icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

izy1661
16. jún 2018

@ja17ay no ja som to tak aj urobila, len neviem, či je to správne

izy1661
17. jún 2018

Tak, a ovu je vyznačená 🙂 Už len čakať a modliť sa, nech to vyšlo <3

sonka_miro
17. jún 2018

Ako to mam chapat? Meeiam len druhy cyklus.a v prvom teplota klesla a dosla ms.

0507
17. jún 2018

@izy1661 krasne ste ju vystihli...drzim palce ☺

0507
17. jún 2018

@sonka_miro test si si nerobila?

sonka_miro
17. jún 2018

@0507 nerobila asi skusim zajtra ale nemyslim si nemam ziadne priznaky a hlavne teplota kolise ked tak by sa mala asi drzat hore

izy1661
17. jún 2018

@0507 dufam, ze z toho konecne aj nieco bude 🤗😍

podkovickaa
17. jún 2018

@sonka_miro
Moze kolisat.Pozri stranku merenibt.xf.cz

ja17ay
17. jún 2018

@sonka_miro
Ahoj, môže ti kolisat, pozri na môj graf, boli tam vysoké teploty (bola som chorá) a aj napriek tejto mojej "horskej dráhe 😂" to vyzerá, že sa nám zadarilo, a kolíše mi to stále...

anulka1944
Autor odpoveď zmazal
sonka_miro
17. jún 2018

@ja17ay drzim palceky , nieco sa tam rysuje. skusim rano testnut

ruzicccka
17. jún 2018

Baby pri prichadzajucej ms ma teplota stupat ci klesat ? Tento cyklus som mala anovulacny aj pri anovulacnom cykle teploty klesaju ked ma prist ms ? Alebo len skacu ako sa im zachce ?
Vcera som bazalnu nemerala ... az dnes
A mam 4 dni do ms chcela by som len vediet do buducnosti ako to ... teda je
Teplota klesa tesne pred ms napriklad den max dva alebo uz par dni pred ?
Moj graf dakujem za Odpoved 🙂

anulka1944
Autor odpoveď zmazal
anulka1944
17. jún 2018

@ruzicccka ahoj kazda zena ma to ibak mne klesla v den ms ale uz som videla aj graf a nie jede kde klesala postupne .... meraj dalej a uvidis a skus aj na dalsi cyklus a budes si ista 🙂

dracik07
17. jún 2018

Ahojte

ruzicccka
17. jún 2018

@anulka1944
Dakujem za radu 🙂

ja17ay
17. jún 2018

@dracik07
A test? Skús, vidíš, aj mne to behá takto, ako tebe, raz hore, raz dolu, som zvedavá a držím všetkých 20 prstov 😲😊

dracik07
17. jún 2018

@ja17ay myslím žeby už ukazal, takže počkám. Ak náhodou nepríde do piatku tak skúsim. Ale to je málo pravdepodobné, keďže už má boli podbruško a mám "svoje stavy" žravosti.

bona69
17. jún 2018

Dnes 1dc, tento mesiac žalostne nízke teploty.vo štvrtok idem konečne na krv na hormonálny profil,a budem vedieť aj výsledky zo sterov na všetky ureaplazmy chlamýdie mikoplazmy....
Zostáva ešte manžel a spermiogram. Verím že sa to už po roku a pol podarí 😢

ikonica
17. jún 2018

@bona69 gynex si brala? ja stale cakam na milostivu...

ja17ay
17. jún 2018

@dracik07
A kedy si robila test naposledy?

dracik07
17. jún 2018

@ja17ay ja už ani neviem 😛
Zatiaľ ani spojenie nemám a to mám zajtra dostať ms, tak či zase nebude meskat

dracik07
17. jún 2018

@dracik07 spinenie som mala na mysli

bona69
17. jún 2018

@ikonica minulý cyklus,tento len vitex,ecko,kyselinu.litovu,ty?

ikonica
17. jún 2018

@bona69 ja beriem od kyretu gynex a vitex.. ale este nesnazilkujeme.... az po prvej mrche... teraz sa este chranime.... po prvom kyrete mi dosla mrcha na 30.den... a dnes je 30.den po druhom kyrete a zatial nic :/

bona69
17. jún 2018

@ikonica ja som brala min.cyklus gynex a vitex plus vitamíny a dúfala že už to výjde a nič😢 zajtra som zvedavá na výsledky a potom krv a uvidím na čom som,tebe držím palce nech už to do tretice všetko dobre dopadne 💝

ikonica
17. jún 2018

@bona69 ale pokracujes dalej ci? skus brat dalej aj gynex aj vitex.... a dakujem ;)

bona69
17. jún 2018

@ikonica budem,musím objednať lebo vitex mám už len asi na týžden a gynex nemám.nechcem to ešte vzdať 😢

stevvvka
17. jún 2018

Ahojte, keď mám hnedý výtok na 15dc, ide o ovu. Ze? Môže to byť aj nieco iné? Antiku neberiem, spinim mimo cyklu prvýkrát, neviem, či treba ísť k Dr..

ikonica
17. jún 2018

@bona69 urcite objednaj.. ja som si tiez druhu flasku objednala aj vitex z uk...