icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

taily30
30. jún 2018

@dracik07 co som citala, tak cim viacej tym lepsie a hlavne ked je natahovaci a vyzera ako egg white, pretoze ten je najlepsie na "ubytovanie a prenasanie" spermii, je najviac vhodny na prezitie spermii a tym padom najplodnejsi. kazdy mesiac to moze byt inac ako zistujem sama na sebe. ale urcite ked mas "naj"hlien, krcok je makky a vyssie, tak by si mala mat "baby-making" sex 🙂

katesocka
30. jún 2018

@dracik07 @taily30 V ten cyklus, čo som otehotnela, som brala clostil a mala som hlien doslova 1 hodinu v jeden deň. Inak totálne sucho. Iné mesiace som vždy mala plno hlienu.

taily30
30. jún 2018

@katesocka dobre vediet, ze aj trosku staci na otehotnenie. ja tento mesiac vyzeram ako sahara, bieda, ale podla tvojho prispevku to nebudem este vzdavat 🙂

katesocka
30. jún 2018

@taily30 Ja som bola zúfalá a nechápala som že čo sa deje, až potom som sa dočítala, že clostil spôsobuje suchoty. Očividne to manželovým spermiám neprekážalo 😀 Vždy treba veriť a nevzdávať sa 🙂

taily30
30. jún 2018

@katesocka ja clostil ale neberiem, len vitex a prenatals a folic acid (v preklade asi kyselina listova?)

kasandra999
30. jún 2018

@dadus_ka vôbec tomu nechápem ale hlien aj krcok vysoko bol 17DC 😕 dnes som mala dostať ms. Rano ma pobolieva ako na ms, ale zatiaľ nič.

katesocka
30. jún 2018

@taily30 a inokedy mávaš hlien? Možno je tento mesiac viac suchý, aj tak stále treba veriť, že sa zadarí 🙂

taily30
30. jún 2018

@katesocka pravdu povediac, sledujem sa asi len 3 mesiace (meranie teploty atd., ovulacne testy som len tento mesiac zacala), tak tazko povedat. ale tento mesiac je taky najsuchsi, alebo sa vsetko len posunulo. okedy som potratila, tak sa mi vsetko zmenilo (cyklus ine dlzky, inac sa citim, krvacanie ine... som zo seba debil). ked ma ta najhorsia chvila presla, tak som zacala s meranim teploty a tymito vecami. a je tomu asi len 3-4 mesiace. asi len trpezlivost treba...ale urcite nestracam nadej

katesocka
30. jún 2018

@taily30 môže byť že nejaké zmeny nastali, možno je len tento cyklus suchý. Držím palce aby sa čo najskôr zadarilo 🙂

taily30
30. jún 2018

@katesocka dakujem 🙂

dadus_ka
1. júl 2018

@kasandra999 neboj sa, zatial mozes byt tak 6dpo, teplota sa drzi pekne. Som zvedava ako budes pokracovat dalsie 4 dni. Postni potom grafik 😊

kasandra999
1. júl 2018

@dadus_ka prosím ťa teplota by sa mala ešte zvyšovať či stačí keď sa udrží?

dadus_ka
1. júl 2018

@kasandra999 stačí ked sa udrží, mas o dost vyššiu než mávaš pred ovu takže uplne v pohode ak sa bude drzat aj stupat aj ked by trosku klesla je to este v pohode.

dadus_ka
1. júl 2018

@kasandra999 a prepac, predtym som zle napísala. Tak 9dpo mozes byt. O 2-3dni kludne skus testik

lucia37
1. júl 2018

Baby som dnes 11dc. Clostil som brala minuly cyklus od 5 do 9 dc 2x denne. Podla grafu bola ovu 17dc. Podla mna skor. Cykly mam 27-28 dnove. Tento cyklus som brala clostil od 2 dc 2x denne. Nemam ziadne ovu priznaky, teda hlien a krcok nesledujem. Ale robila som si dnes ovu test-pepino z DM drogerie a toto mi vyslo, prikladam aj graj bt. Co myslite?

lucia37
1. júl 2018

no bola som pozriet ten krcok, nevyznam sa v tom este, mam pocit, ze je vyssie, polomakky, otvoreny je a hlien taky ako take riedke telove mlieko, taky bledy, nie priestvitny, trosku sa natahuje a je ho dost vela.

kasandra999
1. júl 2018

@dadus_ka ďakujem krasne

kasandra999
1. júl 2018

@dadus_ka prosím ťa veľmi a toto je graf z minulého mesiaca, aplikácia mi zrušila ovulka, myslíš, že bol anovulacny ? Ďakujem len ma to zaujíma.

evi38
1. júl 2018

@lucia37 ak ti zajtra stupne teplota, tak je možné, že ovu bude dnes 🙂 držím palce, aby sa zadarilo 🙂... čo sa týka clostylu berieš koľko mg v 1 tabletke prosím?

dadus_ka
1. júl 2018

@kasandra999 ano anovulacny a kratky. No jeden vajecnik moze byt iny ako druhy.

lucia37
2. júl 2018

@evi38 jaj, Evi to vobec neviem a krabicku som uz vyhodila. Preco sa pytas?

dracik07
2. júl 2018

Ahojte dievčatá. Ja som dnes nejako zaspala a vstala som o trištvrte hodinu neskôr 😚 Teplotu mám zapísať takú aká bola alebo mám odrátať 0,1?

evi38
2. júl 2018

@lucia37 len som chcela vediet ci ti dali na zaciatok uzivat mensiu davku - 50 mg denne alebo 100 mg 🙂...ako dnes teplota?

lucia37
2. júl 2018

@evi38 myslim, ze 100mg a teplota takto

evi38
2. júl 2018

@ikonica ako si na tom? Prosim ta, ked mam po ovu este mam uzivat ten vitex a gynex? 🙂

evi38
2. júl 2018

@lucia37 dakujem...tak potom by podla testu aj teploty u teba sedelo, ze ovu prebehla vcera 🙂...u mna ovu tiez vcera 🙂

nivea93
2. júl 2018

Ahojte je tu niekto kto je rovnaký alebo podobný DC ako ja? Pridávam aj môj graf som. Zvedavá ako to dopadne tento mesiac. Cyklus mam 28 dňový

lucia37
2. júl 2018

@evi38 no len trapas je to, ze som vecer, ja truba zaspala. Ale dnes rano som to dobehla. Myslis, ze este nebolo neskoro?

evi38
2. júl 2018

@lucia37 vcera si si kedy robila test? Dnes si este neskusala ovu test pre istotu? Skus si tam zaznacit aj hlien egg white aj + opk 🙂, potom ti aj graf bude vediet presnejsie urcit ovu 🙂...predtym nebolo tutu mutu len dnes rano ci som zle pochopila?

lucia37
2. júl 2018

@evi38 len dnes rano bolo tutu mutu, test som vcera poobede robila. Dnes este nie.