Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@monika20111990 skús a daj vedieť dúfam že tam bude čo si praješ ☺️
Ahojte snažilky🙂 chcem vas, skusenejsie poprosit o radu..BT zatial meriam len druhy krat (1.krat minuleho roku-to som hned otehotnela), tak zatial neviem presne ako mi funguje telo a aku mavam dlhu LF. Teraz som styri mesiace po porode a zacala som si opät merat BT, kedze by sme chceli druhe babo..Myslite, ze mi graf vyznacil dobre ovulaciu a teda, ze uz ju mam? ms som zatial este nedostala, kedze kojim..neviem teda, ake su nase sance😏nemali by byt tie poovu teploty vyssie? Dakujem vam
@evi38 ahoj, dnes takto 🙂.. priblížila by si mi ešte tú vec s hlienom? písala si, že ak sa ti na 9 dpo zmení, vieš, že nie si tehotná.. ja som mala 4 dni taký hustý krémový a teraz 3 dni cca uplné sucho. čo to znamená? dakujem.. ortuťový mi až 37,2 nameral dole, inak do tabulky značím digy, lebo tak som začala merania.
@walkerka ahoj 🙂skus si zaznacit viac dni hlien aj krčok, nevidiet BD, tak ťažko poradiť...aké mávaš dlhé cykly? Máš aj ten minuloročný graf?
@darja12 ahoj 🙂 graf máš pekný, teplota hore...kedy budeš testovať? U mna sa už včera zmenil hlien, tak už je to pase...každá sme iná, tak neviem, čo znamená sucho u teba, to je len dobre si takto odsledovať jeden cyklus, značiť a uvidis 🙂
@zuji ahoj 🙂 pekne ste poistili, už som zabudla ako dlho sa snažíte? Kedy planujes testovať? 🙂
@martinade ďakujem🙂 ano aj ja si myslim, ze zatial cyklus nenabehol..ak odstranim hlien, tak čiary zostanu, len su prerušovane..tak uvidime, čo prinesu dalsie dni🙂
@evi38 dakujem🙂 skusim teda podrobnejsie zapisovat aj hlien.. krcok si kontrolovat neviem😑ako na to? Pred otehotnenim som mala cykly 28-30 dnove..tu je moj graf z minuleho roku:
@walkerka ja si kontrolujem večer pri sprchovaní, keď si cupnem, ten rozdiel po pár dňoch si vieš odsledovať 🙂... dakujem za graf 🙂 tiež som minuly rok otehu v 7/2017, ale nedopadlo to dobre cize ak dobre rozumiem idete sa snažiť o druhé 🙂 držím palce 🙂
@zuji to mince ľúto...akú mávaš dlhu LF? Pozerám, že sme rovnaký DPO 🙂
@darja12 držím palce pri testovaní 🙂 akú značku testu máš? Kontrolujem večer pri kontrole krčku rovno aj hlien...už nie je hustý krémový a veľa už len malo a taký skôr ako zdrcnuty, neviem ho presne popísať 😀
@libusa1980 ja som 9 dpo.. zajtra ráno z ranného, ale mám len test, ktorý odporúčajú až v den vynechanej.. čiže u mna o týžden..
Ahojte, ja tento mesiac flákam v meraní Bt a momentálne sme na dovci v HR. takže tento mesiac z toho asi nič nebude Ovu už bola, to jediné som robila poctivo
@libusa1980 ahoj negatívny