Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Nie melódie ale malo
@ikonica už som klesla dole nie veľmi ale myslím že dobre že som netestovala...už čakám na predpis u gyndosky a na odber hormonov opäť raz 😓
@sunflower109 juuuj to je taky nijaky pokles... ms nemas tak mozes testovat.... ci ti ide brat na hcg?
@ikonica nie hormóny odber kvôli lieky na stimulácia
gynex objednany... mm som sa pytala, ci mu mam povedat, kedy bude ovula ci nie... chcel to vediet.. tak terminy ma, tak dufam, ze bude spolupracovat lepsie ako min. cyklus :D :D :D
@sunflower109 ale to az ked ms dostanes nie? zatial nic tak sup sup test ocurat!
@ikonica nemám ms ale je deň ms a myslím že ten pokles ukaZuje že je to bližšie k mrche...som zvedavá čo zas gyndoska vymyslí krfde vyskusane mám kadečo a nič
Mne aj pred ms berie lebo som mala už viackrát biochemko a MA.
@sunflower109 no keby ti to kleslo viac tak ok ale toto je take.... o nicom poklesnutie.... ja co sa tyka hormonov tak som brala jedine dufik aj to len v tehu... zatial ziadne stimulacie ani nic... este dva cykly a ked sa nepodari ideme zas do centra...
@sunflower109 aho to som nevedela, ze sa to tak robi aj pred ms... mohla ti aj na hcg rovno vziat ;)
@ikonica je to na nervy to ti poviem :( už mi to lezie krkom a zle mi stále keď tu idem...ja u tri cykly a clostilom a nič už veľmi nechcela dávať tak uvidím čo vyskúša u si pripadám ako králik pokusný...nás v centre nechceli keďže muZ má super spermiogram a ja vstwko priechodné a na tie hormóny pojasene
@sunflower109 ja sa bojim tych hormonov, tak zatial skusame prirodzene... ale ak by sa uz islo riesit umele, tak tam sa im uz nevyhnem.... mne este nezistovali priechodnost, ale minimalne jeden priechodny bude, ked uz som bola 2xtehu... len to chvilu trva kym sa zadari... u mna je problem stres... teraz budem mat 2t dovcu tak pred ovu zrelaxujem :D a potom pridem do sialenstva pracovneho, tak chudak vajo sa nebude chiet uhniezdit v takom preadrenalinovanom tele :D
@ikonica aj ja som sa bála ale po troch rokoch som to skúsila reku šak čo nie je to až také strašné a ak to má pomôcť ale nič som smutná pretože mi povedala že posledný cyklus a clostilom ak príde ms a tak už nevie čo 🙍ach bodaj by nedošla ani mrchana...my umelé nechceme riešiť keďže nie sme na Tom tak zdravotné že by sme museli a aj z kresťanského hľadiska ...no ktovie čo bude
@sunflower109 clostyl sa asi len tri cykly dava nie? a potom prestavka ci? a reproimunologiu mas urobenu?
@ikonica všetko mám povysetrovane...hemo, Repro, všetko a nič...mala som pauzu 4 mesiace teraz.. už nechce dávať nič že posledný krát vyakusame ak bude ms a potom že nevie čo so mnou ďalej :(

@ikonica to mi je ľúto ze to nevyšlo. Tento cyklus to už vyjde 🍀🍀🍀❤️
Ja dnes 11dpo a graf takto, Mam ešte jeden test, ale bojím sa aj skúsiť, lebo viem ze bude neg.