Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@daniela123321
@alison11 snáď zajtra vybehne. Myslite ze vždy pri u hniezde ni musí pichať na ľavej strane alebo nemusia byť žiadne príznaky?
ten moj vitazny marcovy graf nakoniec skoncil v polke maja... to len pre info.. snazilkujeme zas ;) nelajkujte mi ho ;)
@sunflower109 podla mna urcite
@lucia37 jaaaaj bojím sa už vôbec kupovať už ma to opustilo posledné tri mesiace som rezignovala po biochemickych a MA a 3r. snaženia , vyšetrení, operácii , bojím sa veľmi vôbec to kúpiť nie ocikat a nič .. v sobotu čakám ms ...teda dúfam ako vždy že nepríde 😊 no ak bude meškať tak skúsim ...ktovie kedy motyka vystrelí
@sunflower109 neviem, no, ale drzim palce
@ikonica no každopadne držím pršteky. Zase ja som mala vela plodneho hlienu pred par dňami ale po návšteve lekara by som ovulku mala mať dnes. Lenže včera som mala skor krémovy hlien a len trošku bielko a dnes krem. Tak teraz neviem či som vadná alebo je to tiež ok. Bo stale čitam ze baby maji bielok v case ovu.
Dnešný graf, dúfam ze teplota bude uz len stúpať. Dnes jajko by malo mat ca 21,5mm.
Včera som si pichla Brevactid 5000 a dnes rano o 3 a o 5 ked som sla na wc, totalne sa mi točila hlava a chodila som ako opitá. V živote som nič podobné nezažila. Plus hrozne mi bolo zle. Ešte teraz sa mi točí hlava ale už je to lepsie. Zažili ste baby podobné situacie ak ste si pichali pregnyl?
@minusinka Mala si pravdu..dnes mi ju vyznačilo 😉

@alison11 dakujem krasne 😊 hned si mi dodala nadej 😊
@daniela123321 ja si myslim ze zajtra ak ostane taka teplota alebo sa este zvysi ti pekne ukaze. Lebo mne tiez az dneska oznacilo 😊