Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@libusa1980 inak s tým nepitím bacha... tento mesiac ako sa testujem som mala hádam historicky najmenej plodného bielkového hlienu, lebo 1 den!! neviem, či je to tým alebo čo, ale kebz som mohla čas vrátiť, tak sa riadne napijem po testovaní. ja som totiž testovala posledné 3 dni aj 5x za den a aj ked som sa snažila to pomedzi pauzy s vodou dohnať mala som teda len 1 den bielko.. iné dni krém.
@domisi a mala si progesteronu málo? zistil gyn? moj má dovču, nemožem si dať vysetriť profil.
@darja12 áno, málo. Nepravidelný cyklus aj 60-100 dňový, hormóny zosalene, žiadna ovulka. Tak mi nasadili duphaston. Ale to mi predpisal môj endokrynolog..gynekologička to potvrdila. Ale nechcela mi urobiť HP, tak som o to požiadala na endo. A ten cyklus, čo mi robili tie odbery, bol asi najhorší (teplotne) za celý čas čo meriam 😀 takze vyšli aj neskutočne zle vysledky. Užívala som aj inofolic, ale mám pocit, že to vôbec nepomáhalo. Cykly boli ešte horšie...a teraz čo to neberiem, tak 3. mesiac ovulka podľa teploty. Testy ma nemajú rady 😀 tie mi nevychádzajú.
Ahojte, dievčatá, tak dnes potvrdené z krvi na 14 dpt Hcg 600, sme tehotnýýýýýýýýýýýýýýý
@katka8817 gratulujem z celého srdca
Ďakujem, dievčatá, verím, že to dotiahneme do úspešného konca.
@darja12 no to máš asi pravdu lebo zatiaľ ani ja nepozorujem plodný hlien . Musím sa polepšil a začať viac piť ☺️
@libusa1980 🙂..
@evi38 chcem sa ešte opýtať.. nezdá sa mi moj teplomer.. posledné dva dni pípa dosť skoro, hádam ani minúta neprejde. neviem, či to bolo tak aj predtým, ale tieto dva dni mi to tak viac udrelo do uší. tiež sa chcem spýtať, či má vplyv na meranie aj to, že som dnes spala pri otvorenom okne a teplomer bol dva metre od okna, či nebol príliš studený, že by to skreslilo a tiež to krátke meranie, že zapípa po minute cca. ako dlho sa má merať bt? čo som čítala tak 5 min..
@evi38 na fertility píšu toto: Tip pre meranie digitálnym teplomerom
Pred začatím merania podržte teplomer na mieste, kde sa chystáte merať teplotu cca. 1-2 minúty, aby sa teplomer zohrial na teplotu Vášho tela. Znížite tým riziko predčasného ukončenia merania vo chvíli, keď sa teplomer ešte len zahrieva. Toto opatrenie je dôležité predovšetkým pri tých teplomeroch, ktoré po zapípaní ukončia meranie.
čiže ja celý čas meriam zle!!!
čiže ak meriam v pošve (síce len posledné 4 dni, merala som od 5dc v ustach a potom som kombinovane), tak ako mám postupovať? dakujem za radu.
@monika20111990 podla mna ovu bola az 20dc hm? Strasne slabe zvysenie na to ze ti vyznacilo skor, teplota musi viac stupnut po ovu. Tak ako po 20dc
@monika20111990
Aj podľa mňa by to skôr sedelo na 20 DC, hoc nie sú dodržané pravidlá pri tom vyznačeni ovulky..3 vyššie teploty, po 6 nižších. Síce na 21. ti vyskočila teplota, ale ďalšie 2, ktoré mali byť nad najvyššou teplotou do ovulky , čiže 16 deň, už boli nižšie. Takže neviem.
@dadus_ka beriem lieky kyselinu listovu inofolic combi a asi to bude tým tie výkyvy

@sandra151
Po vyse roku a pol som zvykla.Dlho som nemerala a zas nebudem 🙄