icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
16. júl 2018

@ikonica ešte je len 5 deň. 11-12 je u mna dolezity... Teplota začala stupat. No a vzhladom k tomu kolko mam rokov, mam nižšiu pravdepodobnosť otehotnieť ako niekto kto ma 35, tak asi ten gynex a vitex budem potrebovať. Tak skusam všetko a nechcem stratit ani deň 😉

bona69
16. júl 2018

Dievčatá tak v nemocnici nikto neberie,toho týždňa tam bude nejaký dr a aj to možno zajtra a v piatok.ja už mám fakt strach, zle mi nie je, bolesti ma sem tam chytia ako na ms alebo na ľavom vajecniku, prsia trochu bolia,inak nič.ja neviem čo mám robiť 😢

ikonica
16. júl 2018

@sunflower109 a to je tvoje gyndoska ci uz car? este do car skus.... no prinajhorsom ivf...

ikonica
16. júl 2018

@martinade drzim palce... zatial je to pekne... mozno bude este pokles... uhniezdovaciiii ;)

ikonica
16. júl 2018

@bona69 chod za obvodnou a daj si urobit krvny test na hcg... dnes a v stredu... na vlasnu uhradu... uvidis ako rastie... alebo sa len snaz dat do kludu a pockat na svojho gyndosa... prinajhorsom pohotovost...

martinade
16. júl 2018

@ikonica možno. Ake pokles nemusi byt znakom uhniezdovania. Čítala som statistiku na ff. Ja si potrebujem zazrak 🙂

ikonica
16. júl 2018

@bona69 inac mne v prvom tehu nbolo zle a v druhom ano a obe dopadli na prd takze neriad sa tym ci ti je zle albo nie.... hlavne sa snaz ukludnit a uz nemeraj teplotu...

ikonica
16. júl 2018

@martinade mozno tento mesiac jeden dostanes ;) uz ostava len nejako prezit to dlheeeeee cakanie ;)

martinade
16. júl 2018

@ikonica presne 🙂 prežiť čakanie. Countdown začal 9 dni do MS 😀

daniela123321
16. júl 2018

Baby help! Ktorú teplotu si mám zapísať?zobudila som sa o 7 tak som si zmerala teplotu a bola 36,4 bola som asi pol hodky hore ale nevstávala som z postele ani nič..ešte som zaspala a teraz som si zmerala 36,8..ktorú zapísať?

katesocka
16. júl 2018

@bona69 vazne skus sa ukludnit trochu, teplitu uz nemeraj, ked tak skus este o 2 dni test. Ja som sice prvy krat tehotna, ale nebolo mi zle ani chvilocku (snad uz ani nebude). Jedinym priznakom boli bolesti ako na ms a bolest prs (mna bezne nezvykli boliet). Tiez som merala teplotu ale akonahle mi prvy krat klesla, prestala som. Cize skus mysliet na nieco ine, testuj o 2 dni a uvidis ze test bude silnejsi. Drzim palce nech ide vsetko nadalej dobre 😊

katesocka
16. júl 2018

@daniela123321 prvu, nemeraj zbytocne dva krat, aj tak sa ma brat do uvahy prva 😊

daniela123321
16. júl 2018

@katesocka Potom mi to vyšlo ale takto🤔

katesocka
16. júl 2018

@daniela123321 to prve meranie bolo o pol hodiny skor ako zvycajne? Nemohol by to byt implantacny pokles? Ja som taky nemala tak nevuem nakolko je ok ked klesne teplota 🤔 snad ti tu poradia este ostatne dievcata 😊

sunflower109
16. júl 2018

@ikonica v car som bola na konzultáciu ale keďže všetky výsledky ok aj u mňa aj u mňa že zbytočne by sme tam chodili... nemali má prečo ddalej riešiť. už len u svojej gynekologicky som sledovaná posledných 8 mesiacov

daniela123321
16. júl 2018

@katesocka Vieš čo meriavam cca o 9h. a teraz som merala o 7h. takže o 2 hodky skôr..takže ani ja neviem..meriam prvý krát🙂

sunflower109
16. júl 2018

@ikonica určite do ivf by som nešla nikdy keďže priechodnost je v poriadku aj ostatné výsledky ...zbytočne sa pchať svinstvom a podstúpiť všetko to čo sa môže aj prirodzené keďže je to tam ako tak . .mne narovinu lekár v car povedal že už viac nemajú čo vyšetrovať a skúmať keď všetko vyšlo v poriadku hlavná bola u mňa tá priechodnosť a tá je oki tak že stačí sledovanie cyklu u mojej gyndosky

bona69
16. júl 2018

Tak dievčatá idem na krv pre istotu,no výsledky budú až v piatok,lebo dovtedy tam nikto nebude,keby dačo mám ísť na pohotovosť 😞 ďakujem za vaše povzbudenia❤️

katesocka
16. júl 2018

@daniela123321 ahaa tak to tusim by sa malo prirata 0,1 ku kazdej hodine. Ale zase niektore baby nepriratavaju tak neviem. Velmi som ti teda neporadila.

daniela123321
16. júl 2018

@katesocka Nevadí🙂napísala som ešte do jednej skupiny a uvidíme 😁

ikonica
16. júl 2018

@bona69 no ja neviem ja som si krv niesla sama do labaku a o hodku som mala vysledok...

ikonica
16. júl 2018

@katesocka mne to tiez pripada ako uhniezdenie ale zavisi od dalsich teplot...

katesocka
16. júl 2018

@ikonica ano aj mne, ale zase ked @daniela123321 merala o 2 hodiny skor, neviem nakolko to mohlo ovplyvnit teplotu.

dracik07
16. júl 2018

@ikonica tak neodolala som, ako som tušila, test negatívny ☹️

ikonica
16. júl 2018

@dracik07 aky mas test? hod ho sem

dracik07
16. júl 2018

@ikonica top test z dm ako vcera

ikonica
16. júl 2018

@dracik07 ale to nebol prvy ranny moc ci?

katusikkk
16. júl 2018

@katesocka
@ikonica
Nie kazdy pokles je IP.Ja som v grafe tiez mal vyrazne poklesy a nic to nebolo.Pozrite este raz na graf
@daniela123321
Sice OVU ma vyznacenu,ale je to anovulak.

katesocka
16. júl 2018

@katusikkk ja sa v tych anovulacnych cykloch nevyznam a priznavam ze predovulacne teploty som ani nepozerala

ikonica
16. júl 2018

@katusikkk jasne... ale moze to byt aj ip