icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuji
6. aug 2018

@evi38 tu je testik

martinade
6. aug 2018

@zuji gratulujem 🙂

nevenka
6. aug 2018

@martinade dakujem, no niekedy meriam aj s casovou odchylkou 2 hodiny a tie bodky, to som musela bezat s dcerou rano kakat a merala som az potom, aj tak bola divne nizka. Ale v mojom rozpati, co zvyknem mavat. Ten Ovuview, to mi tak nejak sedi, aj ked meriam v ine casy...inak v tom FF sa dost nevyznam, lebo anglictina, musim to posledovat. Minuly cyklus prave podla neho sedela ovulacia, krylo sa to s tym ovulacnym testom. Inak znacim si do Ovuview primarne. Ale hlien teda, to u mna je sience fiction. Mam nejaky chronicky problem, asi to vyzera na neurologicky, ale este cakam na vysledky z testov na mycoplazmy, lebo stale mam stipanie, palenie, vytoky vselijake, davam si tam raz to, raz hento a hlien to ovplyvnuje. Tak som z toho jelen. Kazdopadne, podla FF, by som menzes mala mat na 24 dni, co je u mna velmi nepravdepodobne, kedze bezne je 33 a viac. Akurat som chcela nieco skusit na skratenie fazy do ovulacie, aby ovu chodila skor, neviem, ci daco prirodne je, ale davam.si pestrec a kurkumu kvoli inym zdravotnym problemom. Ci by to nieco spravilo, neviem...no uz sa len necham zase prekvapit 🙄🙏😇

ikonica
6. aug 2018

@magic08 skus pozajtra uz by si mala mat dusika

ikonica
6. aug 2018

@zuji supeer

ikonica
6. aug 2018

@zuji aj ked dr. Max ja neverim ale dufam, ze ten tvoj nie je taky falosny ako moj pred mesiacom ;) drzim palce ;)

magic08
6. aug 2018

@martinade to mi je jasne, len zvedavosť bola väčšia a mam doma viac testov 🙂

evi38
6. aug 2018

@martinade kvoli tomu, ze na 12 DC si mala velkost 8 a 13, co by znacilo, ze ti rastli cca 1 mm/den a sedelo by to, ze dnes je 17 a druhy zanikol, pripadne, ze ti praskaju skor a mozno dnes ovu len sa mi nezda ten druhy a pozitivny test :D, ale v zasade je to jedno hlavne, ze ste poistili a test bol pekne pozitivny 🙂...lebo u mna, ked prebehne ovu na 10 DC, tak na 9 DC mi Dr. povie, ze je folikul 19-19.5 mm, ale kazda sme ina a asi u teba potom zvysili rychlost rastu 🙂
@magic08 zajtra, pozajtra by ti mohol test ukazat 🙂 drzim palce 🙂

magic08
6. aug 2018

@evi38 ďakujem uvidíme. Bolesti v podbrušku si, tak som zvedavá, čo sa z toho vykľuje

evi38
6. aug 2018

@zuji parada gratulujem, tak ste tu dnes uz 2 kocky, co na 11 DPO maju pozitivny testik 🙂...u mna klasika test biely, pocity nesklamali, ide sa dalej 🙂

darja12
6. aug 2018

@evi38 eviii, babyyy... kukajte.. 11 dpo mamatest teraz urobený poobede, hodinu po vypití vody..po 7 min, zelený dnešný z rána 🙂 začínam sa tešiť🙂)

darja12
6. aug 2018

@ikonica a mamatest sú ok testy?

darja12
6. aug 2018

@evi38 ale u teba ešte je nádej.. držím palce... ešte sme len 11dpo.. ja som ale dnes mala také bolesti brucha, akoby mala prísť ms.. hm.. podarilo sa mi zajtra objednať na krv, idem na ten hormonálny profil, ak dačo nie je ok, dúfam stihnem brať niečo na udržanie.. min mes mi meškali 4 dni a test tiež pozit. dúfam sa to nezopakuje☹

evi38
6. aug 2018

@darja12 gratulujem parada 🙂...u mna byvaju pozitivne testy uz na 8-9 DPO, teraz uz robim neskor na istotu a aj preto, ze ma ta euforia uz presla...kupila som dnes uz aj ovu testy aj kotvicnik caj, idem este objednat gynex, lebo mi dosiel a objednat k Dr., len ziadneho gynekologa nemam, isiel do dochodku, musim pozhanat :D

darja12
6. aug 2018

@evi38 ty to máš už všetko riadne odsledované.. ja som pila prvý cyklus alchemilkový čaj až do ovulácie...a zisťujem, že neviem, aký dlhý mám cyklus.. ms má byť medzi 9-11.8, tak už len čakať, či to bude ok..

myjusiatko
6. aug 2018

@darja12 gratulujem. 🙂

ikonica
6. aug 2018

@darja12 pre mna ano... Niektori tvrdia, ze falosne duchuju a maju malo farbiva... Kazdy si musi najst to svoje... Ja napr neverim dr. Max...

darja12
6. aug 2018

@ikonica kupila som ešte clearblue, ten skusim zajtra... ak som tehu ukáže sa smajlík.

ikonica
6. aug 2018

@darja12 skus, drzim palce ;)

darja12
6. aug 2018

@evi38 evi, ešte taká vec.. akurát teraz sa mi zase asi po 5 dňoch objavil ten krémový...

evi38
6. aug 2018

@darja12 to je dobre znamenie 🙂

darja12
6. aug 2018

@evi38 u teba sa nemože stať to isté🙂 ?

evi38
6. aug 2018

@darja12 u mna uz nie, ja si uz len pockam do nedelnajsej ms 🙂...telo si poznam, uz ho mam odsledovane 🙂

darja12
6. aug 2018

@evi38 tak držíííím veľmiii palcee..

martinade
6. aug 2018

@nevenka v ff ti chýbajú zaznami a asi i nenapísala aky dlhy mas cyklus tak preto ti ff vyznačila skoru MS. Tiež som sa nad tym pozastavila. Po urcitom case ked buses mat v ff dostatocne udaje, tak ti to bude spravne vyhodnocovat.

martinade
6. aug 2018

@evi38 na zaklade udajov z.minuleho mesiaca kedy.som mala.folikul len 1 a.to 17 mm a ovu som mala 3 dni neskor si nemyslim ze mi rastie folikul 1 mm za.deň. 🙂 plus tento mesiac mi to potvrdil. Aj doki si zmenil obrazovku pri ultrazvuku z cierno -bielej na.farebnú a par.minú vyhodnocoval.
A prečo si myslís ze v case ovu mi zanikol folikul a.1 mam iba jeden 17mm co by znamenalo ze ovu bude o 3 dni? To mi nesedí hlavne ak.viem z predoslých mesiacov ze ovu mam v určitý deň plus minus 1 deň. Včerajsi ovu test bol pozitívny, zacína sa mi meniť Egg.white.

zuji
6. aug 2018

@martinade dakujem, no len ešte to beriem, že nie aby som nebola sklamaná...a hlavne ak bude, aby sa udržalo ,pretože v marci aj v juni odišli v 5 tt.

martinade
6. aug 2018

@darja12 gratulujem 🙂

martinade
6. aug 2018

@zuji držím pršteky nech to teraz dobre dopadne.

zuji
6. aug 2018

@evi38 dakujem, aj ked ešte sa radšej neteším..