Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Zajtra ma prist mrcha a dnes klesla z 36.97 na 36.9 tak uvidime aka bude teplota zajtra
@dadulik6 u mna 9dc sa teploty este stale drzia hore. Zvyknú mi klesať na 11-12 DPO a 14-15 prichádza mrcha. Testovať tiež netestujem hoc ma svrbia prsty bo tento cyklus som si pichla hormon, ktory je v tele cca 10 dni. Sice dnes je 11 dni co som si pichla hormon, ale možnože este zostatkovy hormon mam v tele... Tak falošných duchov nechcem hladať 🤓
Ahojte 🙂...my sme boli na dovolenke, tak som Vas teraz docitala 🙂...hlasim 4DC, takze ako som mala pocit, ze to nevyslo, tak ma pocit nesklamal
@bona69 veeeelmi gratulujem k pozitivnemu testiku...parada 🙂...tvoj muz tiez nieco uzival prosim ta ci len ty?
@martinade drzim palce, kedy skusis testovat?
@lucia37 je mi luto, ze to nevyslo, som mala pocit u teba, ze by si to mohla mat aj uhniezdenie, ked si mala v grafe zaznacene spinenie
@ikonica drzim palce do dalsieho kola, je mi luto, ze tento mesiac to nevyslo
@evi38 ďakujem krásne ❤️bral aj mužík 😁 tinktúru z kotvicnika,vit e, selén so zinkom,a ti mesiac predtým bral antibiotiká kvôli kliestovi.ja len dúfam že všetko bude ok,2.8.idem už ku svojej dr.
Dnes som bola kvôli výsledkom z krvi pri zastupujúcemu dr a totálna fraška,otras, zbytočne som tam bola😡
Tebe držím palce nech sa vám už podarí ❤️❤️❤️🤗
@ikonica tak to ozaj mame narovnako 🙂...ja som opat nasadila alchemilku, vitex, gynex, bekomplex forte a teraz aj clostyl - som si ho sama zohnala a nasadila, tak uvidim...tvoj muz tiez nieco uziva ci len ty? 🙂...dakujem, snad sa uz zadari, lebo ja uz budem mat 39 rokov :D
@martinade dakujem pekne...tiez to tak mam, ze ak cca na 12-13 DPO klesa, uz viem, ze nic z toho
@izy1661 aj nieco uzivate s muzom?
@bona69 dakujem velmi pekne 🙂...drzim palce, testik si mala krasny 🙂...ani ti nepovedali vysledky?...moj priatel nechce nic uzivat, ze on tabletkam neveri...ale ked je to v inej forme, tak veri...tak som mu minuly mesiac nasadila kotvicnik caj a tinkturu, prasok maca a Ccko...jedine, co vidi, ze pije je ta maca a to som mu povedala, ze je bylinka na jeho zvyseny cholesterol, tak to pekne vypije :D...tinkturu nakvapkam do caju, to nevidi :D
@evi38 minuly cyklus som brala gynex, vitex inofolic a mm užíval vit E + zinok a selén. Ale som si povedala, že si nechám čisté telo a nebudem brat nič okrem listovky. Jeden mesiac som pila aj alchemilku, ale v ten cyklus som mala spinenie uz od 8DPO... Takže radsej som si.povedala, že dam všetkému stop a uvidim.
@evi38 povedal,mala som hcg 1002, nepovedal že či je to dobré alebo nie,len že je to pozitívny výsledok na hcg, a keď som sa spýtala či je to v poriadku keď ma pobolieva v podbrušku, tak hovorí že to bude zápal a do 12tyzdna sa nič nedá robiť,a potom že či má bolelo aj predtým ako mi meškala ms, a ja že áno,a on ze,tak to ste zanedbali,že som mala prísť ešte vtedy 😠som normálne nechapala#a posledné som sa spýtala či tá bolesť nesúvisí s tehotenstvom,a on, no to vám nikto nepovie,a kto ano tak ten klame.na to som už rezignovala a už nepovedala nič 😞 takže tak, teraz už len čakať.
A to s tým kotvicnikom som aj ja robila,urobila som mu šumivé vitamíny do vody a nakvapkala😀nič necítil🤗
@izy1661 nieco Vam aj povedal Dr., ze preco sa nedari?
@bona69 skus si to vyratat podla odberu a DPO a budes vediet ci je to ok...okolo 1500 Hcg uz nieco vidiet aj na utz 🙂...kedy bude tvoj Dr. ordinovat? Bolest podbruska je ok...ak ta boli viac, kludne si mozes nasadit magnezko 🙂...uzivaj tehotenstvo 🙂...ja tiez takto nakvapkam :D