Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Už som dlho ničím neprispela. Tak dnes 1x som bola na folikulometrii. Vajíčka na pravej a lavej strane. Lavá stana dominantnejšia 17,5mm, prava mensie.
Zajtra si mam pichnút Brevactid aby bola istota ze vajíčko, folikul praskne. Doktor nam zajtra večer naordinoval keksík tak už som mužíkovi nariadila aby zajtra sa vratil zo sluzobky čo najskôr.
Tak som zvedava ako dopadne tento cyklus. Pôdu na rande medzi vajíčkom a armádou som pripravila, všetko ostatné je na osude.
Uvidím ako sa bude bazalka vyvíjat. Dnes som mala výrazne zvýšenie teploty, ale este je skoro na vyznačeniw ovu.
@katesocka jej sledujem ťa nehodis nám sem nieaku fotecku 🙂 pochval sa
@karinkak892016 ešte som tu nedávala fotku bábätka? Ja ani neviem 😂 takže toto he fotka z pred 2 týždňov keď som bola 11tt+4 😊
@katesocka krása 😍 a uvidím aj bruško?
@karinkak892016 ďakujem 😊 to vážne chceš aj bruško? Fotka zo soboty rána 😊
@karinkak892016 @katesocka nezabudni prihodiť aj tehotenské bacilky 😁
@katesocka čaj to je veľmi krásne 🙂 ako rýchlo rastiete..
@martinade hádžem ich plnou hrsťou, aj plné vrece by som na vás všetky rada hodila 😊
@karinkak892016
@karinkak892016 no ja mám od začiatku viditeľné brucho, ale to bude aj tým že sim stále nafúknutá
@katesocka Ďakujem ja už svoje bacilky mám brusku už len nech sa drží a páči sa jej tam 🙂 ja mám yes vecie bruško a to som len na začiatku a doktor povedal že to niesom nafúknutá 🙂
@karinkak892016 jeeej tak to gratulujem ❤ ked budes mat fotku, posli 😊
@katesocka zatiaľ mám len foto brúska pošlem aspoň tú a neskvor sono
@karinkak892016 Gratulujem 😉 ja mám tiež prvé Septembrové🙃
@karinkak892016 krásne bruško, akurát pozerám že aj moje v 6tt už vytŕčalo 😊 teším sa potom na foto bábätka
@daniela123321 podla mna, ale mozem sa mylit bol najsilnejsi ovu test 17 DC a myslim, ze ovu na 18 DC...ja by som o den ovu posunula 🙂

@lusyc dúfam aj ja 🙂