icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
20. júl 2018

@bona69 ked som si pred 9 dnami 1x pichala sama injekciu-hormon (ešte stastie ze bol v práci) tak ma posielal do najbližsej lekarne aby mi to pichli. Najprv že zase chémiu davam do seba a ja na to predpísaná od lekára 😂 Nakoniec z neho vyšlo ze sa bojí o mňa a ze má iba mňa na svete. 😍 tak sa nad tym dodnes rozplývam. Ale vitex a gynex radsej schovam 🙂

taily30
20. júl 2018

@domci1203 tak tiez ti to pomohlo, to je super. Ja po laparoskopiu som otehotnela, ale nie hned asi po 2 rokoch...Len v nov.2017 sme on prisli a odvtedy mam pocit, ze hormony mam poblaznene...odvtedy sa mi aj cyklus skratil...vsetko sa zmenilo

monika20111990
20. júl 2018

Ahojte milé snažilky prosím Vás čo si myslíte o mojom grafe ďakujem za každú radu

bona69
20. júl 2018

@martinade tak tak,schovaj😀 môj ma doma papiere na spermiogram,a asi sa zľakol,no a v ten mesiac to vyšlo a to sme mali za celý mesiac sexik len 3x😁 preto nechcel ani uveriť že to vyšlo, on že, však sme už dva mesiace nič tak jak že som tehu?tie dva týždne po ovu mu asi tak pripadali😁

martinade
20. júl 2018

@monika20111990 podľa grafu ovu este nebola. Meraj ďalej pokial nasledujúce 3 dni budes mat vyššie teploty ako v 6 predchádzajúcich, tak potom by som hadala ovu ma dnes, alebo zajta?

martinade
20. júl 2018

@taily30 to mi je velmi ľúto... 😖

martinade
20. júl 2018

@bona69 Ak to bolo v dobry cas aj 1x stačí. Hihihi typicky chlap 2 týždne = 2 mesiace 😂

monika20111990
20. júl 2018

@martinade vďaka rátam že dnes bola zatiaľ vždy od pozitívneho ovu testu som mala na tretí deň ovulku minulý mesiac som presne vedela som cítila že prebehla tento mesiac neviem nič aj tie vysoké teploty ma dosť mýlia pred ovulkou skor ich take mavam po nej. No uvidíme ale ďakujem ti krásne

martinade
20. júl 2018

@monika20111990 pozeram ze včera si mala pozitívny ovu test. Tak ak mas ovu do 3 dni, tak ovu este len prebehne a potom by sa ti mali este zvysit teploty

monika20111990
20. júl 2018

@martinade aj včera aj pred včerom som mala pozitívny ovu test

martinade
20. júl 2018

@monika20111990 počíta sa od posledného pozitívneho ovu testu. Predpokladam ze to bol ten posledny

taily30
20. júl 2018

@martinade aj mne bolo, veru mi trvalo kym som sa dostala aspon do OK nalady. ale zivot ide dalej a snazime sa dalej 😉

ludka0611
21. júl 2018

Dobre ránko, tento cyklus mám nekonečný.....:(

izy1661
21. júl 2018

🙂

martinade
21. júl 2018

Ja dnes pokles. 10DPO a klesam 😥 Prsia dnes nebolia tak ako vcera ale podbruško mam stale ako na vode. Plus bolesti na oboch stranach ktoré idú do nôh.

dadulik6
21. júl 2018

Dnes este vacsi pokles tak mozem cakat ms

dracik07
Autor odpoveď zmazal
nevenka
21. júl 2018

Baby, uz davnejsie som sem davala moj graf, na 21.den cyklu mi vysiel pozitivny ovulacny, ale teplota nic...tak neviem, je toto anovulacny cyklus ci ako, neviete povedat?

katka8817
21. júl 2018

Ahojte, dnes som 8 DPT 4 dňovej morulky, no nevydržala som to a skúsila som testík, druhá čiarka tam je aj keď slabučká, ale vidno ju voľným okom, aj manžel ju hneď videl, tak skúsime znova o 2 dni či budeme silnieť. Držím všetkým palce.

bona69
21. júl 2018

@katka8817 držím silno palce❤️❤️❤️

taily30
21. júl 2018

@martinade nadej umiera posledna 😉

monika20111990
21. júl 2018

@taily30 veru len už človek keď ďalší mesiac ta sklame už nemá nádej

taily30
21. júl 2018

@monika20111990 nehovor tak, co okrem nadeji mame? keby sme nemali nadej, tak sa nam ani zit nechce, stale veris, ze bude lepsie, ze to raz vyjde.... my sa snazime uz dost dlho a ked som to najmenej cakala, tak to prislo. neskoncilo to dobre, ale dovtedy som ani nevedela, ci mozem otehotniet...lebo podla lekarov sme boli obaja v poriadku a nedarilo sa... 🙂 raz to pride, verim tomu

domci1203
21. júl 2018

Ahojte. Prosím Vás žienky koľko dní pred ovuláciou sa objavuje plodný hlien ako vaječný bielok že sa da natiahnuť medzi prsty. Som 13dc a spozorovala som práve túto formu hlienu

taily30
21. júl 2018

@domci1203 takyto hlien mozes ma viackrat za cyklus, ale vacsinou je den dva pred a den dva po ovulke....najlepsi na otehotnenie

domci1203
21. júl 2018

@taily30 ďakujem 🙂 no včera bol vodnatý a predvčerom krémový a dnes takýto 🙂

taily30
21. júl 2018

@domci1203 sup sa do roboty teda 😉

monika20111990
21. júl 2018

@taily30 ja viem ale keď to v jeden mesiac nevide trochu tá nadej zo mna opadne a potom po ms dostávam druhú nádej a verim ze to vide my sa snažíme už dva roky manzel bol na sprermiograme dva krat prvy krat ho nemal v poriadku druhy mal bez chybičky ja som chodila k jednemu dr. Dlhé roky všetko v poriadku a stále som mala mykozy ale stale v poriadku mi vravel vymenila som dr. A maternica posunuta a naklonena pco syndróm ale užívam lieky a opäť som v stadiu že citim a verím ze to tento mesiac vide. Drzim vsetkym palceky lebo veľa si vytrpime

taily30
21. júl 2018

@monika20111990 naozaj treba asi vzdy mat aj druhy aj treti nazor, tiez som sa poucila. treba pocuvat svoj vnutorny hlas a tym sa riadit. velmi ti drzim palce a aj ostatnym snazilkam, nech sa sen splni!

monika20111990
21. júl 2018

@taily30 ďakujem krásne. Verím ze to raz príde ale v zápätí niekedy tá nadej opadne zo mňa ale ako opadla znova príde len sa bojím aby raz neodišla už navždy