icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

domci1203
Autor odpoveď zmazal
domci1203
19. júl 2018

@martinade prázdne krúžky omylom som mala na case pm a nie am. A meriam ráno 6.30hod. A je mi jasne ze zo 4 údajov sa nedá povedať nič. Ja len sa pýtam ze ci je OK mat vysoké teploty keďže poväčšina tu máva nižšie.

hope40
19. júl 2018

@domci1203 mavas take to vysoke teploty kazdy cyklus ci iba tento ... zaujimave 🤔 moze to sposobit x factorov nieco si zmenila pridala prestala a pod.?

domci1203
20. júl 2018

@hope40 mam problém zo štítnou žľazou tak možno preto také vysoké teploty môžu byť. Ale ovuláciu mávam každý mesiac od 16dc najneskôr 20dc

dadulik6
20. júl 2018

Zajtra ma prist mrcha a dnes klesla z 36.97 na 36.9 tak uvidime aka bude teplota zajtra

martinade
20. júl 2018

@dadulik6 držím ✊

hope40
20. júl 2018

@domci1203 tak potom BT este len zacne klesat pred ovulou ale neviem ako to je s tymi teplotami a stitnou zlazou ci moze narusit cely cyklus 🤔

dadulik6
20. júl 2018

@martinade ďakujeeem a ty ako dneska?

martinade
20. júl 2018

@dadulik6 ja dnes EKG 😀 neda sa mi uploadnut graf. Ale klesla som
17.7. 37,13
18.7. 36,97
19.7. 37,13
20.7. 36,98
Podbruško ma včera dost bolelo akoby som mala dostať MS, dnes sa k tomu pridali prsia. No neviem. V stredu by mi nemala dôjsť ms

dadulik6
20. júl 2018

@martinade ani mne sa nedal vlozit graf ale stale to mas v norme ten pokles ja som zvedava na zajtra mne vzdy klesne v den ms.. dnes ma zacalo pichat na pravej strane a eate stale ma prsia nebolia tak som zvedava a kedze ani neviem kedy presne bola ovu tak ani netestujem

martinade
20. júl 2018

@dadulik6 u mna 9dc sa teploty este stale drzia hore. Zvyknú mi klesať na 11-12 DPO a 14-15 prichádza mrcha. Testovať tiež netestujem hoc ma svrbia prsty bo tento cyklus som si pichla hormon, ktory je v tele cca 10 dni. Sice dnes je 11 dni co som si pichla hormon, ale možnože este zostatkovy hormon mam v tele... Tak falošných duchov nechcem hladať 🤓

dadulik6
20. júl 2018

@martinade ja mam zase prvy cyklus s vitexom tak tiez nechcem byt sklamana ale aspon viem ze ovu bola predchadzajuci som ju nemala takze pomohol aspon v tomto uvidim ak cez vikend nedostanem a teplota bude hore tak pondelok skusim uz testnut

dracik07
20. júl 2018

Ahojte, MS nikde ale snáď zajtra už konecne príde. Lf mávam 15 dnovu. A v noci ma neskutočne bolela hlava co mávam pred ms

martinade
20. júl 2018

@dracik07 tiež to tak mavam s tymi teplotami. 2-3 dni pred MS pokles.... Držím pršteky v novom cycle

dadulik6
20. júl 2018

@dracik07 ahoj a skusala si aj test mozno ms nepride 😉

evi38
20. júl 2018

Ahojte 🙂...my sme boli na dovolenke, tak som Vas teraz docitala 🙂...hlasim 4DC, takze ako som mala pocit, ze to nevyslo, tak ma pocit nesklamal
@bona69 veeeelmi gratulujem k pozitivnemu testiku...parada 🙂...tvoj muz tiez nieco uzival prosim ta ci len ty?
@martinade drzim palce, kedy skusis testovat?
@lucia37 je mi luto, ze to nevyslo, som mala pocit u teba, ze by si to mohla mat aj uhniezdenie, ked si mala v grafe zaznacene spinenie
@ikonica drzim palce do dalsieho kola, je mi luto, ze tento mesiac to nevyslo

evi38
20. júl 2018

@izy1661 drzim palce, aby sa podarilo, ako dlho sa snazite?

ikonica
20. júl 2018

@evi38 diky, tiez drzim palce... Ja som 5dc tak pojdeme cyklom spolu ;)

martinade
20. júl 2018

@evi38 držím pršteky v novom cycle.
Neviem kedy budem testovať. možnože 12-13 deň ak teploty budú hore a ja vydržím netestovať skôr 🙂
Ak tepoloty budú v 12dc dole, je to zbytočne testovať, to už viem ze dojde MS a zbytočne nádeje uz nechcem mať bo MS stale dojde.

izy1661
20. júl 2018

@evi38 ďakujem 🙂 No bez ochrany 12/2016, ale intenzívne od 6/2017. Tak či tak už vyše roka no :/
Mám nízke amh :( Nechcem tlačiť na pílu, ale kvôli tomu množstvu vajíčok co mam uz len , mi nič iné neostáva.

bona69
20. júl 2018

@evi38 ďakujem krásne ❤️bral aj mužík 😁 tinktúru z kotvicnika,vit e, selén so zinkom,a ti mesiac predtým bral antibiotiká kvôli kliestovi.ja len dúfam že všetko bude ok,2.8.idem už ku svojej dr.
Dnes som bola kvôli výsledkom z krvi pri zastupujúcemu dr a totálna fraška,otras, zbytočne som tam bola😡
Tebe držím palce nech sa vám už podarí ❤️❤️❤️🤗

evi38
20. júl 2018

@ikonica tak to ozaj mame narovnako 🙂...ja som opat nasadila alchemilku, vitex, gynex, bekomplex forte a teraz aj clostyl - som si ho sama zohnala a nasadila, tak uvidim...tvoj muz tiez nieco uziva ci len ty? 🙂...dakujem, snad sa uz zadari, lebo ja uz budem mat 39 rokov :D
@martinade dakujem pekne...tiez to tak mam, ze ak cca na 12-13 DPO klesa, uz viem, ze nic z toho
@izy1661 aj nieco uzivate s muzom?

evi38
20. júl 2018

@bona69 dakujem velmi pekne 🙂...drzim palce, testik si mala krasny 🙂...ani ti nepovedali vysledky?...moj priatel nechce nic uzivat, ze on tabletkam neveri...ale ked je to v inej forme, tak veri...tak som mu minuly mesiac nasadila kotvicnik caj a tinkturu, prasok maca a Ccko...jedine, co vidi, ze pije je ta maca a to som mu povedala, ze je bylinka na jeho zvyseny cholesterol, tak to pekne vypije :D...tinkturu nakvapkam do caju, to nevidi :D

izy1661
20. júl 2018

@evi38 minuly cyklus som brala gynex, vitex inofolic a mm užíval vit E + zinok a selén. Ale som si povedala, že si nechám čisté telo a nebudem brat nič okrem listovky. Jeden mesiac som pila aj alchemilku, ale v ten cyklus som mala spinenie uz od 8DPO... Takže radsej som si.povedala, že dam všetkému stop a uvidim.

dracik07
20. júl 2018

@dadulik6 bohužiaľ príde. No snáď o mesiac. Aj keď rozmýšľam ze to ďalší cyklus nebudem riešiť. Ale uvidím aká bude nálada po MS

bona69
20. júl 2018

@evi38 povedal,mala som hcg 1002, nepovedal že či je to dobré alebo nie,len že je to pozitívny výsledok na hcg, a keď som sa spýtala či je to v poriadku keď ma pobolieva v podbrušku, tak hovorí že to bude zápal a do 12tyzdna sa nič nedá robiť,a potom že či má bolelo aj predtým ako mi meškala ms, a ja že áno,a on ze,tak to ste zanedbali,že som mala prísť ešte vtedy 😠som normálne nechapala#a posledné som sa spýtala či tá bolesť nesúvisí s tehotenstvom,a on, no to vám nikto nepovie,a kto ano tak ten klame.na to som už rezignovala a už nepovedala nič 😞 takže tak, teraz už len čakať.
A to s tým kotvicnikom som aj ja robila,urobila som mu šumivé vitamíny do vody a nakvapkala😀nič necítil🤗

dadulik6
20. júl 2018

@dracik07 tak drzim silno palce aby sa dalsi cyklus podarilo mne by tiez mala zajtra prist tak uvidim aka buderano teplota

dracik07
20. júl 2018

@dadulik6 tak držím palce, snáď budúci mesiac bude nás 😊

domci1203
20. júl 2018

@hope40 v apríli co som merala tak boli podobne teploty a po ovulacne som mala az 37,3 a v čase ovulácie 36,6 bola moja ovulacna teplota. Ale užívam teraz inofolic a malinik tak môže byt ze kvôli tomu také teploty sú 🙂

evi38
20. júl 2018

@izy1661 nieco Vam aj povedal Dr., ze preco sa nedari?
@bona69 skus si to vyratat podla odberu a DPO a budes vediet ci je to ok...okolo 1500 Hcg uz nieco vidiet aj na utz 🙂...kedy bude tvoj Dr. ordinovat? Bolest podbruska je ok...ak ta boli viac, kludne si mozes nasadit magnezko 🙂...uzivaj tehotenstvo 🙂...ja tiez takto nakvapkam :D