icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
22. júl 2018

@bona69 1DC 😥

dracik07
22. júl 2018

@martinade 😣😢

dracik07
22. júl 2018

Dievčatá, ďalší mesiac je náš 😍😉🍀🍀🍀🍀🍀
P. Š. Ja dnes 2dc ale taku silnú som už dávno nemala 🤔

bona69
22. júl 2018

@dracik07
@martinade dievčatá mrzí ma to,veľa síl do ďalšieho mesiaca ❤️❤️❤️😢 nevzdávajte sa, myslím na vás ❤️❤️❤️

ikonica
22. júl 2018

@martinade
@dracik07 ooch babule :( ale v tomto cykle to uz vsetky dame ;)

martinade
22. júl 2018

@dracik07 @ikonica určite 🙂 další mesiac je náš

martinade
22. júl 2018

@bona69 ďakujem 💕

nevenka
22. júl 2018

@evi38 nie, pripadne skusim, ono tento Ovuview tam hadze teploty na 2 desatinne miesta, ale pri stahovani grafu, exorte to zaokruhli 🙄...poskusam...

ludka0611
22. júl 2018

@evi38 ahoj, bola som ... Ja mám endometriózu, dve operácie za sebou, no a už štvrtý rok mám cystu na vajecniku ktorá ale nerastie chvalabohu,dr povedal že to spôsobila ta cysta... Len doteraz som mala skôr opačný problem, krátke cykly +-21dnove. Fo februári som mala pozitívne tt len potom som začala krvácať a od vtedy sa mi cyklus zbláznil. Dr mi predpísal Duphaston len sa musím dočkať menštruácie ale tá si dáva načas.... :( Ďakujem za reakciu 🙂

andrejkap123
22. júl 2018

Ahojte som tu nova a kedze tu v tejto skupine riesite bazalne teploty tak sa spytam tu. 🙂 o 3 dni mam dostat ms no a vcera som si poobede (viem ze sa to meria rano) namerala teplotu 37,4 a stale sa cez den drzi nad 37. Chora nie som. Aj celkovo mi aj priatel povedal ze som daka tepla posledne dni 😃😃. Myslite ze to bude tehotenstvo ?

taily30
23. júl 2018

@andrejkap123 vitaj 😉 vyskusaj tehotensky test, uz by ti mohlo ukazat

dadulik6
23. júl 2018

Mne dnes zase stupla uz som z toho na nervy ze neviem kedy presne ovu bola 😔 a ci vobec bola

izy1661
23. júl 2018

Ja dnes takto. Každý mesiac mám úplne iný graf, ale jedno majú spoločné, že su viac menej hore dole idúce, a plus nad 37 bývam možno raz za lf. Tak som zvedavá, lebo tento je naozaj uuuplne iny... Ale som len 7DPO, je ešte skoro čokoľvek riešiť.
Ale musím veriť 🙂

martinade
23. júl 2018

@dadulik6 ake dlhe mavas cykly?

martinade
23. júl 2018

@andrejkap123 cez den sa nemerá. Dany údaj nie je platný. Ak budeš mať ráno hnednpo prebudeni 37 tak by som uvažovala o teste, ale cez deň - vobec. Cely den sa hybes, telesna teplota stúpa, nema to ziadnu vypovednú hodnotu. Meraj rano hneď po prebudeni po min 6 hod.spanku.

https://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdrav...

dadulik6
23. júl 2018

@martinade mavala som pravidelne 30dc ale teraz posledny bol 35 a predtym 26 ... takze po potrate to mam cele rozhadzane

martinade
23. júl 2018

@dadulik6 jaj uz som sa ta na to pytala. 🙂 Každopadne držím pršteky, teplota stúpa si v 33 dc

dadulik6
23. júl 2018

@martinade len aby za chvilku neklesla 😔 lebo uz ma vsetko boli cize ms je za dverami

evi38
23. júl 2018

@ludka0611 na vyvolávačku si neskusala?
@andrejkap123 vitaj 🙂 kľudne vyskúšaj testik, cez deň je to normálna teplota, lebo si v pohybe 🙂
@izy1661 vyzerá to super 🙂 kedy plánujes testovať?
@martinade uff nejako skoro na teba ms, som verila, že to vyšlo
@dadulik6 test si neskusala?
@ikonica ako si na tom?

sonka_miro
23. júl 2018

Babenky ak mate niektora zaujem mam na predaj vitex. Braka som mesiac u mna nezabral. Takze vratim sa k fytosoji kde som mala krasne ovulku. Je tam 62 tabliet. Cena 5€ plus posta.

ikonica
23. júl 2018

@evi38 v podstate nijako... Od dnes zas meriam, ovulu ocakavam na dalsi pondelok az stvrtok... Mm sa hlasi k cinu, ze teraz to dame, tak som zvedava ako to bude zvladat po nocnych....

ikonica
23. júl 2018

@sonka_miro mesiac je malo, skus este aspon jeden brat ;)

izy1661
23. júl 2018

@evi38 ďakujem, ale tak skoro nie. Teraz to vyzerá úžasne, ale uvidíme cez víkend 🙂

martinade
23. júl 2018

@evi38 tiež sa ešte dnes čudujem ze ms došla o 3 dni skor. ale čo už. A tebe sa ako darí so snazilkovaním? Ktory dc si?

evi38
23. júl 2018

@ikonica u mna býva ovu od 9-12 DC, dnes som 7 DC...tiež už meriam dnes druhý deň...
@izy1661 cez víkend by nemala prísť? Držím palce 🙂
@martinade u mna 7 DC, užívam vitamíny už všetky naraz aj clostyl som si sama nasadila 😀... priateľovi tiež dávam vitamíny atd., ale to ani netuší...lepšie je, keď muži nevedia 🙂

dadulik6
23. júl 2018

@evi38 skusala ale este v piatok a poobede samozrejme ze negat este pockam kedze mavam aj 35dc ci pride alebo nie

izy1661
23. júl 2018

@evi38 hej, vtedy by nemala prísť 🙂
Ale to budem vedieť už v piatok(bolesti) najneskôr v sobotu rano(ak klesne teplota). Ak v sobotu bude teplota nad 36,9 budem robit test 🙂

bona69
23. júl 2018

@sonka_miro súhlasím že jeden mesiac je málo,ja som ho dobrala celý,teda 3mesiace,a potom bum//

andrejkap123
23. júl 2018

@martinade @evi38 dakujem za odpoved baby 🙂 ano ano.. viem ze sa ma rano merat ja len ze aj cez den nad 37 mi pride vela... tolko mavam ked na mna lezie nieco 😁😁 no ale tak uvidime 🙂

izy1661
23. júl 2018

@andrejkap123 veľmi držím palce, nech to znamená tehotenstvo, ale ja to tak mám napríklad vždy počas lutealnej fázy :/