Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ja som asi 2dpo
@ikonica ahoj ak sa môžem opýtať kedy si mala kyret a ako dlho sa snažíte ?Ja som mala minulý rok v júni a od vtedy sa nám nedarí.Dve deti mám a nemala som žiadny problém otehotnieť vždy na prvý krát po tom kyrete sa to nejak nedarí aj clostybegit, progesterón a inofolik beriem a nič
@libusa1980 my sme sa zacali snazit v marci 2016... zadarilo sa v decembri ale vo februari 2017 som bola na kyret kvoli MA... a potom sme sa po prvej mrche zacali snazit znova a zadarilo sa v marci 2018.... v polovici maja bol kyret kvoli anembryomole.... prva mrcha za mnou aj prva ovula, ale ci z toho nasho slabeho snazenia nieco bude, tak to dost pochybujem... poskusala som hocico okrem hormonov ako je clostyl... skusala som len volnopredajne veci... zda sa, ze u mna ovula prebieha, ale problem bude inde... mam aj antofosfolipidovy syndrom a mierne zvysene protilatky voci embryu... naposledy sa zadarilo po tom, co som jeden mesiac brala kvapky mastodynon spolu s vyssimi davkami pyridoxinu a druhy mesiac som brala gynex plus vitex....myslim ze to druhe zabralo, kedze aj ine dievcata, co to tak brali a dlho sa im nedarilo, mali nakoniec uspech.... tak som si to hned po kyrete nasadila znovu.... u mna bol problem asi aj zvyseny prolaktin kvoli stresom z prace a z toho, ze sa nam nedarilo... a na to som si nasadila prave ten vitex, ktory by mal prolaktin znizovat... k tomu este beriem vit e,c, d, zinok, a bekomplex.... nie kazdy den...
@libusa1980 inac boli sme uz aj na prvu konzultaciu v CAR ale na dalsiu som uz prisla s pozitivnym testom ;)
@libusa1980 ahoj 🙂 ty si na tom rovnako ako ja... dve detičky na 1 x aj tretie, aké tam bol kyret v 10 tt...ti bolo v 9/2017 a odvtedy sa nedarí
@ikonica mne zobral krv a ani výsledky nevedel a dal mi tie hormóny brala som ich 3 mesiace a nič tak mi dal znova + ten inofolic tak už 5 mesiac beriem hormóny aj som z nich asi pribrala takých 14 kíl a vravel že keď do sebtembra neotehotniem že či nechcem ísť na umelé oplodnenie.
@evi38 áno všetky 3 tehotenstva na prvý krát len to tretie ma 6/2017 bola som 10+5tt a od vtedy sa nedarí.

@bona69 ja 4 🙂 tak cakajme spolu :D