Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sunflower109 a este si netestla? mne v tehu tiez sla dole ale uz som mala pozitivny test tak som teplomer radsej odlozila....
@ikonica netestujem lebo klesá BT, myslím že testovanie nemá význam v mojom prípade ..môže to byť stresmi asi aj včera nejaku voľnú tekutinu som mala tam na usg čo videla tak ktovie že čo či mi nepraskla nejaká cievka abo čo lebo som mala od 15 DC do 17DC také hnedé spinenie
@bona69 no ja som si nakoniec objednala na skúšku Vitex s vit.E lebo som cez tu stránku objednávala aj Gynex a iný nemali, píšuť 2x denne tak to skúsim takto a uvidíme. A dr.mi predpísal aj Duphaston na úpravu cyklu,kys.listovu a aj chcem vyskúšať piť alchemilku, nie je toho príliš veľa,čo myslíš? Aby som to neprekombinovala...
@ludka0611 Ahoj.Ja mám tiež endometriozu a mávala som tiež také dlhé cykly..na úpravu som užívala duphaston a pekne sa mi cyklus upravil na 27-28
@daniela123321 Ahoj. Ja som ho už dávnejšie užívala ale to som mala opačný problem, krvácala som príliš často, vtedy mi pohol. Momentálne mam 56 DC a ani náznak na ms... A ostal ti aj po vysadení pravidelný cyklus alebo ho ešte užívaš?
@sunflower109 tak ako s teplotou?
@ludka0611 Vieš čo užívala som ho stále až kým som neotehotnela a po pôrode mám celkom pravidelný cyklus..teraz ho užívam kôli snaženiu sa o druhé baby
@martinade klesla...začala som špiniť ...ms podľa mňa príde dnes
@sunflower109 tak to mi je ľúto.. Taky pekny graf si mala
@sunflower109 :(
@sunflower109 @ikonica ostava len dalej bojovať
@martinade vždy si hovorím že nový cyklus,nová šanca ale mám.dost momentálne dnes 3 roky snaženia oficiálne ...je to na h****
@sunflower109 no... my od marca 2016... za ten cas sa okolo mna narodilo tolko deti.... ale co uz ide sa dalej...
@ikonica no ani mi nehovor všetky z rodiny tehotné a kamošky už druhé tretie čakajú..no snáď aj na nás dôjde raz

Ahojte, tak pomaly začína teplota klesať a zajtra by mala klesnúť ešte viac. Aj keď nemuselo by to tak byt, ale keďže testy neg. Tak budem rada keď ms príde co najskôr. Navyše na mňa ide nejaká viroza ☹️