Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@libusa1980 ak budem testovat tak najskor asi na 12 dpo alebo az 13.8....
@darja12 niečo tam vidím skús dať aj inú fotku🙂
@darja12 tak na tomto nevidím nič 😞no veď uvidíš ešte neskôr a koľko DPO si ? Kedy má (nemá) prísť ms?
@libusa1980 10 dpo ms od 9-11.8
@darja12 tak ešte počkaj s testovaním možno bola ovu neskôr
@libusa1980 ja keď som bola naposledy tehu tak deň pred ms som mala ducha ale nedopadlo to dobre MA budem ti držať palce nech ti to vyjde 😉
@libusa1980 min mes som to mala, čo opisuješ.. 4 dni mi meškali.. takže ešte to všetko beriem s rezervou..
@darja12 vidim ducha?
@myjusiatko no dúúúfam🙂 a vidíš? je tam aj negatív..
@libusa1980 myslím, že ovu bola isto 26.7
@ikonica graf super, držím palce 🙂
@libusa1980 pekný graf 🙂 držím palce
@darja12 ja tam vidím 🙂
@darja12 no ak ja vidim ducha, ty nazivo musis peknu slabucku ciarku, nie? 🙂
@evi38 a ty ako?
@myjusiatko áno, takú slabučkúú.. som zvedavá na zajtra.. ale však je jedno aký test robím? myslím teraz čo sa týka návodu.. či je vhodný na testovanie pred ms alebo až po vymeškaní ms.. každý predsa zobrazuje pri 10tkovom to isté. či mám ešte zajtra kupiť napr mamavit, či ako sa to volá, ktorým sa dá testovať aj pred vynechaním ms? teraz mám lekáren plus testy.. uplne lacné..
@darja12 samozrejme zalezi len na citlivosti. Zbytok je marketing. 🙂
Najde sa tu niekto z Anglicka ??
Potrebujem poradit ohladom tehotenskeho testu z tesca

@ikonica pekne ideš hore držím palce a kedy budeš testovať?