icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dracik07
16. júl 2018

@ikonica to mi je ľúto ze to nevyšlo. Tento cyklus to už vyjde 🍀🍀🍀❤️
Ja dnes 11dpo a graf takto, Mam ešte jeden test, ale bojím sa aj skúsiť, lebo viem ze bude neg.

bona69
16. júl 2018

@ikonica no ja som povedala že nebudem merať,no dnes som zmerala a mala som len 36,4, bojím sa že sa dačo pokazí

ikonica
16. júl 2018

@dracik07 no ja by som sa nebala ved to vyzera ukazkovo ;)

ikonica
16. júl 2018

@bona69 nemeraj, zbytocne sa stresujes...

dracik07
16. júl 2018

@bona69 už nemé raj, potom sa zbytočne stresujes.

@ikonica ukážkový byť môže, ale neverím ze bude pozitívny. Dnes 11dpo by už malo ukázať aspoň ducha, vsak?

bona69
16. júl 2018

@ikonica
@dracik07 ja viem,no čítala som že keď klesá by tak to znamená melódie progesterónu a potrat,moja dr ma celý týždeň dovolenku,tak neviem čo mám robiť,😢

bona69
16. júl 2018

Nie melódie ale malo

ikonica
16. júl 2018

@bona69 ale niekto ho zastupovat musi....

ikonica
16. júl 2018

@dracik07 uz ai ho mala mat urobeny... ved uz si mala peknych dusikov... ale pouzivaj jednu znacku...

dracik07
16. júl 2018

@ikonica neprovokuj ma 😀

lucia37
16. júl 2018

@ikonica 😔😔

sunflower109
16. júl 2018

@ikonica už som klesla dole nie veľmi ale myslím že dobre že som netestovala...už čakám na predpis u gyndosky a na odber hormonov opäť raz 😓

sunflower109
Autor odpoveď zmazal
ikonica
16. júl 2018

@sunflower109 juuuj to je taky nijaky pokles... ms nemas tak mozes testovat.... ci ti ide brat na hcg?

sunflower109
16. júl 2018

@ikonica nie hormóny odber kvôli lieky na stimulácia

ikonica
16. júl 2018

gynex objednany... mm som sa pytala, ci mu mam povedat, kedy bude ovula ci nie... chcel to vediet.. tak terminy ma, tak dufam, ze bude spolupracovat lepsie ako min. cyklus :D :D :D

ikonica
16. júl 2018

@sunflower109 ale to az ked ms dostanes nie? zatial nic tak sup sup test ocurat!

sunflower109
16. júl 2018

@ikonica nemám ms ale je deň ms a myslím že ten pokles ukaZuje že je to bližšie k mrche...som zvedavá čo zas gyndoska vymyslí krfde vyskusane mám kadečo a nič

sunflower109
16. júl 2018

Mne aj pred ms berie lebo som mala už viackrát biochemko a MA.

ikonica
16. júl 2018

@sunflower109 no keby ti to kleslo viac tak ok ale toto je take.... o nicom poklesnutie.... ja co sa tyka hormonov tak som brala jedine dufik aj to len v tehu... zatial ziadne stimulacie ani nic... este dva cykly a ked sa nepodari ideme zas do centra...

ikonica
16. júl 2018

@sunflower109 aho to som nevedela, ze sa to tak robi aj pred ms... mohla ti aj na hcg rovno vziat ;)

sunflower109
16. júl 2018

@ikonica je to na nervy to ti poviem :( už mi to lezie krkom a zle mi stále keď tu idem...ja u tri cykly a clostilom a nič už veľmi nechcela dávať tak uvidím čo vyskúša u si pripadám ako králik pokusný...nás v centre nechceli keďže muZ má super spermiogram a ja vstwko priechodné a na tie hormóny pojasene

ikonica
16. júl 2018

@sunflower109 ja sa bojim tych hormonov, tak zatial skusame prirodzene... ale ak by sa uz islo riesit umele, tak tam sa im uz nevyhnem.... mne este nezistovali priechodnost, ale minimalne jeden priechodny bude, ked uz som bola 2xtehu... len to chvilu trva kym sa zadari... u mna je problem stres... teraz budem mat 2t dovcu tak pred ovu zrelaxujem :D a potom pridem do sialenstva pracovneho, tak chudak vajo sa nebude chiet uhniezdit v takom preadrenalinovanom tele :D

martinade
16. júl 2018

@ikonica to mi je ľúto... 😖

lucia37
16. júl 2018

Baby, ja dnes takto. Zase nic z toho, brucho ma uz brutal boli. A dr poviem, aby mi hormonalny profil urobila, ked pojdem pre clostil.

martinade
16. júl 2018

@ikonica gynex a vitex som si tiež včera objednala 🙂

sunflower109
16. júl 2018

@ikonica aj ja som sa bála ale po troch rokoch som to skúsila reku šak čo nie je to až také strašné a ak to má pomôcť ale nič som smutná pretože mi povedala že posledný cyklus a clostilom ak príde ms a tak už nevie čo 🙍ach bodaj by nedošla ani mrchana...my umelé nechceme riešiť keďže nie sme na Tom tak zdravotné že by sme museli a aj z kresťanského hľadiska ...no ktovie čo bude

ikonica
16. júl 2018

@sunflower109 clostyl sa asi len tri cykly dava nie? a potom prestavka ci? a reproimunologiu mas urobenu?

ikonica
16. júl 2018

@martinade grafik ako? mozno uz ten gynex a vitex nebude treba ;)

sunflower109
16. júl 2018

@ikonica všetko mám povysetrovane...hemo, Repro, všetko a nič...mala som pauzu 4 mesiace teraz.. už nechce dávať nič že posledný krát vyakusame ak bude ms a potom že nevie čo so mnou ďalej :(