Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@taily30 nie kľudne nemám problemr odpovedať na čokoľvek mám 28o mesiac.
@monika20111990 tak si mladucka este, nestracaj urcite nadej. ja som o 10 starsia a stale mam nadej
@domci1203
@taily30
Musim ta poopravit,ze plodny hlien je pred ovulkou a nie aj den dva po.Najlpodnejsi je tahavy a u niekoho vodovy hlien ktory je den -dva pred ovu.Vtedy je vrchol a je to najplodnejsi den.S ovu sa hlien hned meni na tuhy a cez ten uz spermije neprejdu.Kedze ovu trva max.do 12 hodin ( podla vsetkeho max.6 hodin)sexik by mal byt 1-2 dni pred ovu.V den ovu uz moze byt neskoro.
@monika20111990 ak ostane teplota hore, tak ovu bola na 20 DC...držím palce, aby sa zadarilo 🙂
@evi38 ďakujem krásne
Tak dnes mam 11 dpo, MS mám dostať 14DPO, teda v stredu. Ale dnes rano som objavila trochu krvy. Ale nie taku typickú menštruačnú ale skor také krvavé vlasočnice v egg white hliene. Pardon za tu explicitu. Tak na MS je ešte skoro, tak uvažujem čo to môže byť, ale asi MS skora... Možnože skory prichod MS to ten hormon sposobil. Ale ajtak v kútiku duše dufam a želám si aby to bolo uhniezdenie, čo je asi blbost tak neskoro v 11 dpo. Uvidím ci sa mi dnes/zajtra spustí MS.
@bona69 ďakujem 💕 rozmyslam ci mi ff dobre vyznačila ovu.
12dc som bola na folikulometrii a folikul bol 17,5mm
13dc mi ff vyznačila ovu ale ak ratam 2mm za den tak folikul mal 19,5mm a. Tejto velkosti este nepraska
14dc mohol mat folikul 21,5mm
15dc 23,5mm co je velkost kedy folikul praska.
Ak by som brala 15dc ako moj deň ovulacie (a podľa grafu od 15dc mam 3 dni vyššie teploty ako v 6 predchádzajúcich )tak ak by som brala 15dc ovu, tak dnes by som bola.9dpo. Tak neviem ci mi ff vyratala spravne ovu...

@monika20111990 neodide. a kolko mas rokov ak sa neurazis?