Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@dadus_ka vôbec tomu nechápem ale hlien aj krcok vysoko bol 17DC 😕 dnes som mala dostať ms. Rano ma pobolieva ako na ms, ale zatiaľ nič.
@katesocka pravdu povediac, sledujem sa asi len 3 mesiace (meranie teploty atd., ovulacne testy som len tento mesiac zacala), tak tazko povedat. ale tento mesiac je taky najsuchsi, alebo sa vsetko len posunulo. okedy som potratila, tak sa mi vsetko zmenilo (cyklus ine dlzky, inac sa citim, krvacanie ine... som zo seba debil). ked ma ta najhorsia chvila presla, tak som zacala s meranim teploty a tymito vecami. a je tomu asi len 3-4 mesiace. asi len trpezlivost treba...ale urcite nestracam nadej
@kasandra999 neboj sa, zatial mozes byt tak 6dpo, teplota sa drzi pekne. Som zvedava ako budes pokracovat dalsie 4 dni. Postni potom grafik 😊
@dadus_ka prosím ťa teplota by sa mala ešte zvyšovať či stačí keď sa udrží?
@kasandra999 stačí ked sa udrží, mas o dost vyššiu než mávaš pred ovu takže uplne v pohode ak sa bude drzat aj stupat aj ked by trosku klesla je to este v pohode.
@kasandra999 a prepac, predtym som zle napísala. Tak 9dpo mozes byt. O 2-3dni kludne skus testik
Baby som dnes 11dc. Clostil som brala minuly cyklus od 5 do 9 dc 2x denne. Podla grafu bola ovu 17dc. Podla mna skor. Cykly mam 27-28 dnove. Tento cyklus som brala clostil od 2 dc 2x denne. Nemam ziadne ovu priznaky, teda hlien a krcok nesledujem. Ale robila som si dnes ovu test-pepino z DM drogerie a toto mi vyslo, prikladam aj graj bt. Co myslite?
no bola som pozriet ten krcok, nevyznam sa v tom este, mam pocit, ze je vyssie, polomakky, otvoreny je a hlien taky ako take riedke telove mlieko, taky bledy, nie priestvitny, trosku sa natahuje a je ho dost vela.
@dadus_ka ďakujem krasne
@dadus_ka prosím ťa veľmi a toto je graf z minulého mesiaca, aplikácia mi zrušila ovulka, myslíš, že bol anovulacny ? Ďakujem len ma to zaujíma.
@kasandra999 ano anovulacny a kratky. No jeden vajecnik moze byt iny ako druhy.
Ahojte dievčatá. Ja som dnes nejako zaspala a vstala som o trištvrte hodinu neskôr 😚 Teplotu mám zapísať takú aká bola alebo mám odrátať 0,1?

@dracik07 co som citala, tak cim viacej tym lepsie a hlavne ked je natahovaci a vyzera ako egg white, pretoze ten je najlepsie na "ubytovanie a prenasanie" spermii, je najviac vhodny na prezitie spermii a tym padom najplodnejsi. kazdy mesiac to moze byt inac ako zistujem sama na sebe. ale urcite ked mas "naj"hlien, krcok je makky a vyssie, tak by si mala mat "baby-making" sex 🙂