icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
2. júl 2018

@evi38 ja som brala az kym som nenasla //... Resp gynex sa berie 3 tyzdne, potom tyzden pauza... A vitex som brala aj po potvrdevi tehu chvilu ale teraz ho pri najdeni // vysadim

ikonica
2. júl 2018

@evi38 akurat som v plodnom obdobi, ovu ocakavam niekde medzi zajtrajskom a piatkom, tak budeme mat maraton ;)

lucia37
2. júl 2018

@evi38 tak prikladam foto ovu testov, vrchny je dnesny, spodny vcerajsi. Mne sa zdaju rovnake

evi38
2. júl 2018

@ikonica dakujem pekne, tak este cca 8 dni mozem uzivat 🙂...drzim silno palce, aby sa zadarilo 🙂
@lucia37 zhruba su rovnake, cize je mozne, ze este napr. zajtra moze klesnut teplota...to zalezi kolko hodin po pozitivnom teste u teba prebieha ovu... u mna cca 12-20 hod.

lucia37
2. júl 2018

@evi38 a co teda dnesna teplota?☹️

evi38
3. júl 2018

@lucia37 ahoj, ako dnesna teplota? 🙂

dadus_ka
3. júl 2018

@kasandra999 ahoj ako pokracujes?

kasandra999
3. júl 2018

@dadus_ka ahoj ale nie dobre 😣😥

dadus_ka
3. júl 2018

@kasandra999 ach jo 😟 a dostala si uz ci este nie? Vyzerá to na lf 12 dni. Aj ja som taku mala

kasandra999
3. júl 2018

@dadus_ka nie nedostala som ani necítim, žeby som mala dostať. 🤔

lucia37
3. júl 2018

@evi38 ahojky, dnes u dr: folik 17,24mm, ovu este nebola a teplota takto. Ty ako?

evi38
3. júl 2018

@lucia37 juj super, tak ste neprepasli ovu ako si sa bala a teda super ako som tipovala po vcerajsom ovu teste, ze ti este teplota moze klesnut, lebo niekedy sa stava, ze ti vyskoci tesne pred ovu a potom este klesne a nakolko si mala aj vcera rovnaky test, tak ma to napadlo 🙂...cize ovu cca 15-16 DC, ale to len tipujem u teba 🙂...co ti Dr. povedal?

evi38
3. júl 2018

@lucia37 u mna dnes takto...ja som po pozitivnom teste, uz mala potom len skoro biely, cize u mna urcite uz po ovu...teraz ma caka 15-16 dnova LF 🙂

lucia37
3. júl 2018

@evi38 tak to ti velmi drzim palce. Dr povedala, ze dnes a zajtra sa mame riadne snazit. Tak som hrozne zvedava ako to dopadne. Len budem musuet zase herecke vykony podavat v posteli, lebo mm neznasa na povel😂😂😂. Co myslis, kedy bude asi ovu?

evi38
3. júl 2018

@lucia37 ze herecke vykony 😂...ked som pozrela, tak ti rastie folikul cca 1,30 mm/den...cize zajtra bude 18,50 mm a pozajtra cca 19,80...preto tipujem, ze cca 15-16 DC u teba, praskaju okolo 20-22 mm, ale moze aj max 24 mm, je to individualne...u mna, ked bol folik okolo 19 mm na druhy den prebehla ovu, ale mne rastli cca 2 mm/den...este by som zajtra skusila u teba ovu test, dnes netreba, ked si bola u Dr. 🙂...ako dlho sa snazite?...dakujem velmi pekne a tiez ti drzim palce 🙂

dadus_ka
3. júl 2018

@kasandra999 ak mas 12lf tak dostanes zajtra. Uvidime ci stupne alebo klesne. Drzim palceee

kasandra999
3. júl 2018

@dadus_ka ďakujem no hlavne nech sa niečo udeje 🤔 aj keď taký pokles asi nieje normálny, či ano?

lucia37
3. júl 2018

@evi38 ako si vypocitala, ze u mna rastie takto? My sa snazime asi 1,5 roka, zhruba. Doteraz som to vobec nesledovala, neskumala. Az teraz, ked mi dr nasadila clostil, lebo ked som bola u nej, ze sa nedari, tak podla utz som mala anovulaky. Ja uz 2 deti mam(12 a 16 rocne), tie boli ale fakt na prvy sup. No a uz mam 41r, tak preto to asi hned riesila clostilom a som aj rada. A vy sa ako dlho snazite?

evi38
3. júl 2018

@lucia37 dala som velkost folikulu delene DC 🙂...takto sa to da priblizne vypocitat 🙂...ja mam uz tiez 2 deticky - 18 a 21 na prvy sup...minuly rok sa tiez s novym partnerom podarilo na 1 x, ale prisli sme o babo v 10 tt a od kyretu nic uz 10 cyklov...a budem mat 39 tento rok, tak moze byt, ze aj vek tam hra rolu

lucia37
3. júl 2018

@evi38 presne, aj mne dnes dr povedala, ze tam uz hra velku ulohu vek. Ja mam partnera toho isteho, no dr povedala, ze aj u neho sa mohlo nieco zmenit vekom. Ze po dalsom cykle by mal ist na spermiograf. Tam ho asi nedostanem, on to nepreziva tak ako ja, bude bude, nebude nebude🤔

dadus_ka
3. júl 2018

@kasandra999 taky uz nieje moc ok, vyzera to skor na ms

kufea
4. júl 2018

Keď sa nesnažíme, tak ma i merať baví. Muž je od piatku chorý.

dracik07
4. júl 2018

Ahojte dievcata, nejako je tu ticho
Dnes som 15dc a ovu stale nikde. Od vcera ma taha na lavej strane v podbrusku, moze to byt bliziaca sa ovu?

evi38
4. júl 2018

@dracik07 podla grafu mozno bude dnes, ak zajtra vyskoci teplota 🙂...drzim palce 🙂
@kufea a mozno sa prave zadari, ked to nebudes cakat 🙂

evi38
4. júl 2018

@lucia37 dnesna teplotka ako? 🙂

lucia37
4. júl 2018

@evi38 ahojky, dnes takto a ty?

evi38
4. júl 2018

@lucia37 skusala si aj test, ze ako ti ukazuje? 🙂

kasandra999
4. júl 2018

@dadus_ka ahoj vcera sme mali oslavu menšiu trochu sa popilo a dnes teplota skočila na 37,13 🤔🤔 kedy asi mi doraziii ta mrcha? 😣😣

lucia37
4. júl 2018

@evi38 nie, ale vecer mozno skusim

lucia37
4. júl 2018

@evi38 neviem no ten test, mam tam teraz chlapcov, neviem, ci to moze zmenit hodnoty testu, lebo vcera bol sex, aj dnes poobede