Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@updatevani joj tak dufajme ze zajtra budes pocut len same dobre informacie 😊 o kolkej ides? Nevolnosti uz presli? Ja som stale rovnako, po veceroch ma bolieva brucho, inac som v pohode. Aj ked posledne 2 dni mi bolo divne ale to bude tymi horucavami co su vonku.
@katesocka o 12tej idem ... asi 3 dni som take mala ze vobec nic...a teraz zas rana tazsie su, aj ku veceru brucho ma tiez casto boli v noci sa budim...no a samozrejme som velmi ospala....a tie horucavy ma nicia tiez ....ty kedy presne mas kontrolu?
@updatevani 27.6. o 11:30, mam zobrat zo sebou moc a viem ze mi budu aj krv brat. Tam uz cakam ze aj knizku dostanem 😊 potom zajtra pis, ak budes mat foto, posli 😊
@sonulienka13 nemáš za čo❤️❤️❤️ myslím na teba ❤️ nech vám to už výjde 💝❤️
@ludka0611 tu ovu este neprebehla.
@dracik07 no aj mne tak kleslo a potom stuplo uz som mala pozitivny test dalsi den kleslo a radsej som uz nemerala viac 🙂...uz len testy som robila
@updatevani to ze kleslo ok, ale skor tie testy neviem ci su ok, alebo len duchuju
To je divne. FF mi vyznačila ovu 10, ale ak sa pozriem na teploty tak mi to nesedi (pravidlo 3 po 6) ale toho 10 som mala výrazný pokles, ale aj brutalny egg white a dokonca aj špinenie/krv toho 9 dc. Sice ešte stále mam egg white ale uz taky slabši. Škoda ze testovať som začala až od toho 10dc. Tak teraz neviem ci toho 10 som mala ci nemala ovu. Asi mi neostava nic ine ako dalej merať a neskor uvidím... Ohľadom alchemiky. 1x som ju pila v tomto cykle. Väčšinou mavam ovu 12-14. Môže alchemika posunut ovu?
@updatevani akooooo???
@updatevani aj ja som zvedavá?????
@zuji supeeeeeeer, potichučky gratulujeeeeem. Kedy (ne)mas dostať ms?
@updatevani supeeeeeeer 😘 hlavne že je všetko v poriadku
@updatevani jeeeek kraaaasa len tak dalej 🙂))
@updatevani jeeej az o mesiac kontrola to je vecnost :D

@katesocka jeej ahoj vcera som uz myslela na teba ze ako sa mas co nove 😊...aj sa tesim aj mam stres trosku ci je vsetko ok lebo vela zlych informacii som sa dozvedela cez vikend 🙄....ale snazim sa nemysliet nato ...ty ako?