icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

darja12
Autor odpoveď zmazal
darja12
3. aug 2018

@martinade nečítala si všetky moje príspevky.. písala som tam, že meriam prvý krát a oboznamujem sa s problematikou.. ak raz sa má merať rovnakým sposobom, tak podla mna by sa malo merať aj rovnaký počet minút a nie že teplomer si pípa ako chce..

katusikkk
3. aug 2018

@darja12
V zivote som nepozerala medzi nohy na teplomer jednym okom a druhym nesledovala sekundarnik.
Grafy mam ukazkove .Asi je to preto,ze meras prvy x.
Baby ktore meraju roky,keby mali tymto stylom tak by to bolo ine psycho😬

libusa1980
3. aug 2018

@monika20111990 skús a daj vedieť dúfam že tam bude čo si praješ ☺️

libusa1980
3. aug 2018

Ja dnes takto pomaly to ide hore dúfam a verím že sa stane zázrak

darja12
3. aug 2018

@katusikkk ak budem merať druhý cyklus, budem merať ortuťovým a na dva budíky s odstupom 5 min.. to je podla mna lepšie, ako vyberať na zapípanie digy, lebo som si to odsledovala a meria to nepresne...

martinade
Autor odpoveď zmazal
katusikkk
3. aug 2018

@martinade
Ja si to ani neviem predstavit.Ja som merala o 6 a aj ked som vstala o 5 na vecko a na hodku lahla aj tak som odmerala o 6.Grafy boli
ukazkove.Taketo riesenie ze zatvorene okno,teplo,otvorene okno,zima...uffff

darja12
3. aug 2018

@katusikkk to nie je uplne podla tých odporúčaní.. ale ked je spokojnosť, tak čo.. pekný deň

walkerka
3. aug 2018

Ahojte snažilky🙂 chcem vas, skusenejsie poprosit o radu..BT zatial meriam len druhy krat (1.krat minuleho roku-to som hned otehotnela), tak zatial neviem presne ako mi funguje telo a aku mavam dlhu LF. Teraz som styri mesiace po porode a zacala som si opät merat BT, kedze by sme chceli druhe babo..Myslite, ze mi graf vyznacil dobre ovulaciu a teda, ze uz ju mam? ms som zatial este nedostala, kedze kojim..neviem teda, ake su nase sance😏nemali by byt tie poovu teploty vyssie? Dakujem vam

martinade
3. aug 2018

@katusikkk všetko treba s mierou. 🙂 suhlasím

martinade
3. aug 2018

@walkerka podľa mna je zatiaľ anovulacny. Nevidim pravido 3 dni vyššie teploty ako v 6 predchádzajúcich dňoch. Ff vyznačila ovu kvôli egg white, ale teploty mas skakajúce. Meraj ďalej

bliss71
Autor odpoveď zmazal
darja12
4. aug 2018

@evi38 ahoj, dnes takto 🙂.. priblížila by si mi ešte tú vec s hlienom? písala si, že ak sa ti na 9 dpo zmení, vieš, že nie si tehotná.. ja som mala 4 dni taký hustý krémový a teraz 3 dni cca uplné sucho. čo to znamená? dakujem.. ortuťový mi až 37,2 nameral dole, inak do tabulky značím digy, lebo tak som začala merania.

zuji
4. aug 2018

Ahojte ; tak aj ja som tu opäť po mesačnej pauze 🙂) môj graf

evi38
4. aug 2018

@walkerka ahoj 🙂skus si zaznacit viac dni hlien aj krčok, nevidiet BD, tak ťažko poradiť...aké mávaš dlhé cykly? Máš aj ten minuloročný graf?
@darja12 ahoj 🙂 graf máš pekný, teplota hore...kedy budeš testovať? U mna sa už včera zmenil hlien, tak už je to pase...každá sme iná, tak neviem, čo znamená sucho u teba, to je len dobre si takto odsledovať jeden cyklus, značiť a uvidis 🙂
@zuji ahoj 🙂 pekne ste poistili, už som zabudla ako dlho sa snažíte? Kedy planujes testovať? 🙂

walkerka
4. aug 2018

@martinade ďakujem🙂 ano aj ja si myslim, ze zatial cyklus nenabehol..ak odstranim hlien, tak čiary zostanu, len su prerušovane..tak uvidime, čo prinesu dalsie dni🙂
@evi38 dakujem🙂 skusim teda podrobnejsie zapisovat aj hlien.. krcok si kontrolovat neviem😑ako na to? Pred otehotnenim som mala cykly 28-30 dnove..tu je moj graf z minuleho roku:

zuji
4. aug 2018

@evi38 od novembra; ale v marci a v juni som potratila v 5 tt. obidvakrat. Asi až pondelok otestujem to budem 11 DPO

darja12
Autor odpoveď zmazal
darja12
4. aug 2018

@evi38 ahoj a ako sa ti zmenil?? sucho, že pri utretí po wc nemám náznak, ale dnes trošku aj hej..test zajtra ráno z ranného..

evi38
4. aug 2018

@walkerka ja si kontrolujem večer pri sprchovaní, keď si cupnem, ten rozdiel po pár dňoch si vieš odsledovať 🙂... dakujem za graf 🙂 tiež som minuly rok otehu v 7/2017, ale nedopadlo to dobre cize ak dobre rozumiem idete sa snažiť o druhé 🙂 držím palce 🙂
@zuji to mince ľúto...akú mávaš dlhu LF? Pozerám, že sme rovnaký DPO 🙂
@darja12 držím palce pri testovaní 🙂 akú značku testu máš? Kontrolujem večer pri kontrole krčku rovno aj hlien...už nie je hustý krémový a veľa už len malo a taký skôr ako zdrcnuty, neviem ho presne popísať 😀

zuji
4. aug 2018

@evi38 LF mávam 15 dní, super a ty si už testovala ?

evi38
4. aug 2018

@zuji ešte nie, skúsim v pondelok

zuji
4. aug 2018

@evi38 aj ja, ešte vydržím 🙂)

darja12
4. aug 2018

@evi38 ja mám dosť od veci značku v akcii.. lekáren plus.. mám taký klasický hlien, ako pred ovu, taký naťahovací nekrémový, ale so svetlou prímesou, nie bielko priesvitné. čo to znamená, že sa to takto zmenilo?? ja som už dnes robila test doobeda, ale vyšli kanáliky..

libusa1980
4. aug 2018

A ktorý DPO ste ? Kedy môžem testovať aj ja?

darja12
4. aug 2018

@libusa1980 ja som 9 dpo.. zajtra ráno z ranného, ale mám len test, ktorý odporúčajú až v den vynechanej.. čiže u mna o týžden..

dracik07
4. aug 2018

Ahojte, ja tento mesiac flákam v meraní Bt a momentálne sme na dovci v HR. takže tento mesiac z toho asi nič nebude Ovu už bola, to jediné som robila poctivo

taily30
4. aug 2018

Preco mam stale prerusovanu ciaru? Nerozumiem, co ff myli.

monika20111990
4. aug 2018

@libusa1980 ahoj negatívny