalsie 3 mesiace s clomidom a ak to nevyjde ma tlaci do IVF
Lenze ja potrebujem najskor zistit ci ovulujem aj bez clomidu partner je v poriadku ak Ano do IVF nepojdem teda aspon nie hned
Prikladam foto z grafu a ovu testom.
Viem ze ovu je NEGATIVNY ale co sa tyka grafu to vobec neviem viem ze mi ovu nevyznacil a ze ovu este nebola ale zaujima ma ako vyzera graf pri anovulacnom cykle
Aj ked viem ze je to individualne ale aspon aby som bola v obraze dnes som 22DC
Mam cakat ovu?
je moj graf .. presne taky ako byva pri anovulacnom cykle ?
Dakujem za kazdu radu 🙂
@ruzicccka neda sa povedat az do ms absolutne nic (ak je anovulacny). Proste meraj dalej.
Dobré ránko. Baby, ja neviem, co si mam myslieť. Mne sa zdá, ze ta ciarka silnie. Pre istotu som dnes urobila aj desiatkovy pepino test, ci aj tam vybehne ciarka, vybehla slabá. FF vravi, ze vcera alebo dnes som mala dostat MS. Lenze spinim doteraz od 1.6. a jednorazove krvacania som mala 3., 4., 7. a 8.6. Podbrucho ma stale boli. Chystam sa zavolat doktorovi, ale bojim sa. Co toto zas bude.
@dracik07
Ahojky, podľa mňa ti to tu vyznačilo aj na základe hlienu a pozitívneho ovu testu, ale podľa teplôt by som to aj ja rátala asi na 14dc. Ale riad sa tymto teraz, ak si podla tohto grafu zvyknuta, aj pokles bol 12dc, co sedi zasa na ovu.... Test môžeš skúsiť, dnes ak chces , podľa grafu si 9dpo, to už môže niečo malo byť, ale aj nemusí. Držím palce 😉😊
Ďakujem.
@dracik07
Vraj je to najspolahlivejsie... ale zase z vlastnej skúsenosti viem, že keď som bola tehu, skúsila som tuším okolo 14.00 pri oboch deťoch a bolo to tam, pri druhom 10dpo a jasná čiarka celkom , pri prvom až okolo 14dpo, dovtedy som neskusala.
Je to na tebe, ale skúsiť môžeš, keď ťa to láka, a aj keby tam dnes nič nebolo, zajtra pozajtra už zas môže... je to fakt individuálne 😉
@alison11 Ahoj ☺Dlho som tu nebola.Pred nejakym časom som nastupila po pn do prace.Mam dosť fyzicky naročnu pracu a aj doma treba stale čosi robiť,tak toho času neni moc.BT meriam stale,tento cyklus novym teplomerom s 2 des.čislami.Graf vyzera takto.Neviem no asi sa bliži ovulka ☺

Tesim sa ze po dlhych anovulakoch uz druhy mesiac prebehla ovu. Uz len nech sa zadari 😘