Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@darja12 test super, akú máš dnes teplotu? Nakoľko po kyrete sa už skoro rok nedarí a to sa vždy podarilo na 1 x, tak budem rada za bábätko či dievčatko alebo chlapček 🙂... mäkký a otvorený je v čase plodných dni, tak držím veľmi palce 🙂
@libusa1980 keď som pozrela tvoj minuly graf, tak práveže máš podobne teploty v čase ovu, neboj podľa mna za chvíľu bude u teba 🙂
@evi38 dnes som mala 36,2.. včera predvčerom 36,4 a predpredvčerom 36,3.. test doobeda slabší ako včerajší.. tak asi rozhodujúca bude teplota zajtra ráno však? mala by stúpnuť teda min na 36,6.. lebo ak dnes došlo k ovulácii, tak zajtra by mala byt teplota o tie 0,2 viac ako vo folik fáze a tam som ju mala max 36,4..tak je? a k tebe..drzim palce.. rok je dlhááá doba..
@domisi tiež myslím, že ovu bola 🙂
@dadulik6 držím palce, vyzerá to dobre aj test aj teplota 🙂
@izy1661 teplota super, ak prišlo k uhniezdeniu musíš počkať 2-3 dni kým niečo test ukáže 🙂
@domci1203 testovacia čiarka na ovu testoch je silnejšia ako kontrolná čiže až po poslednom pozitívnom príde ovu od 12-48 hod čiže ovu ešte neprebehla, všetko ti sedí neboj 🙂
@darja12 pravdepodobne dnes možno prebehne ovu, ak zajtra stupne teplota nad viac ako 36,4 čiže nemusí byt až 36,6 aj 36,5 ak ostane hore 🙂
@dadulik6 ja vidím jemne aj tam 🙂
@domci1203 ovu ešte nebola 🙂 môže prebehnúť dnes, ak ti zajtra stupne teplota... po pozitívnom teste prebehne ovu od 12-48 hod, to ti ukáže, že ovu prichádza, potom už test slabne, takze test ti už mohol slabnúť 🙂
@evi381foto utorok 2foto včera. Tak podľa mňa zajtra pôjde teplota hore lebo dnešný už je úplne slabý
@domci1203ten horný bol fotený, ked bol mokrý? po vyschnutí bol tiež pozit?
poradte aku aplikaciu na sledovanie ovu. mam ovuview ale neviem ci je celkom ok. A FF neviem ju nejako spustit :(
@sonka_miro veľmi dobrá je tiež flo aplikácia, skús, uvidíš
@dadulik6 robím, len som mimo dom, nedá sa mi poslať.. ale max vo folik fáze som mala 36,4, včera pokles na 36,2 a silnejšie bolesti celé poobedie a dnes teda zvýšenie bt o 0,1 st oproti folik.. tak myslím, že ovulácia hádam prebehla. ešte uvidíme dalšie dva dni.. dnes som 15 DC.. ale včera som bola bez muža ako naschvál.. ťuťumuťu bolo 13 DC večer. okolo 9:00 urobím test

@dadulik6 a tento je tiez desiatkovy? nerobila by som nijake zavery... jednak to nebol ranny moc a pila si.. jednak iny test... cize klidek 😉