Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ikonica achhh sakra tak pekne to vyzeralo...môj dnešný graf stúpol ale dr.max testy sú hrôza oni ukazaju tehu aj keď namocis do vody ...strašne sa pokazili...dnes alebo zajtra ms má prísť tak som zvedavá ako to bude či nepoletim ako raketa k zemi
Velmi slaba foto ale snad to vidite... A podobne je to aj dnes... Neskor odfotim... Cize za mna dr max NIE... Take som mala uz viackrat na nom a nic z toho nebolo...
@ikonica presne aj ja som také mala aj v marci a aj v apríli a figa z toho bola...aj som sa pekne hore držala a tak prudký pokles dole a testy také no mrchana prišla presne na deň...joj...držím ti palce 🙏 ja neviem ani či je niečo na teste či nie ...čakám čakám a uvidíme..zajtra mám ísť ku gyndoske na predpis po clostil zas tak snáď nebudem musieť 🙏
@sunflower109 tak drzim palce, nech ste s bonou v jednej skupinke ;)
ked zajtra nedojde, kupim este mamatest... tomu verim...
@ikonica neverím dokým neuvidím utz so💙 lebo po tých všetkých pokusoch som už realista ale konečne cítim aj prsia že bolia a to pichanie v podbrušku stále už skoro týždeň achhh aké nepríjemný... len nvm či je to pms ale to druhé 🙈držím palce aj ja tebe bodaj by boli tie testiky.pozitvne..ja netestujem až dokým neomeskam aspoň týždeň-dva aby to bolo isté ...ono bude len tak ako má byť 😉
@sunflower109 boze ja si tak nadavam, zesom ich kupila... len mna furt zenie strach ze neskoro nasadim fraxik.... proste po tych dvoch skusenostiach uz neviem byt v klude.... nabuduce vydrzim do 28dc a ked nedojde kupim mamatest.... snad sa mi to podari vydrzat.....
@sunflower109 no ja som mala také pichanie na ľavej strane tiež skoro týždeň,až do slabin.drzim palce nech sa ku mne pridas nech nie som sama a iconica tiež ❤️

@bona69 ono by to bolo asi az moc krasne keby to vyslo hned na prvu supu po kyrete.... A pri tom nasom chabom snazeni... Neverila som tomu cyklu, aj ked stale som si drzala zrnko nadeje...