Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ludka0611 gynex sa neda pomylit a vitex ... ja mam od swansonu z healthmonthly.com, baby objednavali nejaky z otehotnenie.sk, alebo si mozes aj v lekarni kupit agnucaston, to je tiez vitex.... je bez predpisu...
Baby,tak mám na ľavom vaječniku cystu🤔
Neviete mi zienky poradit, na ktory den cyklu je najlepsie ist na hormonalny profil? Dakujem
Ahojte 🙂 tak zase prosím o radu. Meriam tento mesiac veľmi nepoctivo. Včera ráno som mala krv na toaletaku a potom nič. Čakala som že sa pusti ms, kŕče boli riadne :( asi nejaká hormonálna nerovnováha. Len ta teplota mi príde na ms vysoko. Meriam väčšinou o 6tej, ale tieto dva dni až o 7mej. Aj keď by som odpočítala 0,1 je celkom vysoko. Krv bola len včera ráno potom nič a teraz spinenie. Fakt ide ms? :( tak skoro? Akože mám krátky cyklus, ale toto? :(
@taily30 ahoj mne kázala moja dr prísť trikrát ...1krat hneď po menzese na 2 až 5deň.
...2krat v strede cyklu záleží aký dlhý máš ja som bola na 15 deň cyklu
3krat na 22-26 deň cyklu tak ti na konci mesiaca povie aké je vyhodnotí tvojho hormonálneho profilu či tam máš nejaké vysoké hodnoty alebo nízke a tak
@taily30
@sunflower109
tak ono ten hormonalny profil by sa mal robit spolu s folikulometriou aby sledoval ci rastie dominantny folit a potom ci prebehla ovu, mne robil len dva krat za cyklus, najprv v tej folikularnej faze a potom v lutealnej faze a tieto hodnoty potom riesil

@dracik07 mňa pichalo a aj pichá v ľavom vajecniku a aj taký biely vodnaty mám a som tehu,tak držím palce nech sa ku mne pridas ❤️🤗