Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@martinade dakujem, no niekedy meriam aj s casovou odchylkou 2 hodiny a tie bodky, to som musela bezat s dcerou rano kakat a merala som az potom, aj tak bola divne nizka. Ale v mojom rozpati, co zvyknem mavat. Ten Ovuview, to mi tak nejak sedi, aj ked meriam v ine casy...inak v tom FF sa dost nevyznam, lebo anglictina, musim to posledovat. Minuly cyklus prave podla neho sedela ovulacia, krylo sa to s tym ovulacnym testom. Inak znacim si do Ovuview primarne. Ale hlien teda, to u mna je sience fiction. Mam nejaky chronicky problem, asi to vyzera na neurologicky, ale este cakam na vysledky z testov na mycoplazmy, lebo stale mam stipanie, palenie, vytoky vselijake, davam si tam raz to, raz hento a hlien to ovplyvnuje. Tak som z toho jelen. Kazdopadne, podla FF, by som menzes mala mat na 24 dni, co je u mna velmi nepravdepodobne, kedze bezne je 33 a viac. Akurat som chcela nieco skusit na skratenie fazy do ovulacie, aby ovu chodila skor, neviem, ci daco prirodne je, ale davam.si pestrec a kurkumu kvoli inym zdravotnym problemom. Ci by to nieco spravilo, neviem...no uz sa len necham zase prekvapit 🙄🙏😇
@martinade kvoli tomu, ze na 12 DC si mala velkost 8 a 13, co by znacilo, ze ti rastli cca 1 mm/den a sedelo by to, ze dnes je 17 a druhy zanikol, pripadne, ze ti praskaju skor a mozno dnes ovu len sa mi nezda ten druhy a pozitivny test :D, ale v zasade je to jedno hlavne, ze ste poistili a test bol pekne pozitivny 🙂...lebo u mna, ked prebehne ovu na 10 DC, tak na 9 DC mi Dr. povie, ze je folikul 19-19.5 mm, ale kazda sme ina a asi u teba potom zvysili rychlost rastu 🙂
@magic08 zajtra, pozajtra by ti mohol test ukazat 🙂 drzim palce 🙂
@evi38 ale u teba ešte je nádej.. držím palce... ešte sme len 11dpo.. ja som ale dnes mala také bolesti brucha, akoby mala prísť ms.. hm.. podarilo sa mi zajtra objednať na krv, idem na ten hormonálny profil, ak dačo nie je ok, dúfam stihnem brať niečo na udržanie.. min mes mi meškali 4 dni a test tiež pozit. dúfam sa to nezopakuje☹
@darja12 gratulujem parada 🙂...u mna byvaju pozitivne testy uz na 8-9 DPO, teraz uz robim neskor na istotu a aj preto, ze ma ta euforia uz presla...kupila som dnes uz aj ovu testy aj kotvicnik caj, idem este objednat gynex, lebo mi dosiel a objednat k Dr., len ziadneho gynekologa nemam, isiel do dochodku, musim pozhanat :D
@darja12 gratulujem. 🙂
@evi38 na zaklade udajov z.minuleho mesiaca kedy.som mala.folikul len 1 a.to 17 mm a ovu som mala 3 dni neskor si nemyslim ze mi rastie folikul 1 mm za.deň. 🙂 plus tento mesiac mi to potvrdil. Aj doki si zmenil obrazovku pri ultrazvuku z cierno -bielej na.farebnú a par.minú vyhodnocoval.
A prečo si myslís ze v case ovu mi zanikol folikul a.1 mam iba jeden 17mm co by znamenalo ze ovu bude o 3 dni? To mi nesedí hlavne ak.viem z predoslých mesiacov ze ovu mam v určitý deň plus minus 1 deň. Včerajsi ovu test bol pozitívny, zacína sa mi meniť Egg.white.

@evi38 tu je testik