Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ceklis mne robila až po Tom vyhodnoteni hormonálneho profilu
@taily30 fakt zle :( jeden cyklus odsledovat je podla mna zaklad, hlavne ked sa dlhsie nedari otehotniet
hlavne ze obvodna ti to spravi, aspon ze je tato moznost
daj potom vediet ako to dopadlo
mne moj vlastne takto sledoval ci rastie daco a ked narastol dominantny folik, tak potom skontroloval, ci praskol (ci bola ovu) a az potom bral krv na potvrdenie ovu
idem tento mesiac tiez k nemu, tak som sama zvedava co spravi so mnou teraz
@ceklis sama som zvedava, co a ako. my sme sa dlhe roky snazili otehotniet, nie kazdy mesiac poctivo, ale nebrala som ziadnu antikoncepciu ani sme si pozor nedavali....pomaly som to vzdala a min.rok som otehotnela, bohuzial v 13tt som potratila, tak som isla na cistenie hned na druhy den ked mi to zistili. a odvtedy som zase plna nadeje, ale nechcem cakat roky. uz ani nemam roky na cakanie ☹ dam vediet, co zistim. pred tyzdnom mi zistili aj hypothyroidism, takze idem tento tyzden na viacej odberov....citim sa vystavena z tychto vsetkych udajov, kedze si vsetko nahanam a sledujem sama. keby som sa mohla aspon zverit do ruk gynekologicke a jej verit, ale nemozem.
som zvedava ako dopadnes, daj vediet.
@podkovickaa dakujem pekne za kazdu info. ked dostanem, tak idem na druhy den, ste zlate baby
@podkovickaa no je to možné 🤷🏼♀️ Len ovu bolesti a kŕče na ms sú rozdielne a toto sa ozaj podoba na príchod ms 😆🙈
Mňa uz par hodin boli v podbrušku akoby som mala dostať MS. Sem tam pichne na ľavej strane, ale som len 5dpo takže MS nehrozí zatiaľ. Divne pocity mam.
@taily30 heh toto mi aj moj povedal, ze ked mam pravidelny cyklus tak nemoze byt v hormonoch problem... a tak konecne spravil hp a tam bum dvojnasobny prolaktin... tak ma poslal ma endokrinu nech to skukne a ta napisala, ze nebude to riesit, ze to bolo sposobene stresom z odberu (ja ktorej beru krv min. raz mesacne sa bojim?) tak aj on mi povedal, ze nebudeme to riesit ,pridte o tri mesiace na kontrolny odber.... tak som sa na nich vyprdla, nacitala cosi a nasadila jeden mesiac mastodynon, druhy gynex a vitex a bum cuduj sa svete po roku od kyretu som bola po tydto dvoch kurach tehotna... aj ked to nedopadlo dobre, ale tak verim, ze ten prolaktin mohol byt pricinou, preco to tak dlho neslo.... mam stresovu pracu a celkovo uz som nejak tak stresovo nastavena furt... gynex a vitex + nejake vitaminy mi pomohli skludnit sa...
@ikonica
@taily30
Vyšetrenie hormonálneho profilu je cieleným doplnkom k ultrazvukovému vyšetreniu maternice a vaječníkov. Stanovenie hormónov FSH, LH, estradiol, prolaktín sa robí na 2. – 3. deň cyklu. Vyšetrenie hormónu progesterón sa robí v druhej polovici cyklu 3x za sebou s odstupom 2 – 3 dní.
Neskorsie robenie ako ten treti den nema spravnu vypovednu lehotu.To ze to nejaky gynekolog robi,neznamena,ze sa to takto ma.
@ikonica ach boze ti lekari! mam kamaratku, ktora mala pravidelny cyklus, tiez vsetko v poriadku a problem bol tiez v prolaktine ako u teba. dala jej lekarka tabletky ani neviem ci na tyzden a sup je tehotna! ja som asi nikdy nemala hp urobeny, tak som velmi zvedava co s tym bude.
@ludka0611 vitex 1xdenne,tak ako písali,je tam 90,tbl, tak mi to vyšlo na tri mesiace,vo štvrtok som dobrala posledný a v piatok čiarky.brala som k nemu min.cyklus gynex.inak k nemu ešte kyselinu listovú,b komplex,zinok,sem tam magnézium a vit e,a tento cyklus aj 2xdenne inifolic.neviem čo z toho všetkého zabralo,myslím že asi fakt ten vitex a gynex.drzim ti prsteky nech aj ty budeš čoskoro tehulka.my sme sa snažili rok a pol.❤️❤️❤️🤗
Tak dievčatá volala som o výsledky zo včera, takže hcg 1002,rozprávala som so sestričkou že je to ok, tak uvidím v piatok co povie zastupujúci doktor. Myslím na vás všetky ❤️❤️❤️
Jaj, a rano som robila test a uplna beloba.
@sunflower109 tak to je mi ľúto. Ale este ti nedosla MS. Uz som videla grafy, kde teplota klesla a potom znovu vystúpila. Hoc pravdepodobnosť vystúpenia je malá, ale je.
@martinade no nechápem vždy mám LF Max 12 dní nikdy viac ale tak nevadí ten mesiac boli stresy a nervy možno z toho sa natiahlo

@sunflower109 dakujem pekne, ja to riesim s mojou obvodnou, ani nie gynekologickou, lebo ta ma odpisala, ked som sa jej pytala nech ma posle na profil alebo nieco viac....ona len ze ci mavam pravidelny menzes, ja ze celkom ano...a ona, tak to je dolezite, neni dovod nikam posielat! pekne ma odpalila. tak som isla k mojej, predtym som si o vsetkom moznom nacitala a jej som len povedala ake testy chcem a napisala objednavku. teraz cakam na menzes....ked budu vysledky, tak sa vypytam aj na tie dalsie razy. uvidime.