Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@evi38 a aký má byť hlien?
@libusa1980 to je individuálne u každej ženy, u mna ak už nie je kremovy viem, že to nevyšlo 🙂
@evi38 aha tak to som nevedela zas som o niečo múdrejšia🙂
@evi38 hm, lenže aj mne sa ten hlien zmenil.. už nemám krémový.... hmmmm.. len pocit lepkavých prstov. pri prvom tehu pred 3 rokmi som mala taký krémový...hm.. tak neviem, či to fakt vyšlo, ked aj kvalita hlienu veľa napovedá..testov mám 5 a zajtra si idem kupiť ešte dva inej značky.. vytestujem do termínu ms.. ale mám akoby trošku nechutenstvo.
@darja12 ahoj skús dať foto testu
@libusa1980 nevidno to veľmi na fotke.. dám potom fotku, ked to bude viac vidno.. ak.. a nepripočítavaj asi..
@libusa1980 pol hoďka je ešte akceptovana nemusíš nič pridávať. Ale ajtak je tvoja teplota pekne vysoko. Super
Inak mozu sa robiť korekcie. Ale samozrejme sú stránky ktoré doporučuju korekcie a iné nie. Inak pri korekcii sa spomína za každú hodinu navyse o 0.1 stupňa viac.
@martinade @libusa1980 ja by som tiež nerobila korekcie, lebo mám odsledované, že tá teplota sa zas až tak nemení, ako sa píše, že až o 0,1 za hodinu v ranných hodinách. 2x som to skumala, práve kvoli tomu, či sú potom ok korekcie, ale teplota sa mi nemenila.. tak ja radšej nerobím korekcie a pol hodka je v norme..
@libusa1980 a meriaš ortuťovým?
@martinade myslis že ten piatok prebehla ovu? Nejaký mám z toho mišung lebo som zas nič necítila a už tretí deň mám rovnaku teplotu... horšie je že očakávam každým dňom ms aj keď mi chodí kade ako.. graf mi sám označil ovu...
@martinade nepriplo mi foto 🙂
Ja budem za chvilku na bode mrazu 😂 . Tento mesiac som to flakla ale nemala som na to nervy bola predsa dvojtyzdnova dovolenka...drzala som sa len ovu.testov. Ale podla tohto grafu sa ocividne nezadarilo 😒. (Tie prazdne znacky mi hodilo ako ked si meriam po nocnej ale realne je to 4:10 ortutovym)...Tak drzime si palce aj dalej dievčence 😘
@martinade test super, u mna ked bol pozitivny ovu test, tak folikul meral cca 19-19,5 mm a na druhy den prebehla ovu 🙂...som zvedava aku velkost ti dnes nameria 🙂 drzim palce
@libusa1980 graf super, pol hodinka je nic, to je ok 🙂
@zuji skusala si test?
@dracik07 mate vyborne poistene 🙂 drzim palce 🙂

@zuji pekný graf 🙂zajtra budeš testovať? držím palce 🙂
@libusa1980 ja rovná čiara stále 37.1 😀
@darja12 mám rovnaku, ale hlien zlý a som aj nervóznejšia ako pred ms...pozajtra, max v stredu začnem klesať...u teba to vyzerá, že to vyšlo 🙂 aj zajtra budeš testovať? Potichúčky gratulujem 🙂