Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
A je vôbec pozitívny ten test či má byť ešte silnejšia tá čiarka
@libusa1980 urcite sa snazte dnes a este aspon tri dni dalsie.... vyzra ako pozitivny ;)
@ikonica ja nemam žiadne bolesti ani nič. Cítim sa ozaj fajn. A to len včera ma párkrát pichlo pri tom vajecniku a to nie silno.
Určite to zatial nevidím na pohotovosť. Ja som mala len take nutkanie si spraviť rano test. Pred ms bol negativny... A po takto, tak musím jedine počkať. Spravím ďalší o par dni a uvidí sa
@ikonica ok ďakujem za odpoveď 😉
@libusa1980 ešte tomu niečo chýba.. už máš bielkový hlien? ak chcete dievčatko už kludne skušajte a ak chlapca, ešte by som počkala do zajtra.. 🙂)
@darja12 no ja som to tiež mala raz, biochemické, teda, asi dvakrát mi vyšiel test, ale naozaj len dušík, toto je normálna čiarka oproti tomu čo to bolo pred tým, ale oba razy to bolo pred ms, ms prišla a veľmi silná, samé ako keby zrazeniny, no proste sliznica šla dole celá. A po nej na teste ani náznak. A teraz pred ms vôbec nič, počas ms, ak sa to dá nazvať ms, lebo bola krátka, slabá a žiadne zrazeniny neišli a dnes, druhý deň po skončení ms druhá čiarka, reálna ak by som to rátala od ovu, tak som 13DPO(ak rátam do toho aj ms) a myslím, že na 13 deň je to celkom slušná čiarka. Zajtra nebudem robiť určite, najskôr v utorok.. ak vôbec. Uvidím, mne sa tomu samej nechce veriť, ale nebudem myslieť na tom v zlom, čo má by to bude. Ale ako hovorím, podľa mňa je iné, keď vyjde čiarka pred ms a ms príde, ako príde ms a po nej príde čiarka . Môj bývalý gynekológ povedal, že kľudne sa to môže stať(keď som to mala ja tak, že najprv vyšla čiarka a potom ms) , že je žena tehotná, ale zatiaľ sa nevyprodukovalo toľko hormónu, aby sa zabránilo ms. A prišla dokonca o 3 dni skôr než mala.. takže proste ostáva mi len čakať, ale určite musím byť pozitívna.
@izy1661 aha.. slabá ms.. supeeer, tak to vyzerá veľmi nádejne, ak neboli zrazeniny.. ja som mala silné a zrazeniny ale len 3 dni. čo som tiež nechápala, lebo inak mám ms aj 5 dní silnejšie.. tak drzíím palce.. si proste to z mála percent, čo má ms aj počas tehotenstva na začiatku.. potom napíše, ako to ide dalej🙂
Ahojte snazilky prosim poradite mi dnes som 10DPO dlhsie nezvyknem mat tu fazu mac 9-10dni vôbec sa necitim sa ms a mam aj na mna vysoku teplotu tesne pred ms nemavam a nikdy som nemala 36,71 co myslite velmi tuzime po babatku uz sa dlho snazime tak ma trošku zaskocili tie teploty ze by sa to konečne podarilo?
@darja12 dnes ani nie včera som mala viac
@darja12 mne je jedno čo bude len nech niečo už je už vyše roka sa nedarí
@izy1661 aj ja som to tak mala v prvom tehu. Slabucka ms 3 dni, ale nebolo to nič neobvyklé pre mňa, ze len slabá, cakala som ďalšiu silnú. A potom v 5.tyzdni som bola strasne unavena, tak som si urobila test na vnuknutie tehotnej kolegyne. A dve ciarky vysli. Ovu som vtedy mala posunutu o 2-3 týždne.
A to nevravim, co sa so mnou dialo teraz druhykrat. Podla meranej bt sme mali tutumutu den pred a den po ovu. Na 5 dpo zacalo spinenie, co som mavala, lebo mam pcos, na 8dpo vecer a 9 dpo rano jednorazove zakrvacania na wecku. Ale kedze sa ms nespustila, tak som urobila test na 11 dpo, vysla slaba ciarka, obden som kontrolovala testy, ciarka silnela, pritom som mala stale spinenie a zopakovalo sa mi krvacanie na 11 dpo vecer a 12 dpo rano. Kedze ale ciarka silnela, tak som volala lekarovi, hned ma zobral, to bolo 15 dpo. Nebolo nic vidno samozrejme, aj ked podla poslednej ms uz mohlo, ale ovu bola posunuta. Vzali krv, hcg 600. A od 15dpo beriem duphaston. Krvacanie sa zopakovalo raz na 18 dpo a spinenie celkovo skoncilo na 20 dpo. Takze vsetko je možné. Teraz sa už len modlím za stastny koniec.
tak ja mam dnes pozitivny ovulak... ak pojde vsetko ako zvycajne, tak bude pozitivny este zajtra.. ovulu mi vyznaci niekde v priebehu dalsich 4 dni... som zvedava... len to snazilkovanie v tomto teple bude ako za trest... ked nejake bude...
@libusa1980 mne sa stratil bielkový den pred ovu a v den ovu bolesti... akurát tiež čakám, či bt potvrdí, že bola ovu...🙂 joj, ak je vám jedno aké pohlavie, tak nemáte veru na čo čakať 🙂
@darja12 dúfam že to teraz vyjde už som s toho nešťastná 😭
@libusa1980 hmmm to ti verííím.. kolko máš rokov? ja 37, ale našťastie už 1 dieťatko mám 3r..
@darja12 ja mám 38 a 2 deti🙂

@ikonica no včera ma par krát slabo pichlo pri vajecniku čo mávam v lf tak mi to bolo divne, ze sa mi to nikdy po ms nestalo preto som sa aj rozhodla spraviť ten test. Inak vobec nic, nic proste... Stale som mala nejake "príznaky" a nikdy z toho nič nebolo. Teraz mi neni absolútne nič